В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 574
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
steisi може и да не е съвсем по правилата, ама аз глутен доста смело дадох - с коричка хляб и айде на черешата. Преди това фино смлени овесени ядки беше хапвал с банан 1-2 пъти и толкоз, не го мислих много. Така се метнах и от ГХИ направо на кисело мляко, че не им вярвах много за бързо поставената диагноза АБКМ, а и уж го беше израстнал. КМ много му хареса (овче особено) и нямаше проблеми цяла седмица, ама накрая пак кръв в акото. И сега ще чакам годинката и ще трябва да продължавам да го кърмя моя Хапльо.

Аа отплеснах се, друго влязох да пиша, че все забравям. Четката за зъби на МАМ като я отворих, се оказа много твърда според мен. Уж е за първи зъбки, 6+ месеца. Взех на Curaprox, малко по-става сякаш.

Пристигнаха ми и неразливащите чаши - на Мънчкин с дръжки и Нук без. И от двете успешно пие, първата сякаш по-лесно пуска. Сега пак отказва вода, но иначе определено ги броя за успешна покупка.

# 286
А така! Обратно към нашите среднощни срещи Grinning

# 287
За мен нощна, ама при вас малко за Добрютро станало Simple Smile Мушмул пак ли го хвана глад Grinning

Може би е от зъбите, днес пак сме по върбите. Приспивахме се до 22 и после дружно се пренесохме на масата да ядем. Отнесе и Звярът половин пържен картоф и две микро-парченца свинска пържола, само дето с червено вино не ги поляхме 🍷 Задрямва в стола обаче не, нещо да не изпусне.

# 288
Мушмул не пропуска манджа през нощта. Два пъти трябва да се яде поне! Не е от зъби, ами дефект на характера Grinning

# 289
Фиффи от коя неразливаща чаша си купи точно? Ако може линк.
Не дава да и мия зъбите, търкам само с пръсти и пак хапе. Как точно ги миеш?
Иннер сериозно консултирай се с консултат по захранването, това което правиш едно, че е скъпо, второ не върши работа.

# 290
Chuby, и моят не си дава зъбите за миене. Голяма борба е...

# 291
  • София
LaughingLaughingLaughing
Ей с глас се смях! Grinning
Ние засега се омазваме прилично, до котешката храна не се е докопала още, обаче моля кажете как да я отуча да пищи!? Аз съм полуглуха, а съм почти убедена, че котака изцяло е оглушал вече. Laughing

Така, така... искаш ли да ги съберем с моя? Да се накрещят? Може на някоя площадка, тъкмо никой няма да ни заговори с тия пищящи бебета... Thinking

Вчера беше наказан, за първи път. Голямо разхождане из нас, пищене и сърдене. Сложих го в леглото му. Тръшка се, опъва се и вика. Оставих го там, крещя 10-ина минути, ама наистина дълго и пронизително. После седна и си игра с играчките в леглото. Ама не може да става все на неговата. И някакси трябва да му покажа, че като крещи няма да стане на неговата, ама рядко го издържам толкова много.

При сума ти играчки интерес предизвиква контакти (о, ужас), кабел и изобщо всичко което НЕ е умна играчка, която да развива 5937539 умения на вашето съкровище и която е разработена от гении.   Bowtie

JoyJoyJoy Седнал вчера пред гардероба, отворил го, издърпал най-долната кошница с моето бельо и почнал да подрежда. Аз от другата стая чувам само: "О!", "О!".. Викам си: Нещо ново се случва. Joy Поглеждам аз и виждам как ми е докопал едни розови чорапи и ги разглежда с интерес. Ама кой да знае, че едни чорапи може да са толкова интересни Grinning

Избрах торта и я поръчах. Yum

# 292
Дай да видим!

# 293
Айде Мисис, да ги съберем, пък дано стане малко тишина в къщи! Grinning Понякога се чудя какво ли си мислят съседите!? Grinning Сигурно, че я колим...При нас проблемът е, че тя пищи като се радва, особено като види котака и директно в муцуната му вресва. Grinning  Как да и се скарам, че се радва, макар и по неподходящ начин!? Някои деца се плашат като им писне, а ме е страх някое куче да не и скочи, ако тръгне да му се радва по този оглушителен начин. Sad
Мдаааа, и ние с играчките сме същите. Играе с тях ама ако в полезрението и попадне телефон, дистанционно, лаптоп или недай Боже очилата на баба или дядо....драпа със зъби и нокти докато не го докопа. Grinning

# 294
  • София
Лелеее, Адинко, все едно аз съм го писала. Едно към едно! Точно това си мислех и аз - ще решат, че го колим. Че и при нас сега се нанасят нови съседи отдолу и отстрани, още по-зле. Confused Котаракът само се крие.

Това гоня като визия. Ще има само и надпис. Надявам се и това да получа, де Joy

# 295
Много е хубава Simple Smile

# 296
Иннер сериозно консултирай се с консултат по захранването, това което правиш едно, че е скъпо, второ не върши работа.

Защо пък да не върши работа,щом детето си наддава и е ок като показатели? А за скъпото,те си знаят най-добре и си преценяват. И какво захранване,като това не са 4-5-6 месечни бебета,че да се вталясвате толкова. Та те станаха на годинка,вие още им треперите.
И ся да ме оплюеш и мен,но и нашата госпожица се храни смесено,т.е. давам и домашно приготвени пюрета/супи/манджи,но давам и готови менюта,особено тия телешко,заешко и подобни,дето не съм сигурна какво месо купувам. Колко да е скъпо,все пак не яде по 5 на ден,а 2 на седмица примерно. И наистина ги харесва много и яде с апетит. Парите никой не ми ги дава,изкарваме си ги и много мразя да ми правят сметка на тях.
Тъкмо вървеше добре темата,без напрежения и т.н. и пак се започва вечния проблем с храненето. Всеки прави каквото сметне,че е най-добре за детето му. Недейте с тоя тон. Ся мойто като яде твърда храна,дъвче си и няма проблем,а някое друго не иска,да ви пращам на лекари ли?! И да викам аууу не може така,на годинка да не дъвче! 🙄 Или че давате по 300-400 грама на ядене,леле мале. Ми много ми се струва,но не съм тръгнала да давам акъл какво може да стане и колко е лошо това...
Това пък за четенето и писането няма и да го коментирам.
Дълго стана ама не се сдържах. Спазвайте добрия тон,темата ни е ок и нека така си остане.

# 297
Хахах Мисис, ако знаеха новите съседи какво ги чака, нямаше да се нанесат!  Grinning
Нашия котак претръпна. Тя пищи, той само свива ушите и това е, което всъщност може би е показател, че все още чува! Grinning
Тортата е супер! Simple Smile

# 298
Ауу, Мисис, успех с тортата, но ако стане, може ли да поръчам една в розово за Патето Grinning ?
С Патето пък сме на спа вече трети ден, яде от блок масата и й плющят ушите, то не са макарони, юфка, пилешка супа, огромно количество разнообразни плодове, а после да пляска в басейна и е щастлива. Спи, като къпана Simple Smile Много добре й се отразява играта в детският кът с другите малчугани. След игри с тях, после в стаята ни си упражнява новите игри. Голям шемет е Simple Smile тропосва си ходейки навсякъде, толкова стаббилно вече ходи, та мисля и аз да направя прощапулник.
Относно дискусията, която се надявах още снощи да приключи искам да се изкажа!!!! Айде, стига с щуротиите, защо да не  добре детето, щом яде, предполагам, че и с ДК няма да има проблем после. На детето му харесват менюта-овксени, различни. Чуби, веднага на консултант го изпрати горкото, 'щото яде хип и тн.  пюрета, фаст фууд било, отрова едва ли не, нездравословно, стига с глупостите вече. Не е нужно всеки да е еко хипи или веган, 'щото така е модерно!!!!
Ако пък си мислиш, че от градинката ти продуктите са по- здравословни, а дали, като почвата е пропита с цялата гняс, която се носи от София и преди години Кремиковци и урановите рудници, това няма чистене векове норед.

# 299
Много искам да напиша, но дребен не ме оставя. Малко по-късно ще се опитам да се включа.

Общи условия

Активация на акаунт