THOMAS SABO - новите и различни бижута. Участвайте и спечелете!

• 17 865
  • 196
  •   1
Отговори
# 45
Yellow HeartYellow HeartНещата, които поддържат приятелството и любовта, са доста сходни. И за запазване на приятелството, и за любовта са необходими ежедневни грижи. Не ме разбирайте погрешно ако връзката между двама души е силна (независимо дали говорим за любов или за приятелство), нищо не може да ги раздели. И все пак за поддържането на тези приятни чувства подпомагат отстъпчивостта в конкретни случаи, доверието, усещането за подкрепа и всеотдайност.  Също така искреността и малките неща, които правим за другия и които ни показват, че въпреки забързаното ежедневие мислим един за друг. Това са моите малки тайни!   

# 46
  • Пловдив
Малките ми тайни за добри взаимоотношения са уважението, откровеността, еднаквите интереси и общи мечти.

# 47
  • София
Компромиси, изненади, доверие, даване на свобода... Wink

# 48
Искреността и раздаването на 100% са онези малки неща, които поддържат приятелството и любовта.

# 49
  • Пловдив
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са разбирането, подкрепата, жестовете, доверието. Two Hearts

# 50
  • Русе
Доверието, съпричастността, грижата за другия, изненадите.

# 51
  • Някъде там
Както в приятелството така и в любовта на първо място са уважението,доверието и грижата за другия. Малките жестове на любов,разбирането и уважаването на желанията и потребностите на другия са в основата на всички добри връзки.

# 52
правилният човек, с когото можеш да говориш открито по всички въпроси

# 53
Да се обадя по телефона и да питам как е приятелката ми или любимия по всяка част на деня , просто така ; да правя малки изненади или подаръчета , да прегръщам винаги.

# 54
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Тайните за поддържане на любовта и приятелството са споделянето, даването и получаването на обич.

# 55
Аз имам само една "малка тайна" - да показвам любовта си към другия.

# 56
  • София
Моите "малки тайни" са чувствата, които са ме карали да държа ръката на любимия, да не я изпускам и след дълги години съвместен живот. Другото са усмивките и смеха, разбирателството и чувството, че си обичан. А най-важната тайна е взаимността.Липсва ли взаимност, та дори и в изразните средства на проява на любов, то тя става трудна и тежка за сърцето.

# 57
Да изненадваш човека до себе с неща които знаеш че обича. Така като отделиш от своето време да направиш нещо което знаеш че другия обича дори да е много малък жест ще означава повече от най-скъпия подарък. Например преди да си купим кафе машина моя мъж ми правеше кафе всяка сутрин и го оставяше като стана да е готово, той става малко по-рано от мен и не можеше да изстине. До като го пиех ми беше приятно, защото знам че го прави за мен.  Опитвам се и аз, но не мога да кажа как той го възприема.

# 58
Аз бих казала,че най-важно е доверието,чесносността и уважението.А за любовта и + малко "пеперуди в стомаха"(трябва тръпка да има) Simple Smile

# 59
"Малката тайна",която подържа Любовта и Приятелството е Доверието. Без него те няма как да се съхранят за дълго. Изгуби ли се доверието между двама , отиват си и любовта и приятелството.

Общи условия

Активация на акаунт