С какво ви дразнят свекървите- 85

• 66 048
  • 845
  •   1
Отговори
# 465
... Lucky, държа юздите върху личните си избори...
А сигурно ли е, че твоите избори са и негови избори? Защото ако не са, прекалено егоистично е. А и твърде рисковано, ако държиш на точно този човек. Да не се окажеш един ден сама с изборите си, а той с друга, която иска деца.

Имаше във форума една, дето само нейните избори бяха важни. Направи го луд мъжа си да стане точно нейното и по нейному, сега с поредна тема ни занимава. И разбира се, все той й е виновен. А тя все за пари говори...

# 466
Оставете младите да си мислят, че са господари на живота.
Всичко разваляте, значи. Crossing Arms

# 467
Антигонче, чорапките хавлиени ли бяха?  Laughing

Лъки, точно.

# 468
Иначе, Антигона е сладурана- още е безобразно млада и морето ѝ е до колене. Така и трябва да бъде, разбира се. Завид!
Млада, млада, колко да е млада, щом поми времето на IRC чатовете?  newsm78

Ццц, на 25, не ми се връзва. В другата тема пишеше, че е чатила на ICQ и mIRC. Това беше вървежно в началото на хилядолетието.  Mr. Green Не ми се връзва никак.

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 21:47 от kati_v

# 469
птица, неговият избор не мога да знам какъв е. Моят съм го казала още в началото. Той заяви, че в такъв случай ще дава каквото има и може за образованието, възпитанието и развитието на племенницата си. Още сме заедно и втори път темата не е повдигана. Казала съм, че ако някога си промени мнението, а аз моето не, свободен е да си върви.

Уиш, на доматчета бяха  Laughing Мисля, че беше знак от съдбата, но не се поблазних. Will power  Mr. Green

Lucky, пак ще си говорим. Да видим тогава какво ще ти е обяснението.

Катя, за 3ти път - на 25 години съм. Точно след цитирания от теб пост съм го написала достатъчно ясно.

# 470
Иначе, Антигона е сладурана- още е безобразно млада и морето ѝ е до колене. Така и трябва да бъде, разбира се. Завид!
Млада, млада, колко да е млада, щом поми времето но IRC чатовете?  newsm78
От позицията на моите 46, нейните 25 са пеленаческа възраст.

# 471
  • Варна
Антигона сигурно си има мотивите за да е взела това решение. Животът си е нейн, тялото също. И щом ясно го е заявила на половинката си, не виждам какво наскачахте на изявлението й. Ми не иска и това е. Може и да происка някои ден, може и да не. Все си е нейно решение.

# 472
Абе, вие да се благодарите, че Мамасита не е надушила Антигона, иначе щеше да има поне 100 нейни поста за раждането на деца на полза роду.  Laughing

Трещи, девойката явно е попаднала на малоумни германци, за които българите и изобщо източноевропейците са по-низши от арабски бежанци, които те посрещнаха с отворени обятия.

# 473
  • Варна
Уиш, не дърпай дявола за опашката!

# 474
Абе, вие да се благодарите, че Мамасита не е надушила Антигона, иначе щеше да има поне 100 нейни поста за раждането на деца на полза роду.  Laughing

Не може да не са кръстосвали щпаги из темите... newsm78

# 475

Катя, за 3ти път - на 25 години съм. Точно след цитирания от теб пост съм го написала достатъчно ясно.
Мда, прочетох и едитнах.
Цитат
Ццц, на 25, не ми се връзва. В другата тема пишеше, че е чатила на ICQ и mIRC. Това беше вървежно в началото на хилядолетието.  Mr. Green Не ми се връзва никак.

Но не ми се връзва с твърденията ти в темата на Виктор. На колко си го чела навремето - на 8 или на 10?

# 476

Мда, прочетох и едитнах.
Цитат
Ццц, на 25, не ми се връзва. В другата тема пишеше, че е чатила на ICQ и mIRC. Това беше вървежно в началото на хилядолетието.  Mr. Green Не ми се връзва никак.

Но не ми се връзва с твърденията ти в темата на Виктор. На колко си го чела навремето - на 8 или на 10?

На 12-13, в чат room за слушащи рок и метъл. Мога да ти пратя на лични скрийншотове на разговори, в които препратих темата на приятелка, която също списваше там и го знае. Не казах нито дума и в момента, в който я прочете отговорът й беше "Този пак се е върнал." 

Уиш, плюй три пъти в пазвата!!!

Лъки, не сме  обсъждали тази тема с Мамасита.

# 477
  • София

Трещи, девойката явно е попаднала на малоумни германци, за които българите и изобщо източноевропейците са по-низши от арабски бежанци, които те посрещнаха с отворени обятия.

Уиш, в случая със снимката, да ме прощава нашенката, ама наистина се е държала като арабска бежанка- да иска да се прикрие зад мъжа си, вместо със самочувствие да застане пред него.
Бременна е, не е крастава, нито е на кОнкурс за миски!
Ако няма самочувствие, все ще се чувства пренебрегната.

# 478
АбсурТ, като че ли не знаеш как се изтрещява от бременни хормони. Иначе, аз съм първа Убавица, но следвам максимата "Ние хубавите не сме фотогенични" и посмъртно не можеш да ме снимаш.  Laughing

# 479
  • София
И аз съм нефотогенична, ама щом са ни аресали, че и деца са искали от нас, защо да не се увековечим като ветроходи- гиганти?
Аз на първото размножаване от 46 кила, финиширах на 74 с изтекли води.
На второ бях по- скромна- 68. Joy

Общи условия

Активация на акаунт