Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 735
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • Най-красивата страна
И аз харесвам златната орхидея.Но най-любим ми е жълтия Ленор.

# 256

Това са най-дълготраещите омекотители..Удивена съм...Бях прала дрехи и ги оставих в гардероба.Нямаше ме месец  и след това аромарът се беше запазил..Живея в чужбина и много ми липсват....Чудя се дали да не се запася с тях от България 😂

# 257
Здравейте!Много ми харесва аромата на Denkmit Feinwaschmittel от DM,но пише,че е за фини тъкани... Това означава ли,че памучни материи няма да ги изпира хубаво?
Скоро пробвах и парфюма за пране на Lenor,страхотно ухае! Blue Heart

# 258

Това перилен препарат ли е ? Не съм виждала такъв

# 259
Здравейте!Много ми харесва аромата на Denkmit Feinwaschmittel от DM,но пише,че е за фини тъкани... Това означава ли,че памучни материи няма да ги изпира хубаво?
Не, не означава непременно, че няма да ги изпира хубаво, но е напълно възможно да не се справя така добре, както един heavy duty перилен препарат.
Ако переш по-голямо количество дрехи с нормално или силно замърсяване, трябва да увеличиш дозата, защото на опаковката е дадена за 2.5 кг зареждане и леко замърсяване. Тоест, гледаш дозата за нормално или силно замърсяване и я увеличаваш според това колко дрехи переш: ако переш 5 кг – двойно.

# 260
  • оттам, откъдето започва България
Въобще не ме учудва, че ти харесва. На мен ми донесоха от Англия и си го пазя за "специални" случаи. Simple Smile
Невероятен аромат остава след изсъхване!

# 261
Спреят за премахване на мазни петна Denkmit вече е изпробван на различни мазни петна и върху различни материи и смея да твърдя, че върши отлична работа. Напръскваш петното, оставяш няколко минути, изплакваш (или переш) – нито следа.
Скрит текст:
Много е хубав, значи могат съвсем спокойно да го спрат както направиха със сума хубави продукти. Глупаци деемски!

# 262
Много е хубав, значи могат съвсем спокойно да го спрат както направиха със сума хубави продукти.
Е чакай де, те нали сега скоро го пуснаха. Grinning

# 263
  • Пловдив
Спреят за петна от ДМ  пот и дезодорант  също беше  изпробван .На по- старите петна два пъти третирах местата и стана ,а на другите който бяха по пресни напръсках оставих около 10 мин.и изпрах .От петната нямаше и помен и бях супер доволна .
Но немога да кача снимка  Embarassed

# 264
  • Пловдив
Това е спрея от ДМ за петна от пот и дезодорант.

Ето това е препарата .
Благодаря на пролетно цвете !!!

# 265
  • have faith and be patient ..
Млечната киселина е безвреден дезинфектант с бактерицидно и фунгицидно действие,но препарата се прави във Варна чак,в София къде ги продават?

а от къде във Варна се купува ?

# 266
Те нямаха ли фирмен магазин/офис на колхозния... Там най-вероятно трябва да го има...

# 267
Здравейте!
Аз се сдобих с Ариел Актилифт+Ленор, течен от Гърция. Цена 7,50 Евро за 44 пранета ми се вижда оk. Пере добре - ползвам за чаршафи, цветни са. Обаче в гръцките супермаркети не видях никъде Прах за цветно - всичките са универсални. бях в Масутис, Лидъл, Слаквенитис. Тия последните май са нова верига, но там беше най-изгодна цената.
Сега съм накиснала едни чорапи - ако ги изпере и тях ще съм хепи, на детето са от пясъчника Simple Smile
ДМ имат ли универслаен препарат за петна?
Аз купих Сапун с Жлъчка на Хеитман, ама се справя с променлива успеваемост с петната от храна по детските дрехи - от супа и други манджи в градината.

# 268
Ако е Склавенитис - те са си отдавна, не са нова верига.
Преди време коментирахме за Гърция, че там обичайно за бяло ползват прахообразен, а цветното перат с течните..

# 269
За бяло и цветно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт