THOMAS SABO - новите и различни бижута. Участвайте и спечелете!

• 17 852
  • 196
  •   1
Отговори
# 150
Споделете до 13.08. кои са вашите "малки тайни", които поддържат приятелството и любовта!

Обожавам бижута, тези ми харесват изключително много.
Отговорът на зададения въпрос за мен е труден, може би това е  балансът между двамата.

# 151
На чаша изстудено бяло вино, вечер на балкона решаваме всички казуси на любовта и приятелството.

# 152
  • Пловдив
Малките жестове от ежедневието, които показват, че те уважават, обичат и ценят.

# 153
  • София
Ежедневни жестове, компромиси и разбирателство!

# 154
  • Варна
Сутрешното кафе, което ме чака на масата в хола, ароматната вана вечер, приготвена точно по мой вкус, целувката и обичам те преди лягане- това е любов! В приятелството е важно да си искрен.

# 155
  • Велико Търново
Кои са вашите "малки тайни", които поддържат приятелството и любовта!

Приятелството се поддържа най-вече с доверие, а любовта с компромиси.

# 156
  • Стара Загора
Моите малки тайни , които поддържат приятелството и любовта ми са постоянството , уважение към другите , мили думи и внимание.
Обичам да давам без да очаквам в замяна, материални и нематериални подаръци и много усмивки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 157
Малката ми тайна за поддържане на любовта, е непредсказуемостта, която върви ръка за ръка с любовта. За приятелството - доброта, жертвоготовност и честност.

# 158
"Малките тайни", които поддържат приятелството и любовта ми към моят съпруг са в малките жестове към него всеки ден,както и усмивките ми към него и думата "обичам те"  .Също така и копромисите,които правим във брака ни  Simple Smile! Дори,когато съм на диета му правя любимата баклава и сладка баница. Kissing Smiling Eyes

# 159
  • София по рождение
Общи мечти, приятни разговори и романтични вечери.

# 160
Тайнaта за поддържане на любовта и приятелството са споделянето, даването и получаването на обич един на друг .Винаги и любовта остава на първо място.

# 161
  • I want it all and I want it now.
Малките жестове на уважение и любов към приятелите и близките си.

# 162
Кои са вашите "малки тайни", които поддържат приятелството и любовта!

Приятелството се поддържа най-вече с доверие, а любовта с компромиси.

Много вярно,точно ,ясно и накратко казано. Това е !!!

# 163
  • Бургас/Пз
Нашата малка тайна е ДОВЕРИЕТО Simple Smile То поддържа и приятелството, и любовта ни, които продължават вече почти 20 години

# 164
  • Варна
Честност, загриженост, споделяне, разговори, неочаквани изненади и общи спомени.

Общи условия

Активация на акаунт