С какво ви дразнят свекървите- 85

• 66 071
  • 845
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Иначе, Антигона е сладурана- още е безобразно млада и морето ѝ е до колене. Така и трябва да бъде, разбира се. Завид!

Ми, тя пише, че от 10 години хората се съмняват, че не иска деца.
Колко безобразно млада ще да е? newsm78
Освен ако е искала да каже " от 10 годишна"? newsm78

# 451
Боряна, а защо не поговорим за родилите въпреки нежеланието си и открили, че са били прави да не искат.  Дори във форума има не една и две, които сами са казвали, че обичат децата си, но ако можеха да върнат времето назад не биха родили, защото не искат и не им харесва да са майки. Познавам, слушала съм, чела съм и съм си говорила с такива жени.

Не всяка жена си умира да е майка и смисълът на живота й се състои само в имането на дете.

Не  ти противореча,изключения  са обаче.Всеки сам решава това,другите нека си искат и  подричат.Едно дете трябва да е желано. Аз съм си казвала,че исках още,харесваше ми да съм майка.Не  съм човека,дето ще те разбере напълно,но разбирам правото ти да решаваш.
И не само споменатите от теб случаи има за "неправилни"майки.Друга тема е обаче.
Пък на теб като ти се прииска-може и да си промениш мнението.Ако ти дойде отвътре.Отвън не става да се вкара.И дано мъжът до теб  е  на твоето мнение,да няма разочаровани.Двама трябват в случая  да иска  или не искат дете.Тяхно право   е.

# 452
Не всяка жена си умира да е майка и смисълът на живота й да се състои само в имането на дете.
Съвършено вярно. Но няма как на 15 (когато ти за пръв път си заявила това) да го знае със сигурност. Освен това, малко са жените, чийто смисъл на живота е само в имането на дете.

# 453
Аз също на 15 си казвах, че няма да имам дете и няма да се женя, и няма да съм като другите лелички... Crazy е устисках до 34 години. hahaha
Антигонче, на колко си в момента?

# 454
Иначе, Антигона е сладурана- още е безобразно млада и морето ѝ е до колене. Така и трябва да бъде, разбира се. Завид!

Ми, тя пише, че от 10 години хората се съмняват, че не иска деца.
Колко безобразно млада ще да е? newsm78
Освен ако е искала да каже " от 10 годишна"? newsm78

От 15-годишна. На 25 съм в момента. Причината да го спомена е, че от тогава ми се обяснява как на 20 друго ще мисля. На 20 границата се вдига и вече е "На 25-27 друго ще мислиш." Сега, естествено границата отиде на 30години.

Около мен приятелки бол, които от тийнейджърки си умираха за бебета, голяма част от тях вече и имат едно. При мен никога не е имало съмнение, че не искам.

Боряна, далеч не са изключения, просто не е тема, която всяка би подхванала на своя глава и би говорила открито.

П.П: Ето, както вече споменах, Lucky ще е следващата сигурна, че на 30 и след 30 друго ще пея  Mr. Green

# 455
Да  добавя  и това,че като се ядоса човек,защото децата са и ядове,освен радости,казва какво ли не.Дори да не ги е раждал понякога.Но  опитай  да им ги вземеш....

# 456

П.П: Ето, както вече споменах, Lucky ще е следващата сигурна, че на 30 и след 30 друго ще пея  Mr. Green
Не съм. Peace  Зависи как ще ти се стече живота, аз на 25 категорично не желаех деца, и на 30, и на 33. Като го родя, може пак да не желая, но ще е късно да го върна. hahaha

Ти не го мисли, какво има да става, ще стане, пък ти си вярвай, че държиш юздите на живота. Wink

# 457
  • Mediterraneo
Имам близък, който винаги е заявявал, че не иска деца. Но аз го отдавам на това, че не е срещнал подходящия човек. Може би пък това мое обяснение произтича от това, че аз от 16- годишна исках да родя дете точно от този мъж. Просто знаех, че това е бащата на децата ми още тогава. И от моя собствен опит е мнението ми, че, може би, всяка жена иска да роди деца от подходящия мъж.

# 458
Точно за това говоря, Боряна. Оправдание винаги ще се намери за да напъхаш някой обратно в калъпа. Била изнервена, не го мислела, то е нормално така да се каже от умора, безсилие, яд. Набори на майка ми оставиха децата си на бащите им на 3-тата, 4-тата година и до този момент не са се поинтересували нито мъжът, нито от детето. Но при тях нека кажем, че ядът мина по-бавно.

Lucky, държа юздите върху личните си избори. Деца както се правят, така се и махат. Ако си мислиш, че в случай на бременност ще си променя решението, няма да се случи. Имам го този опит.

# 459
Аз този път ще се съглася с Антигона и с Уиш. Да забременея на всяка цена не е било. Имах и още имам автоимунно заболяване и забременях случайно, просто бях в ремисия. Всеки си знае какво иска и не бива да бъде съден или пък да се смята, че животът му е непълноценен без деца. Това го казвам по принцип, не че някой в темата го е написал.

# 460
И аз винаги съм знаела, че абстрактно ще имам деца. Естествено на 25 и през ум не ми е минавало да имам, но съм знаела, че искам да имам някога. Има си чайлд фри жени, винаги е имало, не мисля, че е свързано с мъж, любов, просто има и жени и мъже, които не искат деца. Аз съм имала гадже, което не искаше деца, сега е с жена, която и тя е чайлд фри и са си щастливи. Не е за мен, но хора всякакви. Но пък съм чела за жени, които като млади си връзват тръбите за да нямат и после срещат мъж на 35-40 и искат дете.

# 461
Lucky, държа юздите върху личните си избори. Деца както се правят, така се и махат. Ако си мислиш, че в случай на бременност ще си променя решението, няма да се случи. Имам го този опит.
Ако ще се махат, то по добре да не се правят...методи за контрацепция бол. Нямах това в предвид.
Факти и събития биха ти променили начина на мислене, но както казах, не го мисли! Каквото е писано...

И от моя собствен опит е мнението ми, че, може би, всяка жена иска да роди деца от подходящия мъж.
Споделям. Peace

# 462
И при стриктни методи за предпазване се случва  Peace Най-ефикасният го знаем кой е  Flutter

# 463
И при стриктни методи за предпазване се случва  Peace Най-ефикасният го знаем кой е  Flutter
Чашата студена вода, за сега е най сигурния начин. Laughing

Аз пих хапчета 6 години, и съм доволна, не е имало проблем.

# 464
Чашата студена вода, за сега е най сигурния начин. Laughing

Аз пих хапчета 6 години, и съм доволна, не е имало проблем.

Хапчета + спермициден гел в почивките от хапчетата, през които пак се водех защитена от първите.

Чаша студена вода и джапанки с бели чорапи при мен действа без-от-ка-за-но.

Общи условия

Активация на акаунт