Vip Brother 2017

• 110 822
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 105
Предполагам, че Миглена ще води някакво коментарно шоу, каквото имаше преди години - "Малката сестра". Или пък ще е ко-водещ на лайфовете.
Имаше период в който Венета Райкова водеше  някаква рубрика сле 11 вечерта  в брадъра,да не би Миглена да води нещо такова?Иначе кво ще правят Кънчев лайфовете ,Алекс  през седмицата,Миглена кога?

# 106
И аз предпочитам Меги пред старите водещи.Тя е много по-забавна и колоритна личност! Wink

# 107
На мен Миглена ми беше неприятна преди ВБ,с участието си вътре изненадващо ми хареса,но след като излезе я бяха поканили по де що има предавания и пак ми беше дразнеща,най-вече с този дразнещ тембър да каканиже неспир в една и съща тоналност.Като участник беше приемлива,като водещ мисля,че не бих я харесала.Други мега неприятни в ефира са ми  В. Райкова,Тоца,Вулева+майка,Бони,Кали...сигурно има още,но за тези се сещам.Аз предпочитам да си останат Кънчев и Алекс.

# 108
Миглена освен, че събра  много  нови фенове е и  журналист с опит. Предпочитам да гледам и слушам нея вместо разбиращият от всичко Кошлуков например...

И аз съм на същото мнение.

# 109
Ще ги видим господа продуцентите тази година с какви интрижки ще ни изненадат. Дано да са интересни участниците. Вече знае ли се датата кога точно ще стартира.

# 110
  • Сандански
Ще ги видим господа продуцентите тази година с какви интрижки ще ни изненадат. Дано да са интересни участниците. Вече знае ли се датата кога точно ще стартира.
Ще бъде Септември винаги е около 15, но всяка година е различно.

# 111
  • София
и мен Миглена започна много да ме дразни още на второто интервю след излизането. Вътре изглеждаше добре на фона на всички кукувици, а и тя си игра роля вътре, беше мобилизирана, а навън отпусна напрежението и започна да приказва едно и също и то доста скучно.

# 112
  • София
Ако води нещо от рода на "Голямата уста", което беше с Камелия, може и да й се получи добре.

# 113
  • София
да, това ще й се получи.

# 114
охх аз прочетох че Марияна и Плачков ще се женят под покрива.... блях

# 115
  • София
Марияна ще ми дойде в повече. Ортикарий получавам когато започне да говори. Мисли се за голяма певица.

# 116
охх аз прочетох че Марияна и Плачков ще се женят под покрива.... блях
Оф пак ли тази? Не и ли стигна излагацията преди 5 г? 🖓🖓🖓

# 117
Ама Мариана беше вече веднъж в къщата? Сега не е Ол Старс

# 118
не мога да понасям флегми....а те и двамата са такива....с провлачен говор и вечно заспал поглед /особено тя/

# 119
  • Сандански
Казаха, че няма да влизат предишни само нови! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт