Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 765
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
  • Ловеч
Smile, може ли да ми снимаш препарата, че днес ходих в магазина, но не го видях. 😊
Влизам от телефона и не мога да се оправя с новата версия, за да кача снимка. Извинявай.
Същата опаковка като показаната от Гес, но с надпис Denk mit.

Ок! Благодаря! Ще огледам по-внимателно. Дали е възможно да го няма по-всички магазини? 🤔

# 136
Най-после нещо по-различно от Ариел, Персил и Омо.  ooooh!
Не са само тия трите, ама хайде. Впрочем, да си кажа, че аз не използвам в момента нито един от тях. Ползвам един LEL от Лидл, който за 4-те си лева се справя доста сносно и една Тема, която още малко и ще я пратя на Красенчо да го пере жена му с нея.

# 137
  • оттам, откъдето започва България
Толкова ли са зле нещата с Темата? Аз съм пробвала от малките кутийки, но беше отдавна. Даже не си спомням какво ми е мнението.
И преди съм споделяла, че обичам да пробвам различни прахове, но за двама някак не ми се получава. Гледам да свърша този прах, който имам и едва тогава си купувам друг.  Confused

# 138
Взех си този Dash
 заради еднo поларено одеало.Чудесно изпра,омекоти и ароматизира.

Къде има?

# 139
Най-после нещо по-различно от Ариел, Персил и Омо.  ooooh!

Нещо по-различно не е имало скоро, а надали и ще има. Пиша го не защото ми е особено приятно, а защото е така. P&G, Henkel и Unilever са водещите производители и топ марките им са доста пред всичко останало. За разлика от други сфери на икономиката, в битовата химия, концепцията за малки, бутикови производители не работи.

# 140
Гела за пране на деликатни тъкани на Dash го взех от кварталния магазин за препарати внос.
Има го и в онлайн магазините.
Предполагам,че във всеки магазин за перилни и почистващи препарати внос може да се открие.Взех си и Dash Actilift за бяло.Още не съм го пробвала и не мога да дам отзив.
В момента използвам капсулите на DM.Прах бели хавлии.Сложих 2 капсули този път и прането е безупречно със страхотен и свеж и аромат.

# 141
  • София
Понеже сме на вилата, мръсните дрехи отлежават цяла седмица, преди да бъдат изпрани. Последният товар беше с невероятно измърляни детски дрешки - то не бяха петна от храна, от кал, от трева, но и тонове други с неизяснен произход. Нямам възможност да сортирам по цветове, защото бързам, та всичко пуснах на специалната антиалергична програма (пере на 60 градуса, с пара, с по-голямо количество вода) с Ариел маунтин спринг и вече доста изветрялата добавка за изкрящо бяло пране на Ариел. Резултатът - нито едно неизпрано петънце, но доста избелели дрехи. Ползвала съм и друг път добавката на Ариел за цветно пране и никога от веднъж не е успявала да смъкне цветовете. Явно в комбинация с Маунтин спринг обаче се получава мощно избелване, което е много добро откритие за мен. Ще преживея поизбелелите дрехи и следващия път няма да ги подлагам чак на такова изпитание.

# 142
Във варненското cba видях намелен PUROX - някой ползвал ли е? Не намерих коментари със търсачката. Евтиничък е - не знам дали ще върши работа. Grin

# 143
За бяло пране ползвам само Ариел Маунтин спринг, много съм доволна. Фаворит ми е!

# 144
Във варненското cba видях намелен PUROX - някой ползвал ли е? Не намерих коментари със търсачката. Евтиничък е - не знам дали ще върши работа. Grin
За да не се повтарям да ставам досадна, виж на стр. 1 на темата. Там wdv е питала точно за този прах и аз съм ѝ отговорила малко по-надолу.

# 145
Нещо по-различно не е имало скоро, а надали и ще има. Пиша го не защото ми е особено приятно, а защото е така. P&G, Henkel и Unilever са водещите производители и топ марките им са доста пред всичко останало. За разлика от други сфери на икономиката, в битовата химия, концепцията за малки, бутикови производители не работи.
За новия „революционен“ препарат на Юниливър чу ли?

# 146
  • Плевен
Благодаря ти, Чаровна. Flowers Rose
Скрит текст:
Като каза от кои магазини е, се сетих, че съм виждала такива на Сан Стефано и в уличката срещу Кооператор. Признавам си, че никога не съм влизала там. Така, че ще ходя да ровя.
От тези омекотители на Силан, които са най-нови, този ми допадна много:

# 147
Zarzamora аз съм на Сторгозия и магазинчета е точно до нас.Това магазинче се намира под пицария Сезони.

# 148
Днес си купих от спрея за петна от дезедорант и пот на ДМ. Справи се перфектно с две тениски, които бяха за изхвърляне.

# 149
  • София
Здравейте!
Доколкото знам от темата, за добро изпиране са нужни добър препарат, дълга програма, допълнително изплакване, правилно дозиране на препарата и прането и т.н.
Налага ми се да правя компромис с продължителността на програмата. Може ли това да се компенсира?

Общи условия

Активация на акаунт