Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 003
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 660
  • София
има сусамов тахан, около 2 лв струува, май 200 гр. е опаковката - пластмасова с картонче отгоре.
Намира се на щанда за еко-био и подобни простотии.
В "моя"  Лидл е на път към касите, след щанда с  вината и ракиите.

# 661
  • Казанлък
Благодарство! Значи отивам утре пак да търся, ама специално тоя щанд го преглеждах много внимателно, защото имах чувството, че трябва да е там, ама цъ. И ако пак не намеря- тоя път ще питам някой. Те и те, я знаят я не...

# 662
  • have faith and be patient ..
Понякога пускат и лешников , страхотен е !! До скоро го гледах да се мъдри още по някакви странни места  , примерно върху витрините за сладолед , най-на вътре  , най-ляво в ъгъла точно , срещу щанда със старите промоции .. на лидл владислав във варна поне , но и цената му беше доста по-солена , но си заслужава !

# 663
  • София
Някой видя ли как са момчешките панталончета от днес ..... заслужават ли си? Дали са подходящи за градина

# 664
Момичета, вчера купих карначета, сутринта видях, че са до 22,08. Дали днес ще стават за ядене, все пак е сурово месо и ме е страх да не се натровим ?

# 665
В срок са си. Мятай ги на скарата там днес. нали ще се обработят топлинно, няма сурови да се консумират...
Аз съм купувала и месо на 30 % намалено, което е с изтичаш срок на годност, но все пак в срок! и не съм имала проблеми.

# 666
В срок са си. Мятай ги на скарата там днес. нали ще се обработят топлинно, няма сурови да се консумират...
Аз съм купувала и месо на 30 % намалено, което е с изтичаш срок на годност, но все пак в срок! и не съм имала проблеми.

Тета, благодаря. Ще ги мятам ааа, няма да им простим. А и детето много ги обича.  Blush

# 667
Скрит текст:
Виж сега....ако нещо...хм, се обърка работата, ще търся начин да пращам Милдето..  Mr. Green

# 668
  • Казанлък
Щом са в срок няма проблем. Ама да не минават срока. И мойте мъже много ги тачат, ама аз отбягвам като ги пека и гледам какво изтича от тях. И за завършек те ги опустошават с хляб майонеза и лютеница.

# 669
  • have faith and be patient ..
чудесно !добра комбинация от  все хубави неща за ядене Simple Smile)))

# 670
Скрит текст:
Виж сега....ако нещо...хм, се обърка работата, ще търся начин да пращам Милдето..  Mr. Green

Скрит текст:
Ами ако се наложи, теб ще търся,че си се заредила доволно.  Mr. Green

# 671
  • Варна
От няколко дена гледам,но в ЛИДЛ Владиславово нямаме чист(натурален) кефир,а самп някакъв с плодове.При вас намира ли се?

# 672
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 673
  • Асеновград
Някаква фурна или микровълнова и тавички.Както и гръцка седмица.
Някой успя ли да направи регистрация в играта за стикита, при мен бутона накрая не работи.

# 674
  • Бургас
Другата седмица ще има и дрехи за ученици.
Някой попита за панталоните. Масово купуваха днес за градините. Но са тип дънки, с копче, не само ластик отгоре. За момчетата де, момичешките не ги погледнах.

Общи условия

Активация на акаунт