С какво ви дразнят свекървите- 85

• 66 259
  • 845
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Синът е на 28, не на 30. Драма с дърти моми и ергени в случая няма.

О, драма винаги може да си намери, който я търси, а кандидат- свеки, явно го прави. Peace

# 361
И затова на подобни въпроси като царя - "Когато му дойде времето." Joy
Мхъм. След 800 дни.  Mr. Green

# 362
И затова на подобни въпроси като царя - "Когато му дойде времето." Joy
Мхъм. След 800 дни.  Mr. Green
След 800 дни, ако още не са стигнали до сватбата, да каже, че почва вторият й мандат. Bowtie

# 363
Синът е на 28, не на 30. Драма с дърти моми и ергени в случая няма.
Точно. И свекървата трябва да бъде поставена на мястото си. Не сме 75-та година, ще се женят когато си решат те, и дете ще си правят пак тогава.

# 364
Първо да завърша, после да се уредя на работа, после да си поживеем  свободни, после да си  уредим дома и като реша най-после да поискам дете- то не става.  После рев, доктори, ин витро,треперене ще стане ли.  Такива примери мноооого.

# 365
А, не че са малко примерите на оженили се и родили без да имат работа и доходи и легнали на ръцете на тъстове и свекъри за издръжка.

# 366
Първо да завърша, после да се уредя на работа, после да си поживеем  свободни, после да си  уредим дома и като реша най-после да поискам дете- то не става.  После рев, доктори, ин витро,треперене ще стане ли.  Такива примери мноооого.
Всеки би следвало да прави собствените си грешки, не чужди! Така, мисля аз, е най-правилно. Всичкото по калъп не става, хеле пък с чужди мерки.

# 367
  • Стара Загора
И аз смятам, че това е личен избор на всяка двойка, но съм съгласна и с K.A.G., че до голяма степен е и това причината за толкова трудното забременяване в днешно време при доста двойки. То 10 години пазене, пиене на противозачатъчни, напрежение за туй за онуй, в един момент се усещат, че по- млади не стават, става една мания за бебе, ама то пък не става от раз...
Но и другия вариант- да си играят на семейство на разноските на мама и тати е абсурден. После ще се оплакват тука, че свеки им рови в нещата, ама живеят в нейната къща. Simple Smile

# 368
  • Варна
Айде стига влизахте във филми. Аз родих на 35 и бебето стана от раз. Не изтъквайте само проблемните двойки, на една такава има доста, които не са имали трудности с бременеенето, нищо че са изчакало до "преклонните" 30 години и нагоре.

# 369
  • Стара Загора
Айде стига влизахте във филми. Аз родих на 35 и бебето стана от раз. Не изтъквайте само проблемните двойки, на една такава има доста, които не са имали трудности с бременеенето, нищо че са изчакало до "преклонните" 30 години и нагоре.
Никой не визира всички двойки, както беше уточнено.  Но е неоспоримо, че има много двойки, които трябва да се подлагат на скъпи процедури за да имат дете. Разбира се, и при по- млади се налагат понякога тези процедури. Абе както и да е, не искам да засегна някой, просто исках да кажа, че при все повече двойки става трудно бебеправенето.
 Simple Smile

# 370
  • Варна
Да бе, никой не визира. Я прочети КАГ отново. Според нея са толкова мнооооого примерите. Чак да се чуди човек има ли нормални двойки.

Лично познавам няколко двойки с такива проблеми. Ще кажа само, че при по-голямата част от тях не е била проблем възрастта, а други неща.

# 371
  • Стара Загора
Да бе, никой не визира. Я прочети КАГ отново. Според нея са толкова мнооооого примерите. Чак да се чуди човек има ли нормални двойки.

Лично познавам няколко двойки с такива проблеми. Ще кажа само, че при по-голямата част от тях не е била проблем възрастта, а други неща.
А, не знам там ако има нещо лично замесено.   Simple Smile
Според мен не възрастта е основен фактор за този проблем, колкото самото отлагане на бебеправенето. Двойките изпитват напрежение или финансово, или искат повече време за тях. Или както обикновено единия притиска, а другия се дърпа.
Но най- вече по мои наблюдения си е самото напрежение, имам няколко нагледни примера около себе си.
Ех, знаем и за свекървите, които обичат да се навират между чаршафите на младите.  Laughing

# 372
  • Варна
Говоря за здравословен проблем, който е наличен и на 20 и на 30 години. Стресът също не е за подценяване.

# 373
Аз и една приятелка сме единствените от набор 75, които родихме преди 30. Някои още не са, а и не са се впрегнали.

Повечето ми набори имат бебета. Не виждам проблем. Дори да се стигне до IVR какво значение има? Все пак решението да имаш дете би следвало да е осъзнато.

# 374
Здравейте! Признавам си, че не следя редовно темата, а понякога я чета, за да "си сверя часовника" Simple Smile
Но днес в нета ми попадна една изповед на свекърва, която ме потресе. Публикувам я в скрит текст, ако някой прояви интерес. Силно се надявам, че тук четат доста  свекърви и дано осмислят написаното.

Скрит текст:
"Наместо да стане по-добре, той тръгна по лош път и си съсипа живота
Ще ви призная, че направих една голяма грешка, за която няма да си простя цял живот. Когато преди 12 години синът му доведе снахата, веднага не я харесах. Мислех, че не му е времето – беше само на 21 години, не беше се изучил, животът беше пред него. Да, като всяка майка ревнувах и сигурно съм мислела, че никоя не е достойна. Момичето беше едно такова свито, невзрачно, бях сигурна, че синът ми заслужава нещо много по-добро.
И така, не мога да кажа, че бях добра с нея. Заради финансови причини те бяха принудени да живеят с нас и сега си признавам, че успях да направя живота й черен. Манипулирах него така, че винаги да направя така, че да се скарат, а той беше сигурен винаги, че аз съм била правата. И така след десет години снахата не издържа и се изнесе с детето.
За съжаление радостта ми не продължи дълго. След като го напусна, синът ми се промени, но не както си мислех, а на лошо. Събра се с лоши приятели, пият всяка вечер, прибира се в малките часове или пък изобщо не се прибира. Понякога идва с някакви жени, които са си направо леки жени и сравнение с тях снахата беше идеална. Но вече е късно, тя се е събрала с един мъж, който е приел детето, и няма никакво намерение да се завръща.
Стоянка К., Шумен "
http://po-krasivi.net/66560/uspyah-da-razveda-sina-si-no-sega-sa … avam-za-tova.html

Общи условия

Активация на акаунт