Покажете си детските стаи - тема 24

• 126 496
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Как да не мога да го прескоча ламината, прескачам го и още как. Simple Smile
И аз не разбирам как ламинат събира прах, пък паркет го отблъсква.
Може би,че е естествен материал...знам ли?!Мен лично ме побърква,обаче пък ми е красивичък 😂няма угода

# 451
  • София
Ламината също е добра настилка, но е един такъв... като пластмасов... абе изкуствен!
Обаче е издържлив много - факт! У нас дори в коридора и пред входната врата е ламинат (не плочки), нямаме килими, едно дете отгледахме, а той не помръдва.

# 452
Не съм много съгласна, че е издържлив ламината. Нашият е доста скъп, на показаната по-напред фирма. На около 3 години е и определено вече не издържа на набезите на двете диванета. Иначе е красив и не прилича на пластмаса, но не си заслужава парите!

# 453
  • Karlovo
Да споделя и аз .В детската си беше с паркет ,който възстановихме . Ние сме на първи етаж и от долу са гаражи. В детската е по студено ,задължително трябва с обути крака иначе ти замръзват и температурата е по ниска от стаята с ламинат.Драска се по лесно от ламинат.Определено няма да го циклим и лакираме повече,слагаме ламинат следващия път . В хола не е мръднал 9 години вече и издържа и силиконовия пистолет ,колелата на въртящите столове ,и много други неща при които дъските няма да оцелеят. Може при поставянето на нов паркет да се слага нещо изолиращо под него, нашия е на 40 години и няма изолация .

# 454
Всичко събира прах;)
С ламинат сме вкъщи, ако можех на момента щях да го сменя за дървен под.

# 455
Вкъщи сме с паркет и е доста по - лесно.....но в детската стая се наложи да сложим мокет и сега вече е за смяна, Ралица разсипа  5 пъти черешов сок........но какво да правя тя си е пакост, а аз накрая пак ще купя нов мокет!

# 456
Драска се по лесно от ламинат...
Проблемът е в покритието, което сте сложили.

# 457
  • до едно тепе
Вкъщи сме и с паркет и с ламинат. Прашасва еднакво навсякъде. Ламината го чистя по- лесно, защото паркета не е особено качествен и има доста фуги. Хуните ги пълнят с трохи, пластелин, изрезки от хартия и какво ли не. Драска се, мъжо изтърва чаша веднъж и се отбеляза. Харесвам ест.паркет, обаче трябва да е направен качествено. Иначе е мъка.

# 458
Вкъщи сме с ламинат, и нямам проблеми с него, лесно се мие, не съм забелязала да прашасва прекалено бързо, е, моята тъмна коса се вижда по него, и обирам я. С тези цени за паркет, не бих се навила да го сложа, още повече, че и ламината ни издържа какви ли не неща, и нищичко му няма. Сега пак купихме ламинат, да сложим в апартамента, в който ще живеем, не се замислих дори да взема нещо друго. Ще сложим и изолация на пода, че сме на 1ви етаж над гаражите.

# 459
  • Karlovo
Не се сърди, човече взехме това ,което ни препоръча майстора ,да издържа детско ползване. Не беше от евтините лакове . Много е красив ,но ламината по лесно го потдържам и като ми омръзне ,за един ден се маха и се слага друг.

# 460
Майсторите не винаги дават правилни съвети...
Иначе и с паркета за 1 ден можеш да го направиш от един на друг Simple Smile боядисване, омасляване, цветове каквито пожелаеш.

# 461
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Момичета, здравейте!
Искам да попитам тези от вас, които са слагали от стикерите-декорация за стена, на каква повърхност сте ги монтирали?
Нашите стени са обикновена мазилка - няма картон или шпакловка. Положили сме латекс върху стари, добре залепнали хартиени тапети.
Притеснявам се, дали ще успеем да залепим стикерите.
Някой да се е пробвал?

# 462
  • София
Мисля, че ще се залепят добре.
Ние лепихме върху стена и върху гардероб, всичко се получи супер.

# 463
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Мисля, че ще се залепят добре.
Ние лепихме върху стена и върху гардероб, всичко се получи супер.

А стената каква е?

# 464
  • София
Не е идеално гладка. Ново строителство е блока и имаше нужда от шпакловка, но пропуснахме и само боядисахме с латекс. Вашата с тапет сигурно е по-равна.

Общи условия

Активация на акаунт