Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 713
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Има ли нещо по-специално в препаратите само за черно?Или пък само за бяло?

# 556
Има ли нещо по-специално в препаратите само за черно?

Не, всеки един препарат без избелваща система е подходящ. Идеята с всички тези безкрайни препарати (за черни дрехи, за джинси...) е да ви измъкнат още пари, а те са на практика, едно и също нещо в различни бутилки.

# 557
И не само това. Тези специализирани препарати за черно, бяло, зелено и пембено са разчетени за 2.5 кг зареждане, което означава, че излизат по-скъпи.

# 558
  • София
Как се пере Softshell?
Pervol sport става ли?
А Лидълски за спортно?
Един приятел не е харесал Niki wax.

# 559
  • София
Ако някой търси хубави щипки за пране,  в dm са на промоция. 24 броя за 1.99 лв. Поне аз много ги харесвам - хубаво защипват и са много свежи цветове. Simple Smile

# 560
  • Плевен
Хубави са щипките за пране, малко приличат на Лидъл-ските. Иначе аз съм купувала от течния Denkmit ето този и съм доволна. Обаче сега е намален синият.

# 561
Хубави са щипките за пране, малко приличат на Лидъл-ските. Иначе аз съм купувала от течния Denkmit ето този и съм доволна. Обаче сега е намален синият.

И този е намален. Поне в ДМ на метростанция СУ, откъдето си взех аз.

# 562
  • Ловеч
Здравейте!
Минавам да похваля препарата на ДМ срещу мазни петна. Изпра ми няколко петна от машинно масло.

# 563
От 14ти в Била

# 564
Ето, за мен са го пуснали...нали търся Grinning

Благодаря за информацията .

# 565
А за мацките от Пловдив, от утре в Лекси

+ цветоулавящи кърпички или препарат за почистване на пералня k2r 2.99 лв
Омекотител Медикс  1л 2.49лв

# 566
  • Ловеч
Може ли мнение за Ариел Сенситив?
Това, което научих от темата е, че препаратите за чувствителна кожа са изчистени от излишни съствки и силни аромати, а този прах оставя доста силна миризма след изсъхване.🤔

# 567
  • Пловдив
Чак силен не е аромата, ако се спазва точно дозата е едва доловим.

# 568

Това, което научих от темата е, че препаратите за чувствителна кожа са изчистени от излишни съствки и силни аромати, а този прах оставя доста силна миризма след изсъхване.🤔

Всички препарати в днешно време са изчистени не само от излишни, но и от много от необходимите си съставки. Също така, на опаковките вече пишат каквото си искат, независимо дали има или няма основание за това. По-важното е да се дозира правилно и да се осигури добро изплакване, а не какъв точно е препарата.

# 569
Някой ползвал ли е омекотители на Малиция ?

Общи условия

Активация на акаунт