Vip Brother 2017

• 111 368
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 660
VIP Brother 2017
1 час ·
💣💣💣
Тя е дама от класа. Тя е стилна. Тя е български модел и телевизионна водеща. Тя става „Плеймейт на годината“ на списание Плейбой. Тя е била и рекламно лице на редица марки като „Cavalli“, „Bayer“, „Modera. ТЯ Е НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА!
#VipBrother2017 #11thSEPTEMBER #NovaTV
https://www.facebook.com/vipbrother2k17/photos/a.115892954425166 … 502575070/?type=3

Sick Коментарите ме убиха: "най-накрая някой стойностен".

Общо взето, ББ е отражение на това, което се случва в държавицата ни мила.
Нямам думи.  Sick Драйфа ми се, честно.  Sick

# 661
  • София
Интервюто на Миглена Ангелова от днес по Нова ТВ:

https://nova.bg/accents/view/2017/08/28/191496/%D0%BC%D0%B8%D0%B … 1%80%D0%B0%D1%82/

# 662
# 663
  • Враца
Днес, чух реклама за Вип Брадър, но не разбрах от коя дата, ще ме просветлите ли ?  bouquet

# 664
  • Сандански
Днес, чух реклама за Вип Брадър, но не разбрах от коя дата, ще ме просветлите ли ?  bouquet
11 септември Simple Smile

# 665
Според мен Николета не е чак толкова глупава , че да не знае колко е глупава.
Та едва ли ще се "навие" да влезе в къщата да се самодовърши.

А, че що не? Преди нали беше в Къртицата? Това, че е глупава, много й помага да не се излага. Стоеше и гледаше като крава другите като говорят - според мен не разбираше думите с повече от 5 букви и нямаше представа какво си говорят, та не можеше да влезе в разговор и да се изложи...

# 666
  • Варна
Аз в Къртицата помня, че с Азис бяха като дупе и гащи Grinning
Скрит текст:

# 667
  • София
А, че що не? Преди нали беше в Къртицата? Това, че е глупава, много й помага да не се излага. Стоеше и гледаше като крава другите като говорят - според мен не разбираше думите с повече от 5 букви и нямаше представа какво си говорят, та не можеше да влезе в разговор и да се изложи...

JoyJoy

# 668
  • У дома
Снощи гледах малко Черешите и май Катя наистина ще влиза..много любов, всяка втора дума в анонса и е любов Joy
Николета няма да влиза...чак дотолкова се осъзнава, че ще лъсне интелекта й. Тя в къртицата беше все до Азис и почти не говореше...наистина е глупаво момиче, което не си изкарва парите с речи така, че не може да е съдим..толкова си може, а 'умния' поглед Joy.....
За фолкаджийката ми казаха Мара...но както е казала и Бона, докато не го видя не вярвам..тя Мара е с мноого претенции, но знае ли човек...
Днес пак ще питам кой редактор😂😂😂

# 669
Щял да влиза и някакъв двойник на Роналдо.

# 670
  • Bulgaria
Снощи гледах малко Черешите и май Катя наистина ще влиза..много любов, всяка втора дума в анонса и е любов Joy
Николета няма да влиза...чак дотолкова се осъзнава, че ще лъсне интелекта й. Тя в къртицата беше все до Азис и почти не говореше...наистина е глупаво момиче, което не си изкарва парите с речи така, че не може да е съдим..толкова си може, а 'умния' поглед Joy.....
За фолкаджийката ми казаха Мара...но както е казала и Бона, докато не го видя не вярвам..тя Мара е с мноого претенции, но знае ли човек...
Днес пак ще питам кой редактор😂😂😂

Антон Стефанов. Но може и Георги Неделчев да е . Той също е редактор на списание.

# 671
А някой знае ли кога ще е финалът? Joy

# 672
  • Bulgaria
11 ноември  Grinning Grinning След това all stars до 11 декември  Grinning

# 673
  • Сандански
Глупости няма такова нещо!!! Simple Smile

# 674
  • София