Vip Brother 2017

• 111 202
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 135
 Ако ми дадат стотина хиляди лева и аз бих се изложила. Всяко чудо за три дни, днес се излагат, утре вече всичко е ако не съвсем забравено, то поне никой не обръща внимание повече.

# 136
  • София
Предполагам, че всеки от тях си мисли, че ще се държи на ниво. А за договора - дават си под наем това, дето си го дават и ще търпят - който плаща, той поръчва музиката. Дали за пари, дали за имидж, дали и за двете, но са готови да платят цената. Но и никой от тях не иска да повярва, че всеки може да бъде изкушен, предизвикан и изманипулиран.

# 137
  • София
Ритон като влязоха в началото само това повтаряха. Няма да сме като другите сезони, ала бала. И след 10 дена се започна кой колко филии е изял.

# 138
Ако ми дадат стотина хиляди лева и аз бих се изложила. Всяко чудо за три дни, днес се излагат, утре вече всичко е ако не съвсем забравено, то поне никой не обръща внимание повече.

Абсолютно

# 139
двоен пост

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 14:04 от Bradley Cooper

# 140
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз съм на мнение,че си мислят,че те няма да се излагат Wink Не при всеки се получава.Виж плеймейтките дето влизат хич и не мислят LaughingLaughingLaughing

# 141
И тази година както предишните се говори, че Ники искал много голям хонорар интересно е кога ще разкрият кой е новият водещ. Най добре направо на старта на предаването да излезе като например жената дето води Аз обичам България. JoyJoyJoy

Тя беше втори водещ преди години, доколкото си спомням.

# 142
Нана, полуживата Марияна.... абе ще си е акт. игра и ред сълзи и сополи....сапунка

Може да вкарат полуживият Плачков, а Мариана да влезе само за венчавката. Той не е участвал.

# 143
Ритон като влязоха в началото само това повтаряха. Няма да сме като другите сезони, ала бала. И след 10 дена се започна кой колко филии е изял.
Според мен сезонът с Ритон и Кичка беше най-силният до сега. Вярно, че имаше големи излагации със скандалите им, но като цяло повечето участници ми бяха интересни - и Гъмов, и Джино, и Ернестина ми харесваха. Дори Моника Валериева видях в различна и по-приятна светлина от обичайната. Миналата година единствена заради Миглена го гледах докрай, а Емануела беше изтенада за мен.  Останалите бяха гола вОда.

# 144
Как гОла вода са били...искаш да кажеш гол,чист Ентелект че бяха ... Trollface
Еманация на интелекта дет се вика, в най-чистата му форма...пар екселанс..

# 145
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Както винаги, участниците ще са предимно извадени от последния сезон на Черешката на тортата.

Сашка Васева се била съгласила да влезе, сама се хвалела и се "подготвяла". Колко е вярно не знам, тя е леко непредсказуема. 
Мира Добрева, Мегз и Даниел Петканов също щели да участват според слуховете.

# 146
  • София
Мира Добрева ми е толкова скучна и безинтересна Neutral Face

# 147
  • София
Ако Сашка влезе, другите не ми трябват.

# 148
  • Сандански
Напълно е възможно да влезе Мегз тя доста нашумя напоследък. Simple Smile

# 149
  • София
Ако Сашка влезе, другите не ми трябват.