Звездни компромати - 333

• 118 824
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Гледах рекламата без звук. Изглежда ми като стандартна героиня във фолк-клип- сякаш зарязана, но показва на бившия съблазън и сексапил, да види какво е "изтървал". Клише отвсякъде. Wink
Виждам, че ползва в рекламата и БГ маслата Cocosolis, но защо са им махнали етикета?
Edit: Моя грешка- тези hashtagbody и cocosolis една марка ли са? Абсолютно идентични спрейове на външен вид.

# 346
  • На ръба..
Бляях и на миенето отпред..отзад..

Девойките от "Откраднат Живот"
Скрит текст:

# 347
Като стана дума за "Откраднат живот", Ралица Паскалева ми е много сладка.
С майка си и баща си
https://www.instagram.com/p/BXh3WDhBIBR/?taken-by=ralitsapaskaleva
А кучето и прилича на губер
https://www.instagram.com/p/BXVvK01BGVK/?taken-by=ralitsapaskaleva

# 348
И аз много я харесвам Heart Eyes

# 349
И на мен Ралица ми е много лъчезарна.

# 350
Оу, каква пожарникарска тема сте отворили Embarassed
Честно си признавам, че мин. година тайничко погледах наши пожарникари, бяха ги викнали в съседния блок.... Амиии Rolling Eyes - манекени! Така де, повечето, само по-старшия правеше изключение. Едни млади момченца, уфффф... Кой от кой по-хубав!

Да предложим и на нашите да направят календар Thinking
😁😁😁😁 Представих си най-видния пожарникар на републиката ,гол до кръста,месец август например и ми стана смешно😁

# 351
Пуснах си БТВ и Виктория Петрова ми изглежда страшна. Кафеви вежди, черна коса, все едно вятъра я е брулил..

# 352
Дъртият Алексиев е повече от гнусен.  Sick Болна работа е това.

Вергара  Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 353
Вергара е страхотна! Crazy

# 354
И аз си бях пуснала новините точно на Бтв. Косата на Виктория Петрова и на мен ми изглеждаше с мноооого израснали бели корени. Признавам, че тази телевизия я пускам 2 пъти годишно.

# 355
Амал и Джордж на вечеря в Италия
Скрит текст:

Лоурънс за "Vogue". Тази ми е една от най- неприятните холивудски звезди.
Скрит текст:

И за оправяне на вкуса- една красива Ема Стоун за "Marie Claire"
Скрит текст:

# 356

Не става!
Липсва и харизма, а е с такова самочувствие и се вкарва в излишна конкуренция с Ни Ло!
Мислех я за умна, даже много умна!

# 357
И за мен Лоурънс е много неприятна. Толкова, че не съм гледала нито един филм с нейно участие.
Опротивя ми още когато на едни Оскари май беше спечелила награда и направи много тъпа физиономия по повод закачка на Джак Никълсън. Защото тя специално, може само да оближе подметките на Джак Н. И не само тя, де.

# 358
# 359

Общи условия

Активация на акаунт