Звездни компромати - 333

• 118 823
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
И аз съм от нехаресващите Лоурънс, абсолютно фалшименто ми е с позата на "съседското момиче" и вечните ѝ спъвания по червения килим.  Rolling Eyes

Един Робърт   Патисън за GQ - прилича ми на наркоман. Оф, днес съм пълен хейтър. Mr. Green

# 361
Аз пък на харесввам Вергара.
Дженката ме радва, без някакви особени любови.

# 362
Не бях отваряла снимка на Патинсън поне от година, разхубавил се е сравнение с последния път, когато го "видях". Аз го харесвам него, след онзи филм със слоновете. Вампирската история не успях нито д изгледам, ни да прочета.

# 363
На мен Дженифър Лорънс ми харесва много, ролите й във филмите, също. Как съм плакала на The Silver Lining Playbook (дано не бъркам заглавието) - после като разбрах, че на 21 години играе ролята на толкова обременена вдовица, направо онемях. И в Джой я гледах, биографичен е - също й пасна ролята, въздейства ми. Има харизма в нея... Simple Smile

# 364
  • Вестерос
Аз пък на харесввам Вергара.
Дженката ме радва, без някакви особени любови.
+ харесвам и Ема Стоун

# 365
  • София
Аз харесвам и Вергара, и Ема, и Дженката! Първата е огнена и секси, втората е страшно чаровна и харизматична, а третата... просто ми е симпатична.  Grinning Заслужено си получи Оскар за Silver Linings Playbook. Гледала съм го поне 5 пъти.

# 366
Снимките на чичко-дядко-Алексиев били за някакъв проект, напразно обвинихме човечеца Naughty
 Не се отваря сайта, но с 2 думи - жена му изпаднала в потрес като видяла снимките, и той немедленно изяснява, че тези снимки са за някакъв проект, и докато правят въпросните снимки, папараци ги щракнали, като си мислели, че това се случва наистина.

# 367
  • bad@ss
Гинекологични прегледи на терен.

# 368
Гинекологични прегледи на терен.
И после казват, че не останали съвестни лекари.Ей на, човекът извън работно време насред улицата спасява човешки живот hahaha Тази пък жена му и тя каква мнителна. Crossing Arms

# 369
  • На ръба..
Снимките на чичко-дядко-Алексиев били за някакъв проект, напразно обвинихме човечеца Naughty
 Не се отваря сайта, но с 2 думи - жена му изпаднала в потрес като видяла снимките, и той немедленно изяснява, че тези снимки са за някакъв проект, и докато правят въпросните снимки, папараци ги щракнали, като си мислели, че това се случва наистина.
Гушкане, езици, бъркане в гащите..все характерни за един проект неща, аз не знам какво си помислихте вие  ooooh!

# 370
Разбира се, че са проект. Но какви коментари има във Фб, чак се чудя някои от къде имат мозък да се доберат до сайта, не, изобщо да включат компютър. И дали имат деца...

https://www.novini.bg/news/437858-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD … %D0%BA%D1%82.html

# 371
  • bad@ss
Ако си хвана любовник и мъжът ми ни спипа, ще кажа, че съм била на кастинг.

"С мои млади колеги правихме фотопроби за кинопроект. Участваха и папараци. Не знаех, че някъде са се скрили и ни снимат и истински"

"На снимките се вижда, че и двамата гледаме точно към апарата... "

Хеллоооууу

# 372
Едно време на тези неща им казвахме изневяра, а сега проект Mr. Green

# 373
  • Gotham City

hahaha явно сме с остаряло мислене  Mr. Green

# 374

hahaha явно сме с остаряло мислене  Mr. Green
Вече като ме ядоса моят мъж ще го заплашвам с проекти Joy