Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 003
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 675
Някаква фурна или микровълнова и тавички.Както и гръцка седмица.
Някой успя ли да направи регистрация в играта за стикита, при мен бутона накрая не работи.
При мен работи играта, но аз ги броя 5 стикита, а няма такъв отговор има 4, 6 или 8?
Вие, колко преброихте?

# 676

Как ме зарадва, да знаеш ... дочаках, разгеле...епителос, дет се вика ... Grinning

Ще взема от кафявото за мазане, от какаовия тахан имам предвид, предпочитам го сто пъти пред тая Нутела...

# 677
Някой успя ли да направи регистрация в играта за стикита, при мен бутона накрая не работи.
При мен работи играта, но аз ги броя 5 стикита, а няма такъв отговор има 4, 6 или 8?
Вие, колко преброихте?
Аз 5, а децата 6

# 678
Вие, колко преброихте?
Аз 5, а децата 6
Ееее значи аз се скъсвам да търся 6, ама не намирам.

# 679
Кога ще пуснат в Лидъл дрешните и ученическите пособия за първия учебен ден?

# 680
Скрит текст:
Виж сега....ако нещо...хм, се обърка работата, ще търся начин да пращам Милдето..  Mr. Green
Хаххх, еее, не се бях смяла отдавна толкова много

# 681
  • София
Офф, аз мислех, че са от четвъртък детските дрешки. Нищо де, от и без това мислех само жилетка и суитчър да взема. Аз сина ми го пускам само с анцузи/долнища на градина.
А преди жилетките бях по 12 лева, сега 14..........

# 682
  • Стара Загора
От четвъртък ще има тетрадки  и др. Следващата седмица също има някакви неща
https://www.lidl.bg/bg/Cool-for-school.htm

# 683
От четвъртък ще има тетрадки  и др. Следващата седмица също има някакви неща
https://www.lidl.bg/bg/Cool-for-school.htm

Благодаря за линка.

Обаче ... гледах, разглеждах и недоумявам. Защо за по-големите има само едни маратонки, и то Умбро от 28.08. За малките има два пъти евтини маратонки - сега и от 4.09 отново пускат, има и ботуши, а за големите над 31 номер...кво?!?

Май май ще стане като със сандалите за големи, дето още ги чакам...

лидл, излагате се нещо..

# 684
Искам да попитам дали момчешките долнища два броя в опаковка до 110-116 размер, тип анцунг от днес бяха обявени в брошурата? Стори ми се, че ги нямаше. Чак на 04.09 ще има такива... официално

# 685
  • София
Имаше такива в магазините ли? В брошурата ги няма със сигурност, понеже и аз ги чакам. Въпреки, че синът ми е между 2 размера и май няма да ни огрее.

# 686
Да, имаше днес в магазина на Владислав. Двойка в опаковка за 16,00 лв, леко мъхести отвътре.

# 687
Да помогна евентуално на някой, за да не се разкарва като мен. Лидл на Черни връх е затворен за цялата седмица. Аз се засилих днес, ама нъцки. Сега ще ловувам из фризера нещо за вечеря, ама много ме подразниха. Толкова ли не можаха да го обявят по-рано? Тия неща са планирани, не е инцидент, да му се не знае.

# 688
В сайта на Лидл случайно видях за ремонта на кварталния ми  магазин. Съжалявам, че не съм се сетила да пиша тук.

# 689
Здравейте!
Добре, че ви прочетох за Детските маратонки - ще се редя на 28.08. и аз, че имаме нужда от едни мрежички.
5 Стикита преброих аз на брошурата - 6-тото не го виждам нещо.
Кафето в Дървени кутии е на 7,99лв., на който му трябва.
Имат нова Мортадела слайс в Лидъл, както и един Деликатесен салам нарязан.

Общи условия

Активация на акаунт