Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 686
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • Габрово
Peace...благодаря за отговора.

# 527
Guess Who ,този препарат в кой магазин мога да го намеря?
Лидъл

# 528
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря, Гес! Няма да го мисля вече Сано-то, а за течния на ДМ ще си помисля, че тя от днес е промоцията, т. е. имам време.

# 529
Guess Who ,този препарат в кой магазин мога да го намеря?
B магазин Lidl

# 530
Не, край! Спирам да ви чета пък!!!

При положение, че имам неотворен пакет Персил 20 пранета (от новия с лавандулата за цветно), още поне за толкова от гомемия пакет 60 пранета, който беше на промоция пролетта в Кауфланд, повече от половин бутилка гел Омо за цветно и отделно Денкмит за вълна, а кажете ми с кой акъл взех гел Денкмит??? Ама като прочета тук за нещо, че някой е доволен или че е на промоция и що пък да си държа парите в портмонето? За какво са ми? Добре, че се спрях навреме и върнах преди касите Персил 60 пранета в Кауфланд, че накрая трябва да ги изхвърлям за изтекъл срок на годност с количеството пране, което събирам. (липсват ми старите икони да се плесна по-силно по челото).

# 531

При положение, че имам неотворен пакет Персил 20 пранета (от новия с лавандулата за цветно), още поне за толкова от гомемия пакет 60 пранета, който беше на промоция пролетта в Кауфланд, повече от половин бутилка гел Омо за цветно и отделно Денкмит за вълна, а кажете ми с кой акъл взех гел Денкмит??? Ама като прочета тук за нещо, че някой е доволен или че е на промоция и що пък да си държа парите в портмонето? За какво са ми? Добре, че се спрях навреме и върнах преди касите Персил 60 пранета в Кауфланд, че накрая трябва да ги изхвърлям за изтекъл срок на годност с количеството пране, което събирам. (липсват ми старите икони да се плесна по-силно по челото).
hahaha hahaha Спокойно не си само ти.

# 532
С какъвто акъл аз си взех прах Бонукс айс фреш. Не можах да се сдържа, това е невероятен аромат, пък и беше супер евтин – 3 лева в DM (чистеха го), пък и нали ще го спират или ще го променят новите му собственици, да го имам в колекцията.
Обаче за какви дрехи ще го ползвам, не знам. Не съдържа кислородни избелители, но пък съдържа фотоизбелител. За цветно не става, защото слънце + фотоизбелител = избелване. Вероятно за бяло трябва да слагам някаква избелваща добавка.

_Smile_, прах за пране не се хвърля. Нищо му няма дори да изтече срокът на годност, не е вреден. Съхранявай го добре затворен и на сухо място.
Ако на някой прах, който съм купила, му изтече срокът, си го ползвам без проблем. Обаче ако някой продава стари, залежали прахове, това е друг въпрос. Има разлика.

# 533
Аз предлагам на Смайли да я отърва от торбите...срещу 10 лева ще се жертвам и ще взема гоУямата торба за 60 пранета, да не й залежава..  Ill както се казва-приятел в нужда се познава .. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 534
  • софия
Минах през ДМ в издирване на преперата на Хитман за петна от ръжда. Вече Хитман там няма, но взех Омо прах, 2кг. - 6,89 лв. и k2r за почистване на пералнята.  Crazy

# 535
Петна от ръжда по дрехи махам с лимонена киселина намокрям изсипвам пакетчето, оставям да престои и после в пералнята.

# 536
  • софия
Петна от ръжда по дрехи махам с лимонена киселина намокрям изсипвам пакетчето, оставям да престои и после в пералнята.
Аз трябва да махна от плочките в банята и за това търсех препарат. Ще опитам с лимонена киселина.

# 537
Има си препарати в железариите. Оксалова киселина се ползва за ръжда.

# 538
  • Ловеч

Не си единствената, Смайл!
Без малко и аз да си тръгна от ДМ с една торба ОМО за цветно, но добре че се ориентирах към бебешките пюрета и този път устисках.
Имам запаси поне за година напред, но пусто любопитство😏
Добре, че са жените, че да върви търговията 😁

# 539
Има и един препарат Клири конкретно за петна от ръжда, който също е с оксалова киселина. Български, около 2 лева, в Елитис го има.

Общи условия

Активация на акаунт