Защото бабата на момчето е добра жена, която всъщност ги събира всичките и много се старае, и с трепет ги чака.

Понякога трябва да си малко по-директен, дори с риск да прозвучиш грубо. Спокойствието ти е по-важно от обсесиите на хората.
С публика, без публика, както те го предпочитат за собствените си намеци и твърдеци към мен. Дотам приключва.
Да изяви желание веднъж -ок, или да попита веднъж - ок. Ама на всяко виждане да се дъвче с хората и то пред други и да поставя сина и снаха си в неудобно положение, да се чудят как да отговорят на наглите й въпсроси, понеже директният отговор не я удовлетворява - айде нЕма нужда.
То бива бива наглост, ана чак пък толко'. Ама докато авторката шикалкави, свекървата ще вижда поле за изява и ще си мисли, че може да я натиска и огъва докато се пречупи. Според мен горните постове са верни - след като се оженят и се роди детето, С ще иска да се следва модела на братчето - второ дете /без значение дали сина и снахата изобщо искат второ/, преди това драмата ще е с името на първото, после ако има второ и с неговото. Тази С си една не безизвеснтна порода нагли същества, познавам такива като нея и ми е ясен начинът й на мислене.

Препоръчани теми