Перилни препарати и омекотители – 48

• 75 482
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Отделението за омекотител не знам на какъв принцип е, но ако сипеш повече от максимално допустимото, веднага пред очите ти изтича.

# 91
Абе той Тайд им писа, че или не се сипва където трябва, или пералнята не е у ред, за да изтича веднага с първото пълнене....ама те си знаят своето. Оффффффф...

# 92
  • София
Персил на промоция в момента къде има?
Някой ако е забелязал, каква е цената на топките за сушилня в ДМ? Каква материя са?

# 93
  • Ловеч
В ДМ има Персил на промоция от днес.

# 94
А какви са тия топки за сушилня може ли малко пояснение 😊 Гледах днес едни като бодливи пластмасови, но не можах да реша за какво може да са. Пишеше че прането съхнело по-бързо с тях, махало статичното и омекотявали. Но коя точно част от топката ще го свърши това? Като пера якета с 3 тенис топки ги пускам в сушилнята, но голяма дъндания става.

# 95
В DM е на –35% според брошурата.

Някой ако е забелязал, каква е цената на топките за сушилня в ДМ? Каква материя са?
10.50 лв. за 3 броя. Вълна е материята.
Много са готини на пипане и изобщо като цяло. Бих взела, ако имах сушилня, но нямам. Дали котуракът би ги харесал за игра?

Редактирам, защото в DM има нов продукт - Denkmit спрей за премахване на петна от пот и дезодорант. 250 мл струва 3.99 лв. Съжалявам, но не намирам нито снимка, нито нищо за този продукт.

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 12:48 от Guess Who

# 96
  • Враца
Взех си Коколино Жасмин от ДМ,
спомням си че е коментирано, но не си спомням с добро или с лошо.
Аз съм силно впечатлена от аромата след изпиране,
съседите от горния етаж, чак ми се обаждаха да ме питат с какво съм прала.
Дано и след изсъхване си остане,
мирише ми на чисто, нехимично, абе хубаво изпрано.  Heart Eyes
А и аз обожавам жасмин, така мирише в парфюмната фабрика на Фрагонард във Франция.  Heart Eyes Heart Eyes
Силно впечатлена съм в момента, за това пиша.

# 97
  • Добрич
Аз искам да попитам
Ползвам  Ленор Релакс/лилав/. Но от една седмица търся, че ми свърши, и не намирам. Новият лилав е с друг надпис и някакво цвете отпред. Знаете ли дали има същия аромат като стария/Релакс/. В ТВ -рекламата накрая показват няколко цвята Ленор и там е показан новия вид лилав, но не знам дали това не е реклама само на определена серия Ленор. Някой да е ползвал новия лилав Ленор?Frowning1

# 98
Щом досега си прала със стария Ленор, можеш да помиришеш новия и да сравниш дали миришат еднакво.
Старият миришеше на лавандула, но толкова изкуствено и гадно, че само като се сетя, и се потрисам.

# 99
  • София
И аз вчера се загледах и забелязах, че пак са решили да сменят Ленорите.
Може би трябва да си взема от онзи с тревичките /Fresh meadow/, да си имам като го спрат.

# 100
  • Добрич
Щом досега си прала със стария Ленор, можеш да помиришеш новия и да сравниш дали миришат еднакво.
Старият миришеше на лавандула, но толкова изкуствено и гадно, че само като се сетя, и се потрисам.

На мен не ми мирише гадно.
Помирисах новия, но не мога да определя така.  Ароматът е много концентриран. Друго е след пране...

# 101
Въпрос на вкус, разбира се, е дали ще определиш една миризма като “гадна“, или напротив.
Не съм го пробвала, но мисля, че най-вероятно е същият. На много ленори така смениха опаковките и имената, но вътре ароматите са същите. Примерно Ocean Escape стана нещо друго, забравих какво, но е същият аромат.

# 102
В DM е на –35% според брошурата.

Редактирам, защото в DM има нов продукт - Denkmit спрей за премахване на петна от пот и дезодорант. 250 мл струва 3.99 лв. Съжалявам, но не намирам нито снимка, нито нищо за този продукт.

Нямах си работа да мина в обедната почивка през ДМ и преди да съм прочела тук, вече имам този нов спрей за петна. Надявам се да се справи с на пръв поглед съвсем обикновено петно от зехтин върху дънките ми, което не се махна напръскано с Меглио и прано с гел Омо. Учудващо за мен, но и след сушене на слънце си стои. Вчера пак ги пуснах, като ги третирах със сапун за петна Хйтман. Днес след  работа, ако отново стои, ще пробвам и новата придобивка. Освен спрея взех и прах Персил  360° Complete Clean .

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 15:12 от _Smile_

# 103
Защо ще махаш петно от зехтин с препарат против петна от пот и дезодорант....това не разбрах?

# 104
Защо ще махаш петно от зехтин с препарат против петна от пот и дезодорант....това не разбрах?

За да си оправдая пред съвестта похарчените пари  Wink не, че е предназначен  за такова петно

Общи условия

Активация на акаунт