THOMAS SABO - новите и различни бижута. Участвайте и спечелете!

• 17 847
  • 196
  •   1
Отговори
# 135
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са уважението, подкрепата и разбирането! Трябва да има и компромиси,за да вървят нещата правилно!

# 136
Знам, че повтарям другите потребители, но наистина малките тайни са в малките неща. Малките жестове, с които често показваме на приятелите и партньорите ни това, че ни е грижа за тях, че могат да разчитат на нас и т.н.

# 137
Малките тайни,които поддържат любовта и приятелството са компромисите и намирането на начини винаги да изненадваш другия. Purple Heart

# 138
  • Варна
Малките тайни, които поддържат приятелството и любовта са разбирането, съчувствието, изслушването и споделянето на хубавите моменти, както се казва да сме заедно и в хубавите, и в лошите моменти.

# 139
Моите малки тайни, които поддържат любовта и приятелството са малките изненадващи жестове, в които влагаш любов и разбиране към другия. Добрият диалог и компромисите също са важна част от добрата връзка Simple Smile

# 140

Споделете до 13.08. кои са вашите "малки тайни", които поддържат приятелството и любовта!

Нощ за двама, грижите  един за друг, романтиката във връзката, почитане силните страни на другия, уважение, доверие, подкрепа в трудностите, които съпътстват живота.

# 141
  • sofia
Най-страхотната тайна е изненадата, трябва да има и в любовта и в приятелството по малко от нея, след това уважението и не на последно място усмивката!

# 142
За мен приятелството и любовта са две тясно свързани понятия, за да съществуват в живота ми се старая най-вече да давам искреност на хората около себе си. Друго важно за мен е подкрепата и съветите в трудни моменти. И като за последно - никога не се старая да променям хората около себе си, щом съм избрала те да бъдат в живота ми значи са по своему уникални и се допълваме идеално.

# 143
За мен приятелството е магия,случайна среща,която с годините преминава в любов,която двама хора на друго ниво срещат душите си.В тежки моменти си помагат,в щастливи се радват заедно!

# 144
  • Пловдив
 "Малки тайни", които поддържат приятелството и любовта  затова са "тайни"защо се знаят само от хората,които ги свързва приятелството. Понякога могът да бъдат само поглед,усмивка,жест.Друг път може да е само едно:Как си?Всеки път е различно.

# 145
  • EU
Тайната на моите приятелства е внимание и доверие!

# 146
Малките тайни са малките жестове, които можем да правим едни за други-споделените домакински задачи, грижите за детето, за дома.
Малките подаръци без повод също са чудесно освежаване на ежедневието.

# 147
  • София
Здравейте!
Нещата, които поддържат приятелството и любовта при мен са точно "малките неща" като неочаквана изненада, мил жест, неочаквана помощ и подкрепа и доверието между хората.

# 148
  • Бургас
Малките тайни ..... Компромиси, незадълбаване в несъществени неща, време за любимия човек, изненади, разбиране, споделяне  Heart Eyes Heart Eyes

# 149
Моята малка тайна формула на приятелството и любовта се състои в това винаги да обръщаш внимание не на това какво можеш да вземеш, а на това какво можеш да дадеш.

Общи условия

Активация на акаунт