THOMAS SABO - новите и различни бижута. Участвайте и спечелете!

• 17 858
  • 196
  •   1
Отговори
# 120
Малките неща, които поддържат приятелството и любовта при мен са разговорите, общите мечти, пътуванията, разбирането, което проявяваме към недостатъците си, приемането на другия такъв какъвто е, малките ни общи радости - хубава вечеря, дребен подарък, разходка сред природата...

# 121
  • София
Тайната наистина са малките неща, големите са ясни. Жестовете един към друг всеки ден, да чуеш какво иска другия, макар и не казано директно, и да го зарадваш, да му простиш умората и да го накараш да се чувства оценен, все неща, които докосват душата.

# 122
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са уважението, компромиси, подкрепата,доверието и проявата на разбиране! Малки неща но от голямо значение!

# 123
Свобода и право на избор, уважение и подкрепа.

# 124
Няма малки неща, които поддържат и на които се крепи нещо като голяма любов и искрено приятелство Peace
Никога не предавам приятел и любим ! Това е първо уважение към мен самата !

# 125
Когато има истинско приятелство и любов, всичко което се прави един към друг е хубаво и лично. Всеки знае какво обича любимия и приятеля. Всеки жест е мил, с мисъл за нещо добро.

# 126
  • Бургас
Моите малки тайни,които поддържат приятелство и любовта:
Никога не приемам другия човек за даденост.Опитвам се да изслушвам,да разбирам,да запомням от какво се радва,разстройва,успокоява, ядосва...човекът до мен.
Също и знам,че вместо да повтарям непрекъснато"Обичам те",мога да запитам" Как мина денят ти?",да кажа"Ти си винаги в сърцето и мислите ми".
В любовта и приятелството са важни малките жестове.Не е нужно да има повод,за да зарадваш човека до теб с подарък,особено ако е нещо дълго желано или много необходимо.
Разходка в парка,вкусна вечеря...
Човек трябва да покаже на приятелите или любимия,че те са важна част от неговия живот и с всички постъпки и думи да го доказва непрекъснато.

# 127
  • София
Компромиси, изненади, топли думи... това са "тайните".

# 128
Честност, споделяне, подкрепа, обгрижване ... чрез ежедневна проява на обич, да показваш редовно на другия, че е нужен и желан, независимо дали става въпрос за любим и/или приятел.Simple Smile
В крайна сметка смисълът на живота за мен е точно в тази взаимност и споделяне ... Човекът е социално същество, което може да живее пълноценно само общувайки с околните и тези отношения трябва ежедневно да бъдат подхранвани.

# 129
  • В градината...
Фантазията и мечтите.

# 130
Малките неща, които внасят свежест във връзката са примерно неочаквана изненада, подарък, цвете, неочаквана вечеря, закуска в леглото, малките ежедневни жестове.

# 131
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са най-вече двустранните компромиси.

# 132
Кои са "малките тайни", които поддържат приятелството и любовта -   разговорите, подкрепата, разбирателството и секса.

# 133
  • Велико Търново
Истината е малката тайна за мен Simple Smile Липсата на тайни е най-ценното, само така чувствата са открити и чисти!

# 134
  • в 1001-та нощ
...Споделете до 13.08. кои са вашите "малки тайни", които поддържат приятелството и любовта!
...
Позитивизъм, добронамереност и взаимни компромиси.

Общи условия

Активация на акаунт