Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 673
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Не вярвам мухала да изчезне...

# 511
Ако материята не е багрена, най-ефикасното решение е натриев хипохлорит, т.е. белина.

# 512
  • оттам, откъдето започва България
Преди много години майка ми беше спасявала голяма бяла хавлия точно по този начин - първо пране, белина, и след всяко следващо пране хавлията ставаше все по-бяла.
Аз също мисля споделях тук, но за една по-малка кърпа от тъкано платно (едновремешно, вече ги няма). Беше в едното крайче с мухъл, но с времето се изпра.
Така че - успех!

# 513
Благодаря, момичета!
Кърпата е розова на цвят в различни нюанси на розовото. Ще избелее, то е ясно. Ще видим какво ще стане.

# 514
Не си заслужава според мен, но това е мое мнение. Ще стане на петна и парцали от белината, мухъла може и да падне, но кърпата няма да прилича на нищо ..

С белина се третира мухъл по стени и ъгли, така че е логично и тук да се третира със същото...

# 515
Благодаря, момичета!
Кърпата е розова на цвят в различни нюанси на розовото. Ще избелее, то е ясно. Ще видим какво ще стане.
Тук има идея
http://recepty.bg/rec_za_4-966-Domashno-pochistvane-na-petna

# 516
Смесените капсули на Персил от утре в Метро ще бъдат на промоция "вземи 2, плати 1"
В брошурата видях, ама като не помня цени...
Имаше за бяло от по 28бр кутия, 2кутии за 20-21лв мисля.
И за цветно от по 14бр за кутия, 2 за 10-11лв

# 517
Една страхотна оферта, за тези, които им е близо

# 518
  • София
Цветоулавящите кърпички в dm - собствена марка, 50 бр са намалени с 25 % и са за 5,99 лв, което си е добра оферта.

# 519
Течните перилни препарати Denkmit също са намалени на 4.99 лева за 20 пранета. Който е искал да ги пробва, сега е моментът, че ги намаляват веднъж на високосна.

# 520
в Била персил гел бяло/цветно 20 пранета - 6,99
ариел течен бяло/цветно 20 пранета - 7,99
 има и рекс , но той не е много вървежен тук

# 521
  • оттам, откъдето започва България
Течните перилни препарати Denkmit също са намалени на 4.99 лева за 20 пранета. Който е искал да ги пробва, сега е моментът, че ги намаляват веднъж на високосна.
Както се казва: "Изпърдях си късмета." Нали си купих Рекс и сега не мога да трупам допълнително течни, защото нямам толкова пране.
Гес, ако беше казала, че прах за бяло ДМ е намален, въобще нямаше да се замисля.
Аз продължавам следенето на цената на прах Сано - сега е на 4.20 лв. и са останали 3-4 пакета. Все още не мога да се реша.

# 522
И какво? Рекс е с по-дълъг срок. Складирай го и действай с Денкмит.
А пък праховете ги намаляват и по-рядко. Simple Smile Не знам дали в този живот ще успееш да го вземеш на нормална (уж намалена) цена.
Хич не ти трябва това Сано. Аз съм го ползвала дълго време, но вече не искам и да чувам за него след като открих, че реално дрехите ми са били системно неизпирани.
За омекотителите и почистващите препарати нищо не казвам.

# 523
Hoya, сигурно питаш за магазинчетата паралелен внос - ако е така, важно е да следиш срока на годност на продаваните там препарати за пране, също може да се ориентираш от табличката на  1стр. на темата кой прах към кой клас спада-висок, среден или нисък...

Ей, тоя гел Омо, до преди няколко дена беше намален и в Лили, но прах нямашеее.    smile3516 smile3514
И прахът е намален в DM, поне днес имаше количества.

# 524
  • Габрово
Guess Who ,този препарат в кой магазин мога да го намеря?

Общи условия

Активация на акаунт