Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 655
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
А, не сме те навили.... Grinning
Лъки, за бебешките дрешки ли го вземаш или за вас
За бебешорски работи прах за бяло, заради кислородните избелители и дезинфекцията. Съчетано с пране на 60 градуса и по-дългичка програма.
 Ароматите също ги водят алергени, а Тео бебе, поне до преди 6 години, си миришеше доста силничко...

Не пречи да го пробваш и да си прецениш дали те устройва.
За сега ще пробвам за бяло, да видя как се "държи", като се роди бебето ще знам дали е хубав или да си ползвам персил сенситив. Тео на прах или течен харесвате вие?

# 376
О, щом е за бяло пране, определено прахообразен-заради кислородните избелители. В течните ги няма...
В праха за бяло на ДМ са най-много обаче .

# 377

TAED, за другото съм съгласна, но от цветоулавящите кърпички не можеш да ме откажеш. Simple Smile

А, нямам намерение да отказвам никого, все пак и колегите трябва да се хранят.  За теб кърпички за цветно, за друг за бяло, за трети препарат за летни петна... чудеса има за всеки.
В тоя евросъюз сме се натъпкали с всякакви безмислени регламенти, директиви и регулации, но такава срещу фалшиви маркетингови послания върху опаковките няма. Какво означава "три нюанса по-бяло" ,  "летни петна" или "обновява дрехите"? Повтарям, не е луд този, който яде баницата и в тази връзка потребителите в развитите страни се отнасят доста по-скептично към всички тези боклуци.

# 378
 Благодаря за отзивите за Тео бебе. Май ще откажа приятелката си от него Simple Smile

# 379
  • Сливен
От понеделник в Лидл ще има нов препарат против петна от пот и дезодорант на 3.99лв

# 380
Аз съм любител на Тео бебе, че даже ползвам и течен и прах, лилавия. Сестра ми пък предпочита зеления.
Понякога сменям с Персил сензитив, сега пък имам Формил сензитив, онзи за 3 лв от Лидл Simple Smile

Дъщеря ми скоро става на 4 г. и сега като видях, че заговорихте за бебета да питам: до кога да деля нашите и нейните дрехи, не е ли вече голяма?  Не че ми пречи да си ги пера отделно Wink

# 381
Днес видях, че цената на Тео бебе е около 7 лева, колкото са Ариела и Персила на промоции....та и ценово не си заслужава да се купува Тео-то...

# 382
  • Ловеч

Дъщеря ми скоро става на 4 г. и сега като видях, че заговорихте за бебета да питам: до кога да деля нашите и нейните дрехи, не е ли вече голяма?  Не че ми пречи да си ги пера отделно Wink

Моята е на 5 и винаги и ги отделям. Сега и ги пера и с бебешките. Имат си и отделен кош за пране. При мен е по-скоро въпрос на навик-прането отделно и гладенето 😊

# 383
  • София/Севлиево
Един въпрос-за какво се използват перлите на Ленор?ММ ми поръча омекотител от е-маг и с него дойдоха и едни перли,обаче е написано с толкова дребен шрифт,че изобщо не мога да го прочета...
Тео бебе и аз много го харесвам, ама вярно станал на цената на Персил и Ариел, а те са моите предпочитани марки,но не под формата на прах и гел, а само на капсули.Старата пералня переше най-добре с капсули и така ми и остана навик да взимам такива.

# 384
  • Ловеч
Перлите ароматизират прането. Малко по-назад в темата бяха коментирани.

# 385
  • София/Севлиево
Перлите ароматизират прането. Малко по-назад в темата бяха коментирани.
Т.е. може и без тях.Днес ги сложих заедно с омекотителя,обаче поне на мокрите дрехи не усетих никаква разлика.Ще видя като изсъхнат как ще е.

# 386

Естествено, че може. Може и без омекотител, а ако питаш мен, не само може, но и трябва.

# 387
Днес видях, че цената на Тео бебе е около 7 лева, колкото са Ариела и Персила на промоции....та и ценово не си заслужава да се купува Тео-то...
На редовна цена -да. В момента в Кауфланд е на 5.24 лв

# 388
А в Била Ариела в момента е на 6.30 лв...вярно, по-скъп е, но само с левче...

Честно казано не съм заглеждала ни Тео бебе, ни Рексове-мексове как вървят, но днес в Лили хвърлих око и се изненадах, че редовната цена на Тео-то е толкова висока за посредственото си качество и за стандарта в БГ изобщо...

# 389
  • оттам, откъдето започва България
Един въпрос-за какво се използват перлите на Ленор?ММ ми поръча омекотител от е-маг и с него дойдоха и едни перли,обаче е написано с толкова дребен шрифт,че изобщо не мога да го прочета...
Тео бебе и аз много го харесвам, ама вярно станал на цената на Персил и Ариел, а те са моите предпочитани марки,но не под формата на прах и гел, а само на капсули.Старата пералня переше най-добре с капсули и така ми и остана навик да взимам такива.
Ароматът на перлите е разкошен. Те само ароматизират, не слагай и омекотител.

Общи условия

Активация на акаунт