THOMAS SABO - новите и различни бижута. Участвайте и спечелете!

• 17 869
  • 196
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Ежедневни внимание и жестове.

# 61
Трябва да се премълчават някои неща и да бъдем по - тактични, но най - вече да не сме егоисти. Това е моята тайна.

# 62
  • Варна
Уважение, страст, преоткриване, компромиси, мисълта за другия преди тази за теб!

# 63
Моята малка тайна е смеха! Ние с половинката ми умеем да се смеем и на най- трудните ситуации, намираме нещо за което да се хванем, да видим смешната страна, хващаме се здраво за ръце и право в бурята. Проблемите ги решаваме заедно и на момента Simple Smile

# 64
  • Бургас
Споделете до 13.08. кои са вашите "малки тайни", които поддържат приятелството и любовта! - Нямам "малки тайни", нито големи. С точните хора нещата се получават и поддържат от само себе си.

# 65
Компромиси, вярност, отдаденост и обич Simple Smile

# 66
Малките жестове , компромисите  и изслушването на човека срещу мен.

# 67
Любовта, компромисите и малките жестове =)

# 68
Това, което поддържа приятелството и любовта според мен е качествено инвестиране на  времето, когато сме с любимия човек, приятелка или роднина. Да посветиш вниманието си, мислите си, всичко, на човека, който има нужда от теб в момента. 

# 69
Дребните жестове на внимание като поднасяне на кафе в леглото, романтичните смс-и, малките подаръци и цветя без повод, както и време да споделяме преживяното през деня на чаша вино.

# 70
Моите малки тайни са нежност и внимание Simple Smile))

# 71
Малките ми тайни са внимание, уважение, любов. Открадната целувка или внезапна прегръдка. Малки изненади с любимите му сладкиши...

# 72
  • София
Дребните неща в ежедневието- подкрепа, разбиране, разговори, целувка, прегръдка.

# 73
  • София
Малките ни тайни за да бъдем добро семейство вече над 15 год. с моя съпруг са преди всичко взаимно доверие, разговаряме и се изслушване внимателно всеки ден, не позволяваме дребни дразнители да преминават през прага на дома ни, проблеми от вън не носим у дома. Получавам често подаръци и правя подаръци без повод.
Избирам внимателно хората с който общувам извън семейството си, държа на чистите и открити отношения с хората с които общувам, умея да уважавам и зачитане чуждо мнение.

# 74
  • Бургас
Доверие,взаимно уважение,компромиси,внимание.

Общи условия

Активация на акаунт