В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 588
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Ани, всичко се оправя,не унивай:)
Мишето е супер сладур:)

# 391
Ани пазаруваш ли он лайн? В Спорт Директ сега има уникални намаления.

При нас ДК ще я дават към 04/09 и тогава ще ходим ние.
Скоро ще има Октомврийки 2017 хехе спомени, спомени ...Ill

# 392
А мен как ме е обвзела носталгията ,щом наближава септември и се сещам за миналата година и последните мигове с големия тумбак... и се размечтавам отново да съм така и в миг като погледна лудото ми ленче, цялата къща с краката на горе и един звук който се носи мамомаммоамаммоооо слизам на земята с бясна скорост Grinning

# 393
Кристи как сте пили ? Вчера ходихме на разходка със сестра ми до Джъмбо ,харесах си балони и чинийки и други неща за рождения ден .

# 394
Ани Миша е ужасно сладка, весело посрещане на рождения ден Heart

# 395
Ани Миша е ужасно сладка, весело посрещане на рождения ден Heart
мерси той ни е на 13 октомври сама си избра тази дата,а мъжа ми и той е на 13 дата,но септември.Сватбата ми беше на 13 юли Simple Smile

# 396
Привет! Имам малко време и ще го оползотворя пишейки.

Да започна от там, че все още не съм добре, но казусът става по-сложен и обикалям по лекари. Благодаря на всички за подкрепата и позитивната енергия, която ми изпращате. ❤

Кристи, как сте? Мисля ви много. Драсни един ред.

Ани, явно 13 число носи щастие във вашето семейство. 🙂

Сега по някои от засегнатите теми, за които си спомням.

От няколко дни го завивам с едно тънко среден размер одеало (взех го от ИКЕА), което съм пъхнала в чаршаф размер 130/80. И малкият не се развива. Отдолу го оставям по боди с къс ръкав, без панталони.

Фиффи, и аз приспивах на ръце докато ме хвана кризата с болките. От тогава, поради невъзможност да го мъкна, за мое голямо облекчение го научих да го слагам на голямата спалня до мен, пускам white music на телефона и започвам да го галя и да му говоря тихо. Приспиваме се по-дълго време (понякога и по 30 минути), но ми олекна. След като заспи го премествам в кошчето му. Дано да помогне.

Аля, как сте?

Шо, още не съм се оттърсила от случката, която преживяхте... Но не се ядосвай скоро ще възстановите  загубите. Гуш.

Лека и спокойна вечер!

ПС: Мисис, и аз не мога да се отпусна да го оставя да лази по земята. Страхувам се най-вече от стъкла.

# 397
Lid, благодаря, че ни мислиш. Продължава да повръща спорадично - предната вечер на фонтан след вечеря, после нищо. Сто процента не е болен. Нещо друго е, ама няма да се вторачвам. Повече ме тормози постоянното мрънкане - все реве за нещо и ме побърква.

# 398
  • София
Ани Миша е страхотна!

posh_ е дала супер идея за дъждобрана. Аз ходя с раницата и с чадър. Даже да съм честна съм с 2 раници - отпред бебе, отзад покупки. Grinning

cristi Да не би да преяжда? Simple Smile

За мрънкането ... мога само да те прегърна виртуално. При мен мрънкането е признак, че му е скучно. Тогава разнообразявам с нови дейности или нови шкафове Grinning

lid Sad Пиши като остане време. Супер е, че поне не се приспивате на ръце! Нещо положително Simple Smile

Вчера ходихме на разходка из квартала с проходилката. Голяма забава. Тича с нея след батковците с колелетата. Те пък го закачат Grinning За един час много се умори, даже се наложи по-рано да се къпем и яде, че много се размрънка накрая Grinning

# 399
Бърз съвет за занимавка на малчуганите, ако мрънкат и им е скучно = давате купчина дрешки, одеяло и гледайте какво  става, то дърпане,  хвърляне, моят много се кефи, дай му нещо да размята и разглежда!

# 400
При мен малко трудно се осъществяват занимавките. Стаята не е толкова голяма, че да може да лази спокойно, на плажа го е страх от пясъка, водата му е студена, басейнът му омръзва...бе просто ужас!

# 401
Ние имаме проблем с количката,просто не иска да седи в нея, не мога да я изведа на разходка постоянно се измъква от коланите и се изправя, едвам оспявам да отидем до магазина на пазар, за това си седим постоянно във вкъщи в стаята,че иначе лази и гони котката,кошмара е пълен

# 402
Айде на отчет,74 см,9.500, започва да задържа тегло,но нормално (въпреки реакцията на сестрата ,че трябва непрекъснато да качва) всичко му е наред ,док му пипа фонтанелата и така.
Да почерпя виртуално,на патерици ,че каката ни беше именичка.
Лид, много гушки:)
Крис,мъж с характер ,това е:)

# 403
На Мишето и се усещат  две горните зъбчета Simple Smile

# 404
  • София
linaa1707 Уф, това звучи кофти. Винаги ли е така? При мен се дърпа като му стане скучно, примерно след час. Ама в началото седи мирно. Играчка не помага ли?

Рано е още да си стоите вкъщи само Sad Иначе котката... моят спи под дивана само, че там не може да го докопа. Пък и не му крещи в муцуната Grinning

Sho_82 Перфектни размери! Честита ти именичка и на патерица! Да ти е здрава и много щастлива!

анита123123 Ехааа, супер!

Подозирам и че при нас някакви зъби тръгват, но нямам представа кои. Проплаква насън и бибата го успокоява.

Ох, да споделя. Вече си имам снимки на стената Grinning . От няколко години се лигавим с ММ на темата. Аз искам да си купим рамка за снимки и да сложим на стената, той отлагаше. Но това на всяко ходене в Икея или Джъмбо ново оправдание намираше Joy Като например - нямаме снимки, нямаме фотоапарат, нека да направим ремонта (лятото миналата година), бебето като се появи, котаракът като смени козината... Joy

Последно взех една рамка от Икея. Подбрах снимки и ги пуснах да ги извадя на хартия. Вчера си ги взех и ги сложих, а днес ми окачи рамката на стената. Стана много яко. Sunglasses Сега иска да вземем още 2-3 рамки.

Общи условия

Активация на акаунт