Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 058
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Карамелените бонбоки са ммм. Като от едно време. За тези от 3.90 говоря.
Някой купил ли си е буркана с бонбоните, че го мисля за подарък?

# 481
Пробвахте ли сладоледа с Корнуолска сметана, как е?

# 482
Агнешкото от тая седмица успяхте ли да сготвите, да опитате? Чудя му се, не че знам как се готви, ама тъкмо ядох едно домашно агнешко и много ми хареса...Yum

# 483
Сега бях до магазина - взехме сок от касис - изглежда интересно, но още не съм го опитала. Също и едни бонбонки имитация на Афтър Ейт, за около 2 и 50 - много изгодно, в сравнение с цената на оригинала, а разликата е малка.
Взех си и някакъв ексфориращ продукт с аромат на праскова; беше намален с 60% - вкъщи видях, че под капачката фолиото е скъсано и някой си е топнал върха на пръста (пак че не е по-разровичкано...). Вече ще отварям капачките на всичко, преди да го взема.

# 484
  • Казанлък
Аз днес се разписах с клинчета, блузки, панталонче. Правих ей ся пълнени чушки с лидълска кайма-за сега нещо не ми миришат както ми се иска.

# 485
Сега видях, че Чефи-то ми е препоръчала Нутелата. Благодаря.

Аз ходих днес и взех. Не посмях да взема от лидълските варианти.

# 486
  • Бургас / UK
Сега видях, че Чефи-то ми е препоръчала Нутелата. Благодаря.

Добър избор Тета,Нутелата е мерцедеса на течните шоколади  Peace...Пробвайте да си топите солетки в нея и да ги хрускате...е няма такъв кеф  Heart Eyes
Аз чакам петък за Айриш бътър-а (Irish Butter) ,a утре ще вършея за Милде (мога и от друг магазин да го взема,ама пустите стикита...  ooooh! )

# 487

никак не е лош двуцветният лидълски вариант

# 488
Карамелените бонбоки са ммм. Като от едно време. За тези от 3.90 говоря.
Някой купил ли си е буркана с бонбоните, че го мисля за подарък?

Аз си купих буркан с ментовите тофи, защото ги харесвам, пък и бурканчето ми хареса. А карамелените боМбонки съм ги пропуснала. newsm78

# 489
  • до най-прекрасния мъж
Шоколадът Choco nussa   също е много хубав. С повече лешници е и наподобява Нутела, въпреки че Нутелата е по-добра,  но и по-скъпа.

# 490
  • София
Някой купи ли акумулаторната прахосмукачка?

Купих една днес, но копчето, с което се закача предната за задната част, не зацепва и прахосмукачката си се разполовява. Моля, дайте съвет, има ли някакъв пиниз за закрепване, да я сменям ли с друга, да я връщам ли и да си взема парите обратно?

Благодаря!

# 491
  • Бургас / UK
Aз се бях загледала в прахосмукачката,но повечето отрицателни мнения ме отказаха от нея... Peace

# 492
  • София
Малко тъп въпрос, но не съм пушачка и наистина нямам представа. Трябва ми запалка. Предполагам, че и в Лидл продават, но къде? На касите ли? Някъде сред дъвките ли са или се иска от касиерката?

Днес факличките бяха намалени с 30%. Пак взехме, но едното от шишчетата имаше дъх. Sad Бях намислила да взема сладолед, който си харесах в брошурата, но забравих.  ooooh! А дори хладилна чантичка носех.  ooooh!

# 493
18, 19 и 20 ще има шатра на Ботевградско шосе

# 494
Запалките са на касата, но са по 3 бр . в опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт