Звездни компромати - 333

• 118 859
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Що за нелепица е облякла Иринка? Хлъцнах като я видях.  Joy

# 241
# 242
  • Варна
Бурята и отнесла роклите на Иринито, отнесла и тока също. Нямала възможност да си оформи косата със сешоар, затова си сложила тюрбан.  Laughing Жената е проявила творческа импровизация, вие пак я наредихте.  Mr. GreenВ профила и има едни тиради пак относно бурята и прозаичните разговори на полицаите, дошли да опишат щетите.

# 243
Говори се, че това е новата на Абрамович
Скрит текст:

http://jetsetter.ua/stati/spletni/roman-abramovich-ushel-ot-dari … ne-vishnevoy.html

# 244
  • Once there was a Hushpuppy...
Катрин Хийгъл показва колко е отслабнала след раждането, дава и съвети в блога си

Ако,тази е новата на Абрамович, то не ми харесва Naughty Laughing

Алба е прекрасна бременна, тя всякак е красива, излъчва някаква доброта и щастие Heart Eyes

Като гледам Иринито и правя асоциации с измъчения вид на Анджелина, която до скоро беше вечно омотана в някакви ченотии с неясни форми Mr. Green И пак така - с многото деца Crazy, кои от корема - кои не толкова hahaha, важното е да има Naughty
Иначе съм фенка на дългите поли до земята, харесва ми. Но, това на главата hahaha hahaha

# 245
# 246
Ехее, Ририто добре е втасала, ама си е хубавица в муцката. 😃

Бахаров старши бил мърсувал със Зейнеб
http://ezine.bg/n60-86515-%D0%97%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B8_% … D0%BC%D0%B8?gr=24
Нова ТВ има опция за проверка на верността на разни новини, дето пълзят из нета. Моля, да ми проверят вярно ли е! 😁

# 247
Чак ми стана жал за Ририто Sad

# 248
Маман ИринИ кърти!

# 249
  • На ръба..
Ририто от бело ли се докара до това положение..въх
Песента на щерката на Орхан Мурад сега пък се оказа крадена и я свалили от тубата, аз още не съм си я пускала, ма и няма де  Mr. Green

# 250
От белото се слабее принципно...

# 251
  • На ръба..
Други такива примери са Жанчето Бергендорф, Галя от Сатен..за тези с сещам на прима виста.

# 252
  • Rock & Roll feeling ...
Рири ми е отвратителна, най-вече с непукизма си.

Ирина толкова иска да е интересна и впечатлителна, а ми е толкова безинтересна,че и елементарно човешко любопитство не може да ме накара да проследя нелепостта й.

# 253
Други такива примери са Жанчето Бергендорф, Галя от Сатен..за тези с сещам на прима виста.

Те тези изброените пълнееха при опитите им за спиране на белото..като при отказа от цигарите.. Laughing

# 254
  • На ръба..

Те тези изброените пълнееха при опитите им за спиране на белото..като при отказа от цигарите.. Laughing
Именно, дали случая на Рири е такъв се чудя..

Общи условия

Активация на акаунт