Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 755
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Тета, паметлива си! Купувала съм я от Гърция, а у нас я е имало по магазините за паралелен внос. Доколкото знам, не се произвежда, така че ако има изоставали бройки, ще са с изтекъл срок на годност и вероятно с влошени качества. Снимка не откривам в момента, може довечера да я щракна.

# 166
  • София
Тета, паметлива си! Купувала съм я от Гърция, а у нас я е имало по магазините за паралелен внос. Доколкото знам, не се произвежда, така че ако има изоставали бройки, ще са с изтекъл срок на годност и вероятно с влошени качества. Снимка не откривам в момента, може довечера да я щракна.

# 167
Мдам, помня аз...заформи се и леко спорче тогава дали е мноУ изветряла или ще върши работа...Grinning

# 168
  • Пловдив
Моля да споделите със снимка препарата за петна от пот от ДМ

# 169
Някой има ли опит с петна от прясно набрани къпини? С ариел на 60 градуса и дълга програма ще се махнат ли или да третирам с нещо предварително? В момента имам само Мельо и никакъв добър магазин за препарати в радиус от 100 км Simple Smile

# 170
С удоволствие, но не се справям с качването на снимка.
Описвам: малка бяла  опаковка от 250 мл. с червена  помпичка. На етикета отпред  има бяла тениска със зелени черти околи яката и ръкава. На етикета отзад на български е даден като " Спрей за премахване на петна". Първото указание е за третиране на петна от пот и дезодорант.
Дано да е от помощ. Цената е 2,99.

# 171
  • Пловдив
Описвам: малка бяла  опаковка от 250 мл. с червена  помпичка. На етикета отпред  има бяла тениска със зелени черти околи яката и ръкава. На етикета отзад на български е даден като " Спрей за премахване на петна". Първото указание е за третиране на петна от пот и дезодорант.
Много ти благодаря ще пробвам с описание  Laughing
Ако не ще ви пиша на л.п и моя теф.да ми го пратите на вайбър

# 172
Описвам: малка бяла  опаковка от 250 мл. с червена  помпичка. На етикета отпред  има бяла тениска със зелени черти околи яката и ръкава. На етикета отзад на български е даден като " Спрей за премахване на петна". Първото указание е за третиране на петна от пот и дезодорант.
Много ти благодаря ще пробвам с описание  Laughing
Ако не ще ви пиша на л.п и моя теф.да ми го пратите на вайбър
Веднага пращам на всички.

# 173
Не можеш ли да прехвърлиш снимката от телефона на компютъра и оттам да я качиш тук?

# 174
Не можеш ли да прехвърлиш снимката от телефона на компютъра и оттам да я качиш тук?
Ако можех вече щях да съм го направила. Ти,ако можеш ще ги изпратя снимка?

# 175
Ти ще я пратиш, но аз няма как да я получа, защото в момента съм с една антика, която няма такива екстри. Grinning

# 176
Това е спрея от ДМ за петна от пот и дезодорант.

# 177
  • Ловеч
Аз също го търсих днес, но в нашия ДМ го няма 😔

# 178
Някой има ли опит с петна от прясно набрани къпини? С ариел на 60 градуса и дълга програма ще се махнат ли или да третирам с нещо предварително? В момента имам само Мельо и никакъв добър магазин за препарати в радиус от 100 км Simple Smile

Може да се третира с малко от препарата за пране размит с гореща вода до конситенция на каша. Петното се умокря с малко гореща вода и кашата се втрива в петното 10-15 мин преди пране. Ако след дълга програма на 60 С не е напълно избелено, е добре да се суши на силна слънчева светлина и да се опита пак.

Не претоварвайте машината и дозирайте препарата за пране правилно.

# 179
  • have faith and be patient ..
петна от всякакви червени плодове - ливвам леко от любимия ми препарат на перилис и те изчезват пред очите ми , после хвърлям вече чистите дрехи в пералнята .. буквално петното изчезва за секунда ,ето новата му опаковка
http://pesteliv.com/product/11972/perilis-spot-cleaner-za-premah … -petna-330ml.html   сега прочетох ,че нямаш магазин наоколо , но го продават и в недобрите магазини , също и онлайн Simple Smile))))))))

п.п. досега не ми се справи единствено със засъхнали петна от акрилни мисля бои , тъмно зелени , върху светла мента памучна рокличка .. може би трябваше веднага да ги третирам , но аз нали съм най-спокойния човек от към петна , заради откритието на тази ти ми розова отрова , и го надцених леко Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт