THOMAS SABO - новите и различни бижута. Участвайте и спечелете!

• 17 862
  • 196
  •   1
Отговори
# 30
Всяка връзка-приятелска или любовна се крепи най-вече на Доверие и Уважение!Едно от двете да липсва е пагубно за отношенията!

# 31
  • Stara Zagora, Bulgaria
Разговори и споделяне на проблемите,компромиси, доверие, хубави емоции и преживявания.

# 32
Доверието, разбирателството, да знаеш кога да отстъпиш и кога да натиснеш. Да си готов да дадеш, за да получиш, понякога повече да дадеш. И да не забравяш да изразяваш всеки ден любовта си/приятелството било с целувка/усмивка, прегръдка, добра дума или жест.

# 33
,,Малките тайни,, за мен са малките жестове и огромно доверие и уважение!

# 34
  • Бургас
Моите малки тайни за поддържане на любовта и приятелството са споделянето, даването и получаването, обичта и уважението.

# 35
И   за двете  ( любов и приятелство )  задължителни   са  вярност  ,   откровенност и  отдаденост .  Семейството си съм  запазила  17 години  със  силно чуство за отговорност и  дълг .

# 36
Жестове, емоции, компромиси, разговори и приятни изненади.

# 37
  • Бургас
Моята тайна е, че съм много добър слушател. С годините се научих да правя компромиси, понякога знам че съм права, но не навлизам в излишни спорове, оставям човека сам да се убеди в правотата си. Не обиждам, не укорявам, не повишавам тон... /въпреки че понякога ми е идвало да хвана гората и да викам, да викам... Simple Smile/, самодисциплинирах се .

# 38
  • някъде
Според мен малките тайни, които съхраняват любовта и приятелството са уважение, доверие, разбирателство, взаимни компромиси, вярност и разбира се малките жестове на обич.

# 39
  • София
Споделете до 13.08. кои са вашите "малки тайни", които поддържат приятелството и любовта!
"малки тайни" - изненада в подходящ момент, личен подарък, избран според индивидуалността на получаващия подаръка и много любов.

# 40
В любовта и приятелството не трябва да има взаимна зависимост един от друг. Ако можем да сме щастливи разделени и един без друг, то тогава има шанс да сме щастливи и заедно.Колкото по-малко време прекарваме заедно, толкова по-силно това може да ни накара да разберем колко си липсваме.

# 41
  • София
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са уважение, доверие, разбирателство, взаимни компромиси, вярност Simple Smile

# 42
Моята тайна е да бъде искрена и всеотдайна в отношенията си с приятелите, с любимия и с всички около себе си. Мразя лъжата, затова смятам, че доверието се гради на искреността и истината!

# 43
  • у нас
„Малките тайни” са да бъдем честни, искрени, верни, са уважаваме мнението на другия, да прощаваме, да бъдем себе си.

# 44
  • София
"Малките тайни", които поддържат приятелството и любовта са жестовете на искреност и доверие, в моментите на изпитания и/или забавления; непринудените срещи и разговори, споделените щастливи моменти.

Общи условия

Активация на акаунт