Vip Brother 2017

• 109 422
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 45
То наистина от доста години я канят, а тя все отказва, та и на мен ми се видя странно точно сега да се е навила. Може пък дъщеря и да вкарат.

# 46
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Глория няма да се съгласи според мен.И аз четох,че категорично отказва.Достатъчно пари си изкарва,за да влиза.

# 47
Според мен има и друго за Глория. Знаете, как ги карат да играят разни игри с въпроси от обща култура, където ги правят на две стотинки. Явно за нея една тавака излагация би била прекалено голяма и непоносима и просто решава да си спести целия резил.

Тете, как го забрави "пар екселанс"-а, бре Grinning То нямаше пост без него Joy Наистина беше голям смях.

Моят приятел ненавижда предаването и се дразни като го гледам. Ще има борба и тази година Joy

# 48
Помня че беше голям смях, но не помнех в коя тема...то сьонга ли не беше, пар екселанси...Joy
Тогава късно се включих, но сега съм на линия преди старта...

# 49

Моят приятел ненавижда предаването и се дразни като го гледам. Ще има борба и тази година Joy
И при мен е същото. ММ само като чуе че почва му се изправят косите. И пак си примрънква-как можеш да ги гледаш тези глупости. Ама на мен си ми харесват. Забавни са ми.

# 50
  • София
Четох днес, че Нана щяла да влиза за 3 седмици, като парите щяла да дари на организацията си.

# 51
Глория няма да се съгласи според мен.И аз четох,че категорично отказва.Достатъчно пари си изкарва,за да влиза.
И аз така си мисля.Има си доста ангажименти и не вярвам да се е навила

# 52
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
За Нана и аз четох,че ще влиза,но не като участник,а като гост.

# 53
Едва ли ще може да си позволи три месеца да стои вътре, си мисля. Нали и предстои борба отново...Confused

# 54
  • София
Едва ли ще може да си позволи три месеца да стои вътре, си мисля. Нали и предстои борба отново...Confused

Аз четох за 3 седмици, като щяла да е под постоянно лекарско наблюдение и щяла да излиза за всички необходими изследвания и т.н

# 55
  • sofia

И при мен е същото. ММ само като чуе че почва му се изправят косите. И пак си примрънква-как можеш да ги гледаш тези глупости. Ама на мен си ми харесват. Забавни са ми.
Аз моето ММ го развалих и покрай мен загледа риалитита. От друга страна, аз изгубих интерес...
Главно заради раздумката го гледам. Добре се разтоварвам с темите.Grinning

# 56

Вече е започнала.........

# 57
  • София
Според мен има и друго за Глория. Знаете, как ги карат да играят разни игри с въпроси от обща култура, където ги правят на две стотинки. Явно за нея една тавака излагация би била прекалено голяма и непоносима и просто решава да си спести целия резил.

Peace  И аз мисля така! Глория е с огромно самочувствие, но няма покритие. Инетелктът й ..... newsm78  не знам, има ли такъв при нея?!  newsm78

# 58
  • София
То на мен темата ми е по-забавна от самото предаване.
Ако щЕ и Луна да е водещ  hahaha
Joy Joy Joy

Май Меги щяла да бъде.

# 59
Аз ще пия едно и си лягам..Rolling Eyes
/по Ирини/...
Ще дойда като почне брадъра, да оклюкваме участниците...онези, полятите с лИбоффф...

Общи условия

Активация на акаунт