Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 682
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Малко извън темата, но при вас как е зареждането на магазините Елитис. Скоро не бях ходила и в сряда като отидох направо се отчаях - празни рафтове, няма асортимент, сякаш е пред затваряне. Течни перилни бяха намалени, но аз влязох за други неща.

# 541
  • софия
Има и един препарат Клири конкретно за петна от ръжда, който също е с оксалова киселина. Български, около 2 лева, в Елитис го има.
Благодаря, ще потърся  bouquet

# 542
Скрит текст:
Малко извън темата, но при вас как е зареждането на магазините Елитис. Скоро не бях ходила и в сряда като отидох направо се отчаях - празни рафтове, няма асортимент, сякаш е пред затваряне. Течни перилни бяха намалени, но аз влязох за други неща.
Скоро ходих във Варна, до жп гарата, не е добре положението...Нямаше и това за което бях влязла.

# 543
  • Бургас
Смайл, течният на Дм ще ти хареса. На мен ми е фаворит, като след него са Персил и Ариел колор, а Омо течен никак не ми харесва. Гес, майка ми се притеснявала да не й се карам, че си взела два бонукса колор на 3 лв. Пак от диемското разчистване. И се чудела как да ми каже. За 6 лв двата пакета й простих, да си ги ползва.

# 544
Много си ѝ взела страха на твоята майка. Simple Smile Трябваше за наказание да ѝ вземеш единия.

В Билла Бургас до автогара Запад разчистват Ариел капсули, като 16 броя са 5 лева. Ако някой бургазлия иска, може да се снабди. В срок са до средата на '18-та година. Намират се отстрани на регалите срещу минералната вода и бирата. Аз не си взех от тях. Въртях кутията, въртях и викам „Я си гледайте работата“, та ги оставих. Устисках, значи има надежда за мен.

# 545

В Билла Бургас до автогара Запад разчистват Ариел капсули, като 16 броя са 5 лева. Ако някой бургазлия иска, може да се снабди. В срок са до средата на '18-та година. Намират се отстрани на регалите срещу минералната вода и бирата. Аз не си взех от тях. Въртях кутията, въртях и викам „Я си гледайте работата“, та ги оставих. Устисках, значи има надежда за мен.
Аз бих ги взела, 5 лева къде не съм ги дала, а и са само 16 бройки, ще се изперат. Thinking

# 546
Чудесно, но аз течни не ползвам. Получавам от време на време някакво умопомрачение, но бързо ми минава както в случая.

# 547
Чудесно, но аз течни не ползвам. Получавам от време на време някакво умопомрачение, но бързо ми минава както в случая.
И аз течни не ползвам, но капсули не отказвам. Laughing

# 548
Ами вече знаеш къде са. Една разходчица до Бургас през уикенда, съчетана с покупка на евтини капсули, на никого не е подействала зле.

# 549
Ами вече знаеш къде са. Една разходчица до Бургас през уикенда, съчетана с покупка на евтини капсули, на никого не е подействала зле.
Няма да мога, но мерси за офертата. Може дамите от Бургас да се възползват. Peace

# 550
Вчера
Скрит текст:
ходих на пазар в dm, а днес чистих, подреждах, изхвърлях (не прах, онова синьото измислено безсмислено нещо в левия ъгъл), резултатът е + още 2 в колата.
си взех един бял препарат на Cillit Bang за баня и останах прекалено доволна от него, защото както казва teta: само фъс, фъс и банята свети, та мисля че видях техен препарат за баня и за ръжда, и може би ще е добър.
Скрит текст:
Преди време с техен препарат обаче развалих чисто нова баня, това между плочките, не знам как се казва, сякаш започна да се разтваря и  цапа, и не го бях ползвала до вчера.

# 551
Аз от едно гръцко в оранжево шише си разтворих фугина около канала/сифона/ в тоалетната...явно е много силно, получава се реакция, шуптя направо и го разяде... Rolling Eyes

# 552
  • София
Аз от едно гръцко в оранжево шише си разтворих фугина около канала/сифона/ в тоалетната...явно е много силно, получава се реакция, шуптя направо и го разяде... Rolling Eyes

Оо, да. Екипирай се добре като го ползваш - ръкавици, маска. Това сваля кожата за секунди като го слушам как цвърчи...

# 553
Дайте идея какво да взема за черно пране? Ползвала съм на Ариел, Персил и Апта за черно и тъмно пране, не бих постоврила. Сега ми свършва Омо ultimate, но ми се иска нещо друго. Персил за цветно или на ДМ да пробвам течния за цветно?

Много съм доволна от Изи за цветно - кутия 50 пранета - 12 лв. И си купих малка кутия за бяло. Ще дам отзиви, като го пробвам.

# 554
Който и да е за цветно става. Аз препарат за черно не купувам.

Общи условия

Активация на акаунт