THOMAS SABO - новите и различни бижута. Участвайте и спечелете!

• 17 866
  • 196
  •   1
Отговори
# 105
За да са истински и трайни приятелството и любовта е важно доверието,уважението,синхрона,себераздаването,компромисите...

# 106
Да оценяваме малките неща и жестове, да споделяме своите проблеми, да не се приемаме за даденост, да правим компромиси, да се обичаме и уважаваме.....

# 107
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта за мен са неочакваните жестове на внимание, грижата за човека до теб и умението да предадеш доброто си настроение на любимите хора, както и обратното - да се оставиш да бъдеш "заразен" с положителни мисли и ведро настроение от същите тези хора. Hug

# 108
Тайните на приятелство и любовта са да приемаш човекът такъв, какъвто е, да не го съдиш за постъпките му, а да го подкрепяш и уважаваш.

# 109
Малките неща, които поддържат приятелството и любовта са уважението, компромисите, внимание и грижа за човека, доверието и подкрепата, и не на последно място неочакваните малки неща и жестове.

# 110
Тайните, които поддържат приятелството и любовта са обичта,разбирателството, компромиси, изслушване един с друг.

# 111
Уважение,доверие,подкрепа в трудностите,които съпътстват живота.

# 112
кои са вашите "малки тайни", които поддържат приятелството и любовта! - Нямам малка тайна, нито голяма, просто съм себе си: не играя роли, не лъжа, не се хвърлям в хиляди обяснения и се съобразявам.

# 113
Споделянето,толерaнтносттa, оценявaнето нa мaлките жестове ТУК И СЕГA! Hearts             

# 114
Приятните изненади и грижата за другия

# 115
  • Под шестте тепета
Нежност, доверие, ненатрапчивост, дребни жестове и вътрешната убеденост, че наистина си заслужава.

# 116
Казват, че любовта е в малките неща . В един мил жест, в една топла дума, в една нежна ласка, изненада... Малките неща в любовта и приятелството са онези дребни детайли, които запазваме като спомен.

# 117
Искрена съм, показвам колко са ми мили хората до мен и правя всичко възможно да са щастливи.

# 118
  • Телиш/Плевен
Чудесни бижута, а идеята за гравиране е страхотна! Видях, че не се доставят до България, къде ще се продават?
...
В първия пост пише:
Актуална информация за марката и ежемесечните промоционални активности може да намерите тук.

Бутици THOMAS SABO може да откриете в:
София, Mall of Sofia & Paradise Center
Пловдив, Mall Plovdiv

Поръчайте онлайн на: silvercourt.bg

Моята „малка тайна“, която поддържа приятелството и любовта, е да не спирам да показвам на половинката и приятелите си, че са важни за мен, дори след като съм спечелила любовта и приятелството им. Също така от съществено значение за мен в тези отношения са доверието и уважението.

# 119
Неочакваните жестове и знаци на уважение......да покажеш, че ти е важен човека и че си помислил точно от какво има нужда в момента.

Общи условия

Активация на акаунт