Покажете си детските стаи - тема 24

• 126 571
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
...... две ужасно палави момиченца с осем немирни ръчички .......

??!

# 361
  • София
И нашата детска беше с бели мебели с розово. Изкара 7 години, и мебелите си бяха ОК, но на девойката й омръзна. Сега е на 13 и преди 2 седмици направихме тинейджърска стая. Пак с бели мебели мат от Икеа. В комбинация със сиви стени, бели тънки и сиви плътни пердета и текстил и бяло-сив килим. Колкото и да я убеждавах, не пожела да вкараме някой свеж цветен акцент.

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 20:57 от nati_nat

# 362
За да не им омръзва детската стая , съм решила мебелите  да са в бяло, а да пребоядисвам  стените, сменям завеси, аксесоари и така да  разнообразяваме Simple Smile
Че бяло с всичко "върви " ..

# 363
  • Пловдив
аз предвид възрастта и дивотията на моите зверчета, заложих на цветното Joy
Така или иначе след 2-3 години баткото ще отива в собствена стая, най-вероятно и сегашната детска ще я освежим... Мебелите, (дано са здрави и в приличен вид) се надявам, да не сменяме но... ще поживеем и ще видим Joy

Вече на няколко пъти трия човечета и цветя от мебелите, а щом успяха е пантите (Блум) на библиотеката да изкривят...

Абе живи и здрави да са ни Heart

# 364
...... две ужасно палави момиченца с осем немирни ръчички .......

??!

И мен това доста ме развесели. Simple Smile Но е неволна грешка със сигурност.

# 365
чак сега разбрах какво имате предвид Simple Smile радвам се че съм ви развеселила Simple Smile

# 366
Аз си помислих че визира ръцете на децата, собствените си ръце и тези не съпруга й като немирни! Simple Smile Общо 8 ръчички!

# 367
  • Пловдив
Здравейте дами
в момента правим бебе стая Simple Smile
Избрали сме бели гланц мебели и кошарка. Искам стените да са светло сиви. Идеи за марка и модел боя.
Гледам на декоратор Лунна светлина, но малко ми бие на синьо, а синьото ми е омразен цвят Simple Smile Другото което гледах е на леко сребърна лисица но ми се вижда доста тъмно. Немога да се ориентирам по кутията с боя, което е доста гадно

# 368
Ние боядисахме със сребърна лисица не е точно сивото което исках, доста синее. Декоратор а ми се вижда още по- син.

# 369
  • Пловдив
Ние боядисахме със сребърна лисица не е точно сивото което исках, доста синее. Декоратор а ми се вижда още по- син.
Сребърната лисица не е ли много тъмна. Ако може снимка Simple Smile

# 370
  • София
merita, друг вариант е да видите не готов цветен латекс, а където тонират латекс по каталог. Ние поръчахме тониране в сиво по каталог в Топливо. Нито синее, нито е тъмно. Но на снимката тъмнее и се променя цвета, защото сега снимам на изкуствено осветление. Ориентирай се като гледаш горе, където граничи с тавана, който е снежно бял, но и той на снимката не изглежда бял ...

# 371
Ние ще правим основен ремонт в стаята на малката ни принцеса и искам да попитам, кое ще е по - добре : бледо жълта стая или бебешко розово (като се има предвид, че Рали не обича розовото толкова много)?

# 372
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мисля,че си имате решение.Сама казвате,че не обича особено розаво.И по добре  Grinning Аз не съм фен на розави стаи за момченца и сини за момченца.Бих заложила на други цветове по неутрални.

# 373
  • София
И аз не съм привърженик на розово и затова стаята на дъщеря ми ще е в жълто (къщичка към усвоен балкон) и зелено (стената с вратата), другата стена ще е с бял гардероб, а последната ми се иска да е с някакви точки/стикери, но още го мъдрим.
Обожавам синьо (особено тюркоаз) и в целият ни ап. ще има от този прекрасен цвят, вкл. стаята на синът ми,  колкото и да е комерсиално за някой, но децата ми са малки и нямат думата още:blush:

# 374
И моите също дъщеря ми е на почти две години, а и чакам едно малко момченце...Неговата стая я направихме бебешко синьо, защото наистина нямахме идея какво да бъде......Дъщеря ми Ралица обича жълтото и затова обмислях да бъде в жълто...

Общи условия

Активация на акаунт