Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 730
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Ау, анатема!
Скрит текст:
Къде ми е хубавия, търкалящ се от смях емотикон, за да изразя, че се шегувам.

# 271
Ей ти го.. ..   Joy

Опа...не ще да се прехвърли натюр, трансформира се...

# 272
  • Ловеч
Гес, спреят против мазни петна дали би се справил и с петно от машинно масло? Третирах го със Сано-то, но остана малка видима част?

# 273
На него изрично пише, че става за петна от машинно масло. Но за такова петно не съм го пробвала.

За съжаление вече няма такъв изразителен емотикон. А това какво е: жълта глава надува балони с очите си?

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 16:08 от Guess Who

# 274
Точно Склавенитис е магазина - разместили са се буквите Simple Smile
Аз все налитах на Масутис и Лидъл преди, този не го бях забелпязала.
Не ги знам какво и как перат гърците, обаче прането винаги мирише хубаво и е свежо. Чаршафите в хотела бяха искрящо бели и ухаеха приятно. Дрехите в съседния двор и те се усещаха от сушилника.

# 275
  • Бургас
Савекса - защо не? Обаче рекса - ц! Stop Naughty
Аз съм си на старата версия и съм добре. Търкалящи, всякакви - тук са си, консерва съм и това е.  Laughing

# 276
  • Ловеч
На него изрично пише, че става за петна от машинно масло.

Да го взимам тогава. Само не знам дали като е третирано петното с друг препарат и после изпрано не е фиксирано вече? 🤔

# 277
Губиш 5 лева, печелиш чиста дреха...

# 278
Майка ми редовно пръскаше на брат ми дрехите с обезмаслител Меглио преди да ги изпере (работеше в автосервиз) и се махаха петната от масло.

# 279
  • гр.София
Здравейте!Бихте ли ме посъветвали как да почистя наслоен препарат от чекмеджето на пералнята. Пера само с прахове-предимно ОМО и Denkmit. Периодично почиствам  машината, пускайки я празна на висок градус с препарат или 1/2 прах за бяло.По чекмеджето обаче се е образувал филм, почти циментиран.Днес го накиснах с препаратHeitman - никакъв ефект.

# 280
С препарат против котлен камък?

# 281
  • оттам, откъдето започва България
Innocent Гес, анатемосай ме. Купих си Рекс течен за цветно за 40 пранета от Кауфланд.
Като ми харесва как пере и не се сдържах. Simple Smile

# 282
И леля ми много го харесва

# 283
  • гр.София
С препарат против котлен камък?
Не съм се сетила. Бихте ли ми препоръчали конкретен препарат! Безопасно ли е за пластмасата?

# 284
  • оттам, откъдето започва България
И леля ми много го харесва
Ха-ха, значи с леля ти имаме еднакъв вкус.
Скрит текст:
Аз съм вече към бабите и малко към лелите
Най-важното е, че пере перфектно цветни дрехи, пък дори и след риболов. Animal Whale2

Общи условия

Активация на акаунт