Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 745
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
 Mr. Green

Миии...не ми се носеше прах, че бях с детето, пък кутийката по-лека.....Освен това ми се прииска нещо по-ароматно от праха, за остатъчен аромат след изсъхването говоря, а  към омекотител не ми се посяга отново, и такава я свърших ...  Grinning

# 241
  • оттам, откъдето започва България
 smile3501 Няма лошо да се пробва. Дано ти харесат!

# 242
А, харесват ми. Аз съм вземала и преди...

# 243
  • оттам, откъдето започва България
Аз веднъж пробвах капсули, още като ги пуснаха, и въобще не ми харесаха откъм изпиране. Може и в мен да е вината, но предпочитам аз да си дозирам според кг пране праха или течния. 

# 244
Аз взех от комбинираните...с прах и гел. Добре си перат. За цветно.

# 245
И в Т маркет има намаление на любимите ми смесени капсули на Персил за 6,80 или 6,90лв (забравих), само че в нашия имаше само за цветно, ама грабнах една кутия да имам запаси.
Персил прах за бяло и цветно за 20 пранета също беше на тази цена.

А скоро обърнах внимание, че в кварталния магазин има омекотители малки разфасовки от по 250мл. Бях ги виждала, но не ми идваше на ум да взема за пробвам...ама след разочарованието с розово Коколино от разфасовка близо 2 Л, което още се чудя на какво да го изразходя, че никакъв ефект не виждам, нито да омекотява, нито да ароматизира, пък пари съм дала...не ми се хвърля, този вариант с малката опаковка ми хареса.
Определено ме заинтригуваха, защото мога да пробвам повече аромати и ако някой ми хареса да си взема по - голяма бутилка.
За сега съм взела черна Семана с розови и със сини цветя...харесаха ми, оставят аромат и след изсъхване, омекотяват.
И черен Медикс, по препоръка на приятелка, която го харесва и само него ползва...не е лош, но Семаната повече ми хареса.

# 246
Знам,че не съвсем по темата,но тук реших да питам за най-сигурно.
Виждал ли е някой в София дезинфектанта с млечна киселина на Perilis?

# 247
Какво общо има дезинфекцията с млечната киселина и какъв е този препарат?

# 248
Млечната киселина е безвреден дезинфектант с бактерицидно и фунгицидно действие,но препарата се прави във Варна чак,в София къде ги продават?

# 249
  • София
Този дезинфектант не е ли за мивки, плотове и др. подобни, т.е. не за дрехи?

# 250
Е да де,аз затова казах,че не е много за тук,но реших да питам,понеже може да сте го виждали из София Simple Smile

# 251
Здравейте,
някой ползвал ли е този перилен препарат? Днес научих, че ACE  имат прах за пране. Ще съм благодарна, ако споделите мнения за него, защото ме е страх да пера с него!

# 252
Препарат за пране е за бели и деликатни тъкани

# 253
Вече има прах Persil Color с аромат на лавандула. Май ще замени този за бяло с аромат на лавандула, но ще видим като се заредят всички видове.
Между другото, за бургазлии и гостите на града, в местното Болеро Персил е 6.99 лв./20 пранета.

# 254
Сега съм с Lenor gold orchid , доволна съм , мекота и дълготраен аромат

Общи условия

Активация на акаунт