THOMAS SABO - новите и различни бижута. Участвайте и спечелете!

• 17 877
  • 196
  •   1
Отговори
# 75
  • Varna, Bulgaria
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са малките жестове на внимание ,  подкрепа и разбирателство  !

# 76
  • Плевен
Взаимната подкрепа, търпението, малките жестове-аз да подредя вкусна и красива трапеза, той да се върне с букет набрани за мен цветя .

# 77
  • София
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са да пазиш правилните тайни, да си откровен, да прощаваш и да не си егоист.  bouquet

# 78
  • Плевен
Всички малки жестове от ежедневието ежедневието, които да показват, че те уважават, обичат и ценят. Жестовете могат да са различни изненади материални и нематериални.

# 79
Любовта и плиятелството се поддържат с комуникация и пълноценно общуване

# 80
Малката ми тайна е поддържането на интереса един към друг, както и даването и получаването на достатъчно свобода.

# 81
  • София
Обич, уважение, доверие, свобода, подкрепа, компромиси... 1dating

# 82
С удоволствие се включвам във вашата игра! Със сигурност във всяка област от живота съществуват "малки тайни", с който да направим денят по-усмихнат и приятен. И ако е задължително да си честен, отговорен и обичащ другия и в приятелството и в любовта, то според мен, малките тайни са в дребните жестове. Като например да изненадаш приятел с лично приготвена от теб торта за рождения му ден.. Да купиш на любимия любима и чакана книга или пък нов парфюм Wink Да изкараш приятелка на кафе, въпреки, че и двете сте затрупани с работа, и да не забележите как си говорите вече четири часа... Малките тайни са нещата, които превръщат ежедневието във вълшебство! Wink И уникалното е, че те са само за специални хора!

# 83
  • Пловдив
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са компромиси,, подкрепа и разбиране!

# 84
Компромиси, разговори, подкрепа, доверие....

# 85
  • Бургас / София
Откровеността, честността, доверието, компромиси, да познаваш хората около теб  и малките жестове ! Успех на всички в играта Simple Smile

# 86
  • оттам, откъдето започва България
Доверие, търпение, способност да изслушваш, компромиси, малки, изненадващи, но приятни жестове по поводи и без поводи. Но, за да си способен да правиш тези неща, наистина трябва да обичаш човека до себе си. Two Hearts

# 87
  • Плевен
Компромиси, уважение, изслушване... И връщане на жестовете, изненадите и подаръците. Например, ако любимият ми обича екстремни спортове, а преди това е инвестирал време в това да организира уикенд, който ще ми хареса, веднага бих му организирала часове рафтинг или полет с делтапланер...
И винаги да показвате, че се цените един друг, както и времето, споделено заедно, да се радвате на малките неща.

# 88
  • София
Любов,компромиси ,разбирателство и доверие - то е най-важното ! Simple Smile)

# 89
  • София
Малките неща са най-важните неща! Те са уважението, дребните жестове на внимание, приемането на различията, оценяването на другия, емпатията, готовността да застанеш зад него и да го подкрепиш във всяка ситуация.

Познавам парфюмите на Thomas Sabo и сега с удоволствие виждам и линията бижута  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт