С какво ви дразнят свекървите- 85

• 66 278
  • 845
  •   1
Отговори
# 240
  • София
the wishmaster, разбирай го както искаш, но въпросът е в това, че лично аз не бих постъпила по този начин когато познавам хората, които са особени на тема вкус. И за поредн път- оценявам жеалнието и да ни зарадва, но не, не ми харесва начина по който го направи.

Ами, другият начин е като по сватбите " Подаръкът във финикийски знаци". Mr. Green

# 241
Разбира се, че и аз обичам да радвам хората около мен и до момента винаги сме имали по някоя "къртица", която е наясно какво даденият човек си е харесал, но към определен момент все още не си е купил. 

Иначе това с несръчността няма нужда и да се пъна, че напоследък много неща изтървам Simple Smile

Вижте, не исках да я изкарвам ужасен човек или нещо подобно и прекрасно осъзнавам, че мрънкам за глупости Simple Smile

# 242
the wishmaster, разбирай го както искаш, но въпросът е в това, че лично аз не бих постъпила по този начин когато познавам хората, които са особени на тема вкус. И за поредн път- оценявам жеалнието и да ни зарадва, но не, не ми харесва начина по който го направи.

Ами, другият начин е като по сватбите " Подаръкът във финикийски знаци". Mr. Green

Казвам само, че може да ни зрадва с куп други дреболии, които не включват вкусовите ни предпочитания и не струват пари

# 243
Не си я изкарала ужасен човек. Просто наистина няма от какво да се дразниш. Преди около месец имах рожден ден. СОбственият ми син ми подари такава грозотия, че едва се сдържах да не се разхиля с глас като я видях. Обаче, милият, така въодушевено ми разказваше къде ходил да я намери, как я е избирал, твърдо убеден, че ми е подарил уникален мега як шедьовър, че ми стана едно мило и сложих грозотията на видно място да си я гледам.

# 244
Тъкмо сме на тема подаръци.
За уикенда гостувахме на свекървата. Всичко точно - беше се приготвила жената, сготвила, поговорихме си видяхме се и така. До тук всичко е супер.
Отидохме да си оставим багажа и да се пооправим в спалнята, в която ни настаняват по принцип. На една табуретка, точно до нощното шкафче прилежно зацепен подаръка, който й избирахме 1 час за рождения ден, забележете - този месец миналата година. И не, не беше просто торбичката, а всичко вътре в кутиите и абе както си й го бяхме подарили, не съм сигурна дали изобщо е отварян да види поне какво е. Супер тъпо ми стана, защото предните пъти като сме ходили той не беше там. Със сигурност не го е изтипосала там от несъобразителност. А беше хубав подарък, скъп - десертни чинийки в комплект с вилички и поднос. Тя обича да прави торти и сладкиши и съответно би й влязъл в употреба. В любимия й цвят, абе  много се бяхме постарали и накрая, кво? Повече аз подаръци няма да избирам нито купувам.
Тръгваме да си ходим на другия ден. Приготвила една торба с храна, домати, буркани. Супер - благодарим много, за което. Докато не тръна да изброява какво ни е приготвила - остатъците от чиниите ни от предната вечер. На всички. Еми евала.. нямам нищо против да доизяждам, но моето си и на никой друг. Гнусно е за Бога.
На изпроводяк се сети, че много била харесала някакъв бански и го била купила. Предложила го на дъщеря й, но й отказала и реши да го предложи на мен. От 2-ра употреба. Долнището беше доста позахабено. В тигров нюанс..

# 245
Това с неотворения подарък за рождения ден е било супер грозно и обидно.

# 246
Това с поставянето на неотварен подарък пред очите ви е грозно, но пък може наистина по невнимание да го е оставила там.....сценарии бол

# 247
Да, така е. Но тук е имало много по-незначителни неща, от които снаха се е оплаквала, пък всички в хор и припяват колко е права.

Това беше към пост на  Уиш, ама е излязъл със закъснение и виси неразбираемо.

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 22:08 от K.A.G.

# 248
water_nymph,
 Според мен го е извадила , за да не го намерите , щом спите там. И евентуално да го употреби , за да ви зарадва. Но се е улисала и така е останало , като нелепа демонстрация  Laughing
Shanti_,
И аз бих се издразнила , ако искам да си купя нещо хипер лично  и някой ми навре подарък от същия вид , но по негов вкус. То е ясно , че е от добри чувства , но е нетактично. Аз бих си отнесла сервиза за кафе в офиса и приключвам въпроса. Всичко друго да купува , но предполагам , че не може да не се е усетила , че щом толкова време младото семейство издирват артикул , в който се спъваш на всяко кьоше , значи е друга тръпката.
Майка ми ми е давала пари, точно , за да си  купя сервиз за кафе , аз съм върла кафеджийка и ми е табиет кафепиенето. Е , добавих си доста парички отгоре , но си зная , че любимият ми сервиз е от нея. И тя така знае. И двете сме доволни.

# 249
Не не, тя даже не знае какво има вътре, съдейки по затворените кутии в торбичката.  Grinning И мястото беше такова, че не пречи на никого и е много удобно да си стои перманенто нещо си там. Както и да е. Трябваше да я попитам използва ли си чинийките, ама си викам к'во ли се впрягам.. Обидно и грозно е.

# 250
Другия път я попитайте какво иска. Вместо да се получават такива недоразумителни неща.

# 251
Другия път я попитайте какво иска. Вместо да се получават такива недоразумителни неща.

Тя изобщо не е погледнала какво има. Това е обидното. Естествено и на мен да ми подарят нещо, което никога не бих ползвала/носила нямаше да го направя. Но да не благоволиш поне да погледнеш какво са ти избрали собствените ти деца е меко казано тъпо. Пък после и да се постараеш да разберат.

# 252
  • София

Shanti_,
И аз бих се издразнила , ако искам да си купя нещо хипер лично  и някой ми навре подарък от същия вид , но по негов вкус. То е ясно , че е от добри чувства , но е нетактично.

За пръв път чувам, че в къщата трябва да има само един сервиз за кафе и настава трагедия, ако някой подари заместител на желания! Mr. Green

Във всяка чашка може да се засади цвете и да се сложат на подходящо място в група или поединично.
И куп други неща може да се направят, ама друго си е да се кОсим от нетактичността на свеки.......... Peace

# 253
Залагам една добра сума, че целта е била именно да разберете, че дори не е отворила подаръка.

# 254
Скрит текст:
[
Скрит текст:
quote author=tays link=topic=989542.msg35415195#msg35415195 date=1502722747]

Shanti_,
И аз бих се издразнила , ако искам да си купя нещо хипер лично  и някой ми навре подарък от същия вид , но по негов вкус. То е ясно , че е от добри чувства , но е нетактично.
[/spoiler][/spoiler]

За пръв път чувам, че в къщата трябва да има само един сервиз за кафе и настава трагедия, ако някой подари заместител на желания! Mr. Green

Във всяка чашка може да се засади цвете и да се сложат на подходящо място в група или поединично.
И куп други неща може да се направят, ама друго си е да се кОсим от нетактичността на свеки.......... Peace
[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нещо не ми се получи цитатът , та:
Всеки с маниите си. Аз точно на тема сервизи за кафе съм особено чувствителна. Много ми е лично  Laughing
Всичко друго , което ми подаряват , ми влиза в работа , обичам много подаръците аз. И си ги поръчвам  JoyЗащото има хора с по-добър вкус от моя и зная , че подаръкът ще е страхотен. Ноооо, кафето и сервизите за кафе са ми като интимна грижа  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт