THOMAS SABO - новите и различни бижута. Участвайте и спечелете!

• 17 873
  • 196
  •   1
Отговори
# 90
"малките тайни" за поддържане на любовта и приятелството- според мен тайната е да обичаш истински. Тогава нещата се подреждат сами. Тогава не се налага да правиш нещо изкуствено, а всичко просто се случва:)

# 91
  • Стара Загора
„Малките тайни” са мъничките жестове,  с които показваме любовта си. Някакъв мил жест, изненада или подаръче, показват, че мислиш за човека. Толкова е хубаво да знаеш, че си специален за някого! Simple Smile

# 92
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са уважението, компромиси, подкрепа и проява на разбиране!

# 93
Аз ценя повече нематериалните жестове на нежност - отделеното време и внимание, разговорите и искренността. Те са "малките" - големи тайни.

# 94
  • София
Сънените целувки, нежните прегръдки, споделянето и взаимното разбирателство - това са нашите малки "тайни".

# 95
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са доверие, компромиси, подкрепа, приятни и неочаквани изненади в ежедневието!

# 96
Моите тайни са честност в отношенията,коректност,умея да изслушвам  и подкрепям  и се старая винаги да бъда весела.

# 97
  • Стара Загора
Всички малки жестове от ежедневието, уважение, разбирателство, любов и подкрепа.

# 98
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са честността един към друг и доверието.

# 99
  • София
Малките тайни, които поддържат любовта и приятелството за мен са искреността,разбирателството,подкрепата, от която има нужда всеки човек. Понякога и една мила дума или жест са достатъчни да се почувстваме щастливи и обичани.

# 100
Уважение, подкрепа, компромиси

# 101
Всяка неочаквана прегръдка за мен е израз на любов.

# 102
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са взаимната подкрепа, уважението и компромисите, които правим един за друг.

# 103
  • Горна Оряховица
именно малките неща.
цвете без повод, целувка без повод, дребен подарък без повод Simple Smile

# 104
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са
Романтична вечеря или разходка в парка само двамата. Не е задължително тези споделени мигове да струват пари, важното е да сте само двамата и да отделите време да се изслушате, прегърнете, целунете.

Общи условия

Активация на акаунт