Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 785
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Според мен се хвалиш, че нямаш петна от пот и дезодорант .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, може и да помогне, знам ли....ама ми стана странно ...

# 106
Може ли снимка на този спрей?

# 107
Според мен се хвалиш, че нямаш петна от пот и дезодорант .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, може и да помогне, знам ли....ама ми стана странно ...
Майтапът на страна, но нашстина нямам блузи с петна от дезодорант. Питай ме защо го взех този спрей, но съм сигурна,  че тук е мястото, където ще ме разберете 😏😏😏

# 108
За питане...да те питам, ама ми е ясно, че и ти си в неведение по тоз екзистенциален въпрос....Smiley

# 109
  • оттам, откъдето започва България
Цветоулавящата кърпа за 20 пранета от ДМ някой да си е купил? И мнения за нея.
Ще питам и в ДМ-ската тема, но нали все пак тук перем.  newsm78

# 110
И аз бях на косъм, но после нещо ме плесна по челото, че всъщност изобщо не ми е нужен такъв препарат. Аз петната от антиперспирант ги излекувах с препарат за баня и сменихме дезодорантите, така че такива петна нямам.
Впрочем, като търсих в интернет, ми излезе препарат на Д-р Бекман за пот и дезодорант.
Скрит текст:

Като гледам, бутилката е същата, така че най-вероятно производителят на DM-ския препарат е точно Бекман, следователно и съставът трябва да е приблизително същият, а именно:
Скрит текст:
AQUA - разтворител
CITRIC ACID - лимонена киселина
SODIUM CITRATE - пак киселина
CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE - меко нейонно ПАВ
ZINC RICINOLEATE - агент за обсорбиране на миризми
ALCOHOL - разтворител
PHOSPHORIC ACID - спомагателен агент за pH
MEK - разтворител
Тоест, действа чрез киселина.

# 111
  • Ловеч
Аз купих цветоулавящи кърпи от ДМ и съм доволна.
Гес, какви антиперспиранти използваш сега?

# 112
Гес, какви антиперспиранти използваш сега?
Никакви. Много цапат и не спират потенето.
Има едни продукти, които се пръскат три последователни дни и след това не се потиш хич, като подновяваш ефекта веднъж на 7 – 10 дни. Преди ползвахме Дриклор, но го спряха, та минахме на Одорекс. Има и други марки на същия принцип с различни цени. Това ползваме.

# 113
Аз цветоулавящи кърпички си имам, но питам за цветоулавящата кърпа за 20 пранета, май е нова в асортимента им.  Peace

# 114
На Д-р Бекман е, нали? Не е нова. Гледам я от години в асортимента, но не съм я ползвала.

Като обикновените цветоулавящи кърпички, но не хвърляш след всяко пране, а я ползваш 20 пъти и тогава я хвърляш.

# 115
  • Ловеч
Благодаря! 😊
Извинявам се, не съм разбрала за кои кърпи става въпрос! 😏

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 21:32 от radina_k86

# 116
Гес, от тези: https://www.google.bg/search?q=paclan&client=firefox-b&s … rc=K5509-v591ZCxM:
Но 4,99 лв. ми се вижда скъпичко, а и не съм сигурна след първото пране какъв ще е цветът на кърпата, независимо че е за 20 пранета.  newsm78

# 117
А, видях я в брошурата. Да, тази наистина е нова в асортимента. Най-вероятно е на същия принцип като Д-р Бекман. Наистина не знам, не съм ползвала такова нещо, но и защо да ползвам, като 24 цветоулавящи кърпички са под 4 лева в Лидл и от време на време по 2.50 на промо в DM. Ако я намалят с 40 – 50% бих пробвала.

# 118
Аз само информативно питам, че засега съм заредена с кърпички от промоцията на ДМ, ама все ще дойде момента да свършат.

# 119
Те докато свършат, пак ще ги намалят.

Общи условия

Активация на акаунт