Vip Brother 2017

• 109 469
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 065
Алфредо идея нямам с коя е сега. А шоуто не знам ще му се получи ли. Шегите му отдавна не са актуални и са все едни и същи.

# 1 066
  • София
Има дете от някаква танцьорка, но си живее с жена си.

# 1 067
Ами освен да го аплодираме и него .... като Ути  Whistling

# 1 068
Той има деца и внуци и в Куба.

# 1 069
Еха, трябва по-голям хонорар да му дадат, че много деца, много нещо. Whistling

# 1 070
  • София
Той има деца и внуци и в Куба.

Да, опасен е.  Laughing

# 1 071
С тонове грим и прическа на всеки ефир всяка ще изглежда добре.
всички носят грим, но не изглеждат като нея. наистина е изключително поддържана и като фигура и като лице. има холивудски актриси на 50, които изглеждат по-зле от нея.

Ех, тия кубинци. В тази държава има култ към любовта и секса. май само с това се занимават Simple Smile))

# 1 072
Ще е тъпо,ако няма нито един актьор сред участниците .....

# 1 073
Гала може да е слаба като водеща, но е факт, че е поддържана жена. За 50 годишна изглежда чудесно. Но и тя има корекции, споменавала го е.

# 1 074
Видях я случайно на плажа това лято -изглежда перфектно Peace и не личеше да има много грим Naughty

# 1 075
  • София
е, тя нали все прави продуктово позициониране и все ляга да я разкрасяват в ефир. Има хубави черти на лицето, да, но останалото е изцяло всякакви процеедури и грим. Не е нужно да си личи, че има грим, а и си има цяла култура на тема "как да се гримираме за плажа и да не личи".

# 1 076
# 1 077
  • Варна
Тази коя ли е?

# 1 078
Богданска
Скрит текст:

# 1 079
Това момиче такива позитиви спечели при раздялата си и ако се е съгласила да участва заедно с Петканов, ще изгуби много. Осребряват си скандала, но аз пък защо ли се учудвам,  всички го правят.
Няма да коментирам, че се усещам, че всички са ми неприятни - Петканов, Алфредо, Витков Joy  аз кого ли и харесвам въобще Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт