В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 554
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Моята пък явно хич не пишка през нощта, често намирам сух памперс. Първо се шашках, ама явно е нормално, щото през деня си е както трябва! Grinning
Пропуснах да кажа, че вчера ми събра очите. Бяхме навън и реших да и дам сокче, за мое учудване вместо аз да трябва да стискам биберона на шишето, тя изведнъж си зацока сама. Grinning Изпи 100ина мл и и го взех, че ще се пръсне. Обаче това работи само за сокче ябълка и круша... ако е само ябълка - с лъжица. Grinning Водата все още я плюе, но ето че има надежда.  Simple Smile Взела съм и други сокчета, ще я пробвам и с тях.

Мисис, честита ви последна месечинка! Другия месец партиииииииииииии! SmileTadaBirthday

# 196
Много благодаря момичета! Днес съм малко по-добре като че ли... но до довечера има много време.

Пюр, благодаря ти. Аз посещавам един масажист и засега съм доволна от него. Но лекарите ми обясниха, че се касае за възпаление на неврони ( дано не бъркам ) и засега да не давам да се пипа.Поне да поотшуми малко болката.
За съжаление аз си го научих моя да заспива на ръце и сега бера плодовете на глупостта си. Ако го оставя сам не само той няма да заспи, а и съседите няма да могат да си чуят приказката.😂

Нори, благодаря ти за идеята. Нямах балони, но надух кухненски ръкавици. Голяма радост настана. 😂

Адинко, браво на малката. При нас все още пиенето на течности търпи пълен крах. Сега успявам докато пия от малко шише вода да пробутвам от друго и на него, но се е научил да го събира в устата си и после го плюе напред като шадраван.😂

Краси, бързо оздравяване на всички! Гуш.

Пюр, Нори, като ходят самички как стъпват - на пръсти или на цяло ходило? Попитах педиатърката и й показах как се движи малкият тя каза, че всичко е наред, но той е постоянно като балерина.

# 197
  • Варна
Гого сръпва изцяло ще пробвам да кача видео за да го видите
И аз не успявам да кача клипа Sad

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 13:26 от n0richka

# 198
Патето стъпва на цял крак, като пингвинче е Simple Smile
Не успявам да кача клипчето от вчера.

# 199
lid, и мойта същото прави, събира си водата и накрая оплюва всичко! Grinning Обаче явно ще ме върти яко, ще трябва да си водя записки за соковете. Значи сок от ябълка - с лъжичка, ябълка + круша с биберон, само круша (това дадох днес) - всякак се плюе.  Grinning Има желание да пие от чашка, олива се цялата, но иска. Simple Smile

За ходенето, бебка стъпва на цяло краче, но не ходи самичка още, де, само за ръчички, или си обикаля по кошарата и по леглото, но и аз съм чела, че ходенето на пръсти в началото е нормално. Simple Smile На моята едното краче ми се струва, че кокалчето на глезена и стърчи много навътре, ще питам док., като се върне от отпуска, че нещо не ми е спокойно така.

# 200
  • София
Ооо, спането - само в неговото легло. На нашето като го сложа и хуква към нощните шкафчета, до които има ключове за осветлението. Никакъв шанс да стои мирно, камо ли да заспи. Имаше само период от 2-3 седмици в началото, в които спеше на ръце. За последните 6 месеца съм приспивала на ръце 2 пъти и то щото не бяхме в нас и беше превъзбуден. Иначе си заспива сам с шишето. Казвам лека нощ и излизам. Бибата му е до главата, като свърши млякото си я взема, завива се с кърпата си и заспива. И аз не съм фен на приспиванията.

Още стъпва на пръсти. Ама той се изправи преди 2-3 седмици, още е нов Grinning

Благодаря за месечинката. Верно е последна Grinning

И аз сядам да играя с играчките. То и без това станаха нещо много и са превзели целия хол Grinning

lid Еее, супер! Дано до края на деня да си още по-добре!

Adinko87 Най-сетне имаш напредък с течностите Grinning

# 201
Здравейте, момичета! Чета ви, когато имам време, но все от телефона и ми е неудобно да пиша.
Да се изкажа по последните въпроси.
Лид и Краси, да минават всички болежки. Чуби, какви памперси ползваш? Ние сме на Памперс актив фит (внос от Англия), размер 4+ и до сега никога не съм го намирала мокър. Бамбина вероятно обаче пие повече вода, аз там претърпявам пълен крах Sad Какво ли не опитах, момичета, не иска и това е. Преварена вода, изворна вода, Блевит чай, прясно изцеден сок от ябълка/морков/круша, айран, един купешки сок от ДМ, шише със силиконов накрайник, шише със сламка, неразливаща се чаша, биберон 2 и 3, плодова вода от варене на плодове... Ако някой има други идеи да казва, аз се изчерпах.
С храненето е също малко криво положението, отчитам го на зъбите. Хич не се храни с охота, все е със зор, само млякото си пие с кеф и трепери за него. Иначе взимам детска кухня на Хер бебе и Вълшебник. Някои неща се харесват, някои се приемат с погнуса. Почна да проявява претенции принцът.
Вчера купихме обувки за прохождане от Зизуу. Много съм доволна, надявам се на малкия да са му удобни, много са мекички. Голям ми се стори кракът му, 21 номер. Вие кой номер взимате?
Относно приспиването, имаме си строг ритуал от самото начало. Къпане, мляко и бебо се оставя в кошарата, цунка се, аз и баща му му пожелаваме лека нощ, пускаме бейбифона и изчезваме от стаята. Да чукна на дърво, така си е свикнал и при нас това работи. Вечер си се приспива сам. Никога не е спал в нашето легло, а приспиването на ръце е мираж.
Лека и спокойна от мен, ще гледам по-често да се отчитам.

# 202
  • София
И ние сме трудни на вода, успокоявам се, че кърма - бол, и забелязвам, че е много тази синеещата, началната, дето утолява жаждата... Иначе той както и каквото и да предлагам, не изпива повече от 30 мл. за цяло денонощие Sad Започнах да му давам от нашата храна понякога (което значи със сол...), но като цяло все още си размразявам броколи, чушки и т.н., пасирани за него. От септември - на кухня, ще дрънкаме бурканчета.... Момичета, само аз ли се ужасявам от храната по частните кухни, дето я наливат гореща в пластмаса с BPA?! Дори минерална вода не давам на децата от пластмаса, сипвам от каната в едни стъклени бутилки от Джъмбо....
Оглеждам се за някаква малка сурова тортичка за рожденния ден. Ако някой открие нещо интересно, да казва  bouquet Олеле.... след има-няма две седмици - годинка!  Heart Eyes Party Grinning Heart Eyes

# 203
eli, пробвай с различни сокове, по-горе бях писала, че моята дзверка круша не ще, ябълка пие с лъжичка, но смесени круша и ябълка лочи като невидяла (да не я урочасам... Simple Smile ). А понеже и давах много да пие с лъжица си взех ей такова шише- https://www.hippoland.net/nuby-shishe-s-dva-nakrajnika-l-zhica-5591, оказа се много удобно. Дано и вие проимате успех! Simple Smile

Marisha, изобщо не се бях замисляла за това с кутиите, аз и без това нещо се назлъндисвам все още на кухнята, сега поне имам причина! Grinning

# 204
Ами, не не сме изкарали още копчето. Може и да не го е глътнала, знам ли.
Иначе, ние сигурно скоро ще правим ремонт и ще се местим, та отсега ми е лошо, но казах на ММ, че трябва да сме свършили тая работа, преди да се върна на работа. По мои изчисления, първият ми работен ден ще е 02.01. 2018 Simple Smile
Като си пусна натрупаната отпуска и тамън като новогодишен подарък ще ми дойде.

# 205
Ели,малката е с номер 17/18 на Колев са й обувките.

# 206
Аз пак съм по болница със съмнения за язва или гастрит...

Ели, аз съм взела обувки номер 19, но са му големи.

# 207
Лидче, прегръдки! Дано всичко е наред и да се възстановиш бързо.Имам приятелка с язва, която доста храни ограничи и язвичката бързо зарастна.
Аз тихичко да се похваля вече сме добре и тримата, и дано не хващаме вируси повече.Трябва и да прояде дребното де...Утре сме на консултация и ще питам за нещо имуностимулиращо за малкия, че той като баща си ще се окаже много кекав.

# 208
Ех, Iid, лоша работа Sad

# 209
krassi, радвам се, че сте по-добре!  Simple Smile
lid, егати, то пък всичко накуп! Стискам палци бързо да си ОК !  Kissing Smiling Eyes

Снощи не се е будила, не мога да повярвам! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт