Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 036
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 615
Зарзават мен не ме храни ...

Загледах се в маслата /кравето масло/ - кога поскъпнаха толкова много  Shocked? На промоция да са 4 лв., а иначе...леко, неусетно, тихомълком... Tired

# 616
  • оттам, откъдето започва България
Тета, за разлика от теб, аз съм по млечните. Вчера си купих от това френско масло: https://www.google.bg/search?q=%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0 … rc=fZr7EYnSS6dF_M:, от магазин BulMag (бивше СВА при нас).
Цената е 3.99 лв. за 200 г., но е уникално вкусно и с мирис на едновремешното масло. Препоръчвам го.
Редовната цена, която е обявена, е 4.69 лв.

# 617
О, да...това е хубаво. Вземала съм едно време... Peace

# 618
  • София
Какво е положението със зехтина екстра върджин? Primadonna в стъклена бутилка появяви ли се пак?
Какъв зехтин да взема?

# 619
Май другия има-и в стъклена, и в пластмасова. В момента е на промоция този в пластмасовата мисля на 10 и нещо...

# 620
Май другия има-и в стъклена, и в пластмасова. В момента е на промоция този в пластмасовата мисля на 10 и нещо...
Да , аз взех днес . И си го сипах в стъкленицата с чучура. Като няма португалски #Cussing out

# 621
  • shumen
От това масло и аз съ вземала.Супер е.

# 622
Здравейте, дами

Разгледахте ли новата брошура на Лидъл? Трябва да се преброят стикитата, скрити на страниците ѝ. за да могат децата да участват в някаква игра. Ако някой ги е броил, кажете колко стикита намерихте? Ние стигнахме до 6 бр.

100 пъти я гледах тая брошура, откривам само 5. Тези на 1-ва страница не ги броя, според мен без тях.
Намирам камба на 2 стр.
Круша на 11 стр.
Патладжан на 18 стр.
Ябълка на 23 стр.
Портокал на 24 стр.

Къде е шестото?

# 623
На 7 страница има стики краставица или тиквичка

# 624
Аз бях на шатрата, много изнервени хора, иначе нищо особено. Взех дреболии, поне ми дадоха стикита.

# 625
  • София
Здравейте, дами

Разгледахте ли новата брошура на Лидъл? Трябва да се преброят стикитата, скрити на страниците ѝ. за да могат децата да участват в някаква игра. Ако някой ги е броил, кажете колко стикита намерихте? Ние стигнахме до 6 бр.

100 пъти я гледах тая брошура, откривам само 5. Тези на 1-ва страница не ги броя, според мен без тях.
Намирам камба на 2 стр.
Круша на 11 стр.
Патладжан на 18 стр.
Ябълка на 23 стр.
Портокал на 24 стр.

Къде е шестото?

Изчакайте първо да започне играта! Няма смисъл да гадаете дали стикитата от първа страница са включени или не. Миналия път беше с готови отговори, които донякъде подсказват бройката. Wink Само дано не са "верни" като въпросите с жирафа.  Laughing Май при предишната игра стартираха с грешни възможности за отговор и в последствие ги коригираха.  Wink

# 626
Аз чак тази сутрин видях портокала на последнаа страница

# 627
Купих си от прелестното сирене с кайсии. И с червени боровинки. Ох.
Отдавна не съм ги виждала, или съм бляла, някаква промоция, или си ги има постоянно? И каква е цената?

# 628
Промоция, май към британската седмица. Към 4- 5 лева за 200 грама. Не е малко, но на мен ми е много вкусно.

# 629
  • на Мелмак
И аз си купих, добре , че те прочетох , та ги издирих днес Simple Smile
И с лук си взех , ние всички ги харесваме.
Отидох за хляб и тоал.хартия, хляб взех, хартията забравих , но пък след касата бях с ТРИ торби, после пак излизах , но до Фантастико за ТХ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт