Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 17

• 27 312
  • 718
  •   1
Отговори
# 60
Ооо, Жгмъци, страхотно момиченце си! И полата хубава да ти е честита!!!, а за теб - защо си на режим? Екстра си! Какво краче, ръчичка, косичка! Верно си много сладка Flowers Hibiscus
Кате, знам какво си си помислила (мислех си го и аз YumYumYum)
Деси, много е красива Трявна, весело изкарване и хубави спомени!

# 61
Кате друго не му трябва на човек в тези жеги Smiling Imp!Е,може някое коктейлче,но не за мен,за една приятелка ,аз съм бИтон Innocent!

# 62
Жгмъцка пила си повече водица или се е бъгнал кантара!  Mr. Green Grinning Heart Eyes Hug Hug
Съншайн ще съм будната ти съвест!  Joy Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Вълничке на една вълна сме.  hahaha Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Мамексче коктейлчето иде за който иска.Нема уточняваме.  Joy Joy Mr. Green Hug Hug Heart Eyes

# 63
  • София
Що съм на режим, щото слон-бизон не ща да съм, а нататък вървят нещата.  Mr. Green

Иринита къде се загуби ?
Земята вика Тудора! newsm50

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 17:09 от жгмъц

# 64
  • Велико Търново
Деси, страхотно място Simple Smile Макар, че ни е близко сравнително рядко ходим до Трявна, един път годишно някъде.

Офф, този ориз така ме остърга и сега вия от глад, а е далече яденето още, ще се наливам с вода. Знам си аз, че от варивата много бързо огладнявам.

# 65
  • Русе
И аз ей са, докат чуках.... месото  Mr. Green , са сетих за Тудора,  Crazy
Тудоркеей  Heart Eyes , ай стига си скубала храститИ, ми ела да та видим,  Whistling

# 66
Ей видях я накрая. Жгмъци полата е супер - като момиченце си, а и нещо на подстригана ми приличаш. Супер си !:purple_heart:
Наборче ние се потим трудейки се, а ти басейн, та басейн.Blue Heart
Деска завиждам благородно за приличните градуси. Много я харесвам тази Трявна. Приятно изкарване.Green Heart
Жгмъцони току-що те прочетох - като гледам снимката не мога да разбера къде го видя този слон-бизон.
Смятам рязко да прекратя работния ден. Тази вечер ще идва една приятелка в къщи да пием бира и без това на обяд оцапах ситуацията със снощната пица.

# 67
  • София

Жгмъцони току-що те прочетох - като гледам снимката не мога да разбера къде го видя този слон-бизон.
Смятам рязко да прекратя работния ден. Тази вечер ще идва една приятелка в къщи да пием бира и без това на обяд оцапах ситуацията със снощната пица.

Още не съм го видяла, но се е задал.  Mr. Green Затова режим! Подстригана съм миналата седмица.  Wink

А ти марш да си почиваш!  Hug

# 68
Нова темичка - мерси Жгмъц Hug Heart Eyes,поличката ти е много хубава,а ти в нея още повече Heart Eyes
Отивам на танци,после ако има време ще пиша,много ви гушкам Hug Hug Hug
Джулс и Кати сладкиша става и с чия вместо с яйца - сигурно с яйца е по-хубав и така ще го пробвам Laughing

# 69
  • София
Момичета, препоръчайте ми качествен мултивитамин.

# 70
Добър вечер!  Heart Eyes Grinning
Отчитам 9 домата изядени. И 50 гр. сурово кашу.
Утре:
З - диня
О - свинска пържола с гъби
В - малка пържолка с гъби
Жгмъцка Санастол е много добър.Ама влияе на апетита.  Mr. Green Grinning Heart Eyes Hug Hug
scrye чайчето помага да залъжеш глада.  Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Жулиетке ама много чукаш.  hahaha Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Наборче ама аз да се разладите, да се не потите.  hahaha Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Инджи тогаз ще пробвам за другия плодов за обяд и вечеря.  smile3501 Grinning Heart Eyes Hug Hug
И вечерното чайче. Hug Hug Hug

# 71
  • София
Кате, този Саностол май е за деца, аз за себе си се интересувам.  newsm78
Гледам това: http://www.multipharm.eu/product/2869/doppelherz-multivitamini-o … a-3-kaps-h30.html
Съдържа всичко, което ми трябва, но качествено ли е ?

Аз отчитам О:лютеница с хляб+ 2 домата и В: торта + някакви бисквити.

# 72
  • Русе
Жгмъци, Допелхерц са хубави, но нали знаеш, че ефекта на витамините е да те накарат да ядеш, за да си "набавиш" всичко. ММ пи преди време, но след 5 тото хапче ги спря, щот каза, че не издържал, по цял ден, нон стоп бил гладен. На Джеймисън нещата за хубави също.

Ехооу, другити?  Whistling

Инджиии, мерси за инфото за чията.... Crazy

# 73
  • София
Да, знам, но трябва да пия цял куп добавки, заради Хашимотото: витамин Ц, групата Б, магнезий, цинк, селен, омега3, калий и пр. и реших да ги комбинирам, защото иначе трябва да купя 10 шишета и кое по напред да глътна.  ooooh! Та съм решила да пробвам. Иначе за глада аз съм си така и без витамини, вечно гладна.  Mr. Green На Джеймисън мултивитамина е без цинк май.  newsm78 Леле каква бабичка станах..

А преди малко тук някакви деца вилнеят из градината т.е. тъпчат цветята излизам и им правя забележка да играят на площадката. Получавам отговор от едното хлапе: Аз познавам вашият господарShocked hahaha Казвам, че трябва да играят където са плочките, няма отговор... Но послушаха де.

# 74
Жгмъц Hug не знам Аквасорс какво предлагат като мултавитамини,трябва да попрочета да видя,но аз съм много доволна от техните продукти newsm10

Общи условия

Активация на акаунт