Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 782
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Маслото поскъпна в цял свят. Просто суровината е по-малко, природни проблеми и т.н.
Получи се същото като с кафето пролетта.
Търгувам на борсата и имам поглед над суровините - от миналата година мляко и производни вървят нагоре.
Теоретично е свързано с производството в основния играч - Нова  Зеландия, но и не пречи цените навсякъде да се актуализират.
То и няма как иначе - пазара е единен.

# 1 006
Да, забелязах, че във всички магазини маслото яко е поскъпнало.

# 1 007
От петарка нагоре.... Whistling

# 1 008
Ето един чужд сайт, от който може да се види как изглеждат нещата от новата колекция на Хайди Клум (част от тях): http://www.getreading.co.uk/whats-on/shopping/everything-you-nee … ow-heidi-13478414

Имам подобно велурено якенце от миналата година, исках шлифер, но не леопардов...Синият цвят е приятен - виждам сако и нещо като риза. Ще следя за тях Simple Smile

# 1 009
Вече са обявени печелившите от играта със стикитата в сайта на лидл. Мен ме няма  Frowning1

# 1 010
  • София
Захарта в колбасите се слага за да им придаде червен цвят, а и е консерватор, доколкото знам.

Скрит текст:
Не съм специалист, но се съмнявам захарта да е консервант. Слагат я в джибрите за усилване на ферментацията например...

# 1 011
Вече са обявени печелившите от играта със стикитата в сайта на лидл. Мен ме няма  Frowning1

Благодаря за напомнянето. Отивам да се търся ... Laughing

# 1 012
Маслото поскъпна в цял свят. Просто суровината е по-малко, природни проблеми и т.н.
Получи се същото като с кафето пролетта.
Търгувам на борсата и имам поглед над суровините - от миналата година мляко и производни вървят нагоре.
Теоретично е свързано с производството в основния играч - Нова  Зеландия, но и не пречи цените навсякъде да се актуализират.
То и няма как иначе - пазара е единен.

Ами не знам, ама в брошурите за другите страни е с 40-50 цента по-евтино от това в БГ...разликата не е малка, като се сравни и стандарта
  а Президент примерно винаги тук се продава на  луксозна цена 6,5 - 7 лв, докато във Франция беше 1,7-1,8 евро, сега дори и с поскъпването едва ли е минало 2-2,2 евро...

# 1 013
https://www.lidl.bg/bg/Skriti-Stikita.htm

списък с победителите

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 10:17 от teta75

# 1 014
  • sofia
Маслото в Метро е под 5 лв., стекчето с 4 броя ми идва към 16-17 лв. без промоция.

# 1 015
  • Бургас
РРР, естествено, че е консервант, нали затова сладката и сиропите се правят с толкова много захар Peace И е вярно, че запазва цвета на месото. Дядо ми също слага по малко захар в луканките и дядото, иначе месото посивява. Другият вариант е нитритна сол /май така беше, една розова/, но тя е по-кофти вариант от захарта.
Минах и аз през лидл вчера, най-вече заради лачените обувки. Не ми харесаха, а ММ ги оприличи направо на галоши Crazy Дрехи не купих, нещо не бях на такава вълна.
Никой не каза за кисело мляко за подквасване и взех 4% на РС, нали уж е истинско. Ще видим днес какви съм ги сътворила и дали се е получило нещо.
Купих кебапчета ХХЛ опаковка, но този път нещо не ми се видяха толкова хубави като предишния Crossing Arms

# 1 016
Вчера ходих до Лидъл и успях да купя единствено яке за детето за 18лв. Хубави са, мекички и идеални за есента. Жалко, че нямаше маратонки, бяха останали само малки номера, има ли вариант да докарат още? Нямаше кого да попитам!?  Embarassed

# 1 017
Simple Smile и аз съм капо от играта. След вчерашното пазаруване имах 13 стикита, половината се повтаряр естествено. Борсата за размяна отвори дет се вика.
Детето си хареса двата вида маратонки, искаше днес с тях да ходи. Ослуша се за тези с връзките малко Simple Smile Има едни  магнитчета за връзки между другото за улеснение, без да е нужно връзване.
И елека съм го уцелила, само пижамата ще връщам.
Не зареждат допълнителни бройки от дрехите и обувките, само ако някой върне ще се появят.

# 1 018
  • София
Здравейте,някъде да са ви се мяркали останали от превръзките Софтино.Сменили са ги с някаква нова марка,които са доста гадни.Софтиното ми бяха любими,от всичко пробвано на пазара.Weary

# 1 019
  • Асеновград
РРР, естествено, че е консервант, нали затова сладката и сиропите се правят с толкова много захар Peace И е вярно, че запазва цвета на месото. Дядо ми също слага по малко захар в луканките и дядото, иначе месото посивява. Другият вариант е нитритна сол /май така беше, една розова/, но тя е по-кофти вариант от захарта.
Минах и аз през лидл вчера, най-вече заради лачените обувки. Не ми харесаха, а ММ ги оприличи направо на галоши Crazy Дрехи не купих, нещо не бях на такава вълна.
Никой не каза за кисело мляко за подквасване и взех 4% на РС, нали уж е истинско. Ще видим днес какви съм ги сътворила и дали се е получило нещо.
Купих кебапчета ХХЛ опаковка, но този път нещо не ми се видяха толкова хубави като предишния Crossing Arms
Никое от киселите млека на Пилос не ми прокисва колкото и да е изостанало в хладилника, но пък има един Млечен продукт 2% който взимам защото малкия го харесва много ако го забравиш една седмица става кисел като едно времешното кисело мляко в буркани.От него съм хващала подкваса без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт