Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 715
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
На Санса й харесва да управлява. Джон, виж как даваше акъл и решаваше проблема с продоволствието на толкова много хора. Тя може да казва "правилните" неща, но на мен ми изглежда по друг начин. Тя реши изхода на битката за ЗХ. Не Джон и диваците, а решението й да извика Петир.
Да, харесва й да управлява. Какво лошо има?
Това не значи, че ще се домогва до властта на всяка цена или че ще предаде семейството си заради власт.

# 556
За дракона и аз очаквах, че ще е Регар (защо пишете Регал  Thinking)
Защото това му е името на зеления дракон - Регал. Черният е Дрогон, белият - Визерион.

Цитат
Сам колко се напъваше да си придаде безразлична физиономия на най-важната информация в серияла- Регар и Лияна женени  Heart Eyes
Бе аз все повече си мисля, че с това вързват яка тенекия на феновете, а накрая ще пляснат, че Джон Сноу си е Джон Сноу, а Бран е видял някакво алтернативно минало или бебето на Лиана не е оживяло.

# 557
  • Русе
  Санса е под голям натиск. Тя много бързо се учи и узрява за ситуациите. Аря е подозрителна към нея и не знам дали някога ще я приеме и оцени действията на Санса трезво.Не се сещам Аря да е проявявала зрялост в ситуация, освен хладнокръвие и способността да изчаква момента да забие камата. Дано това изчакване и спечели време да не прави прибързани изводи. Но пък може да натрупа още омраза. Рови из най-дълбоките кътчета на душата на Санса и вади и най-малките съмнения, които Санса се опитва да подтисне. Кутрето много умело се вклинява в цепнатината на отношенията на сестрите.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 18:25 от A m b e r

# 558
Те ти още един отговор
Скрит текст:
newsm10

# 559
На Санса й харесва да управлява. Джон, виж как даваше акъл и решаваше проблема с продоволствието на толкова много хора. Тя може да казва "правилните" неща, но на мен ми изглежда по друг начин. Тя реши изхода на битката за ЗХ. Не Джон и диваците, а решението й да извика Петир.
Това не значи, че ще се домогва до властта на всяка цена или че ще предаде семейството си заради власт.

точно аз това щях да попитам - какво лошо има да управлява? Санса помогна на Джон да извоюват обратно бащините земи, от един насилник и сега му  управлява лордовете в негово отсъствие, след като той лично й ги повери и ги подготвя за Дългата Зима. какво лошо има във всичко това? Един владетел трябва да прави именно това. Честно казано аз повече недолюбвам сериалният Джон - твърде невъздържан ми идва, твърде темпераментен. Очевидно е, че след като няма  повече подсказки от Мартин Д и Д опропастиха и този персонаж.

# 560
За дракона и аз очаквах, че ще е Регар (защо пишете Регал  Thinking)
Защото това му е името на зеления дракон - Регал. Черният е Дрогон, белият - Визерион.

Цитат
Сам колко се напъваше да си придаде безразлична физиономия на най-важната информация в серияла- Регар и Лияна женени  Heart Eyes
Бе аз все повече си мисля, че с това вързват яка тенекия на феновете, а накрая ще пляснат, че Джон Сноу си е Джон Сноу, а Бран е видял някакво алтернативно минало или бебето на Лиана не е оживяло.

В моя превод е Регар дракончето. Сега рових из нета, явно аз го чувам все грешно пък десет пъти връщах на сцената където Денерис ги представя на Джон

# 561
В моя превод е Регар дракончето. Сега рових из нета, явно аз го чувам все грешно пък десет пъти връщах на сцената където Денерис ги представя на Джон
Може да е печатна грешка.
“ The green one shall be Rhaegal, for my valiant brother who die … aenerys Targaryen

# 562
  • Разпиляна във въображението

Нищо лошо. Коментарът ми е по-скоро насочен към Джон, според когото тя едва ли не е божа кравичка - не иска да управлява, тежало й, няма търпение Джон да се прибере и да му прехвърли тежестта и т.н. Не че желае злото на семейството си, но не мисля, че е толкова хрисима и без задни мисли и надежди. Джон не е властолюбив и мисля, че дори и на думи да се дърпа, Санса няма да има нищо против да вземе и да управлява Севера. От това, на което Аря става свидетел, може да предполага това, както и че Кутрето настройва лордовете срещу Джон в полза на Санса.

# 563
  • Варна
Най-много ми е забавно и любимо, когато мъже се опитват женски постъпки и логика да ми нищят. Grinning Grinning Кое било логично, кое какво било еднозначно доказателство за това или за онова, коя кво целяла, коя как погледнала, кво се криело зад погледа и... И един мармот завива там в станиолче шоколадови трюфелчета. Вие в реалността грам идея не ви идва на акъла кво може да сме целили, тръгнали на някакви художествено измислени персонажи психопрофили да ми създават. Мухахахахаааа! Карай, майтап да става и дискусията да си върви. Само ще ви се изповядам за последно и спирам по темата, че досадно някак си взе да става твърдоглавието на някои съфорумци. Та финално по темата давам пример от действителността и си признавам кога съм била склонна да шпионирам и чета всичката лична комуникация на кръвен роднина И, че подбудите ми въобще не бяха съмнение във въпросния най-близък от мъжки пол в родата, а съмнения в хиените, които го бяха налазили кой с какви там користни мисли. Права се оказах естествено, но трябваше да го докажа по някакъв начин. И ако за тази цел ми беше нужно да унищожавам, отварям и после незабелязано пак затварям писма, мейли и чатове, не ме гризна ама за секунда ни съвест, ни нищо. Правото на неприкосновена комуникация не е за 50 годишни наивници, които ги тресе втория пубертет. Достатъчно се беше набарбальокал милият ми татко, но поука никаква така и не си взе. Трябваше някой да го опази и да го третира точно по този уж нечестен начин. Толкоз от мен по темата Аря и нейните детински, заядливи, несправедливи към кака и постъпки.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 20:22 от Spirit Crusher

# 564

със сигурност, то нещата са съшити с бели конци...
този сезон е сравнително слаб определено, както и предишният с изключение на 2-3 запомнящи се серии
Хаха, на мен пък такъв силен ми се струва сезона Simple Smile Чакам ги сериите с нетърпение, много ми е интересно всичко в този сезон.

# 565
Най-много ми е забавно и любимо, когато мъже се опитват женски постъпки и логика да ми нищят. Grinning Grinning Кое било логично, кое какво било еднозначно доказателство за това или за онова, коя кво целяла, коя как погледнала, кво се криело зад погледа и... И един мармот завива там в станиолче шоколадови трюфелчета. Вие в реалността грам идея не ви идва на акъла кво може да сме целили, тръгнали на някакви художествено измислени персонажи психопрофили да ми създават. Мухахахахаааа! Карай, майтап да става и дискусията да си върви. Само ще ви се изповядам за последно и спирам по темата, че досадно някак си взе да става твърдоглавието на някои съфорумци. Та финално по темата давам пример от действителността и си признавам кога съм била склонна да шпионирам и чета всичката лична комуникация на кръвен роднина И, че подбудите ми въобще не бяха съмнение във въпросния най-близък от мъжки пол в родата, а съмнения в хиените, които го бяха налазили кой с какви там користни мисли. Права се оказах естествено, но трябваше да го докажа по някакъв начин. И ако за тази цел ми беше нужно да унищожавам, отварям и после незабелязано пак затварям писма, мейли и чатове, не ме гризна ама за секунда ни съвест, ни нищо. Правото на неприкосновена комуникация не е за 50 годишни наивници, които ги тресе втория пубертет. Достатъчно се беше набарбальокал милият ми татко, но поука никаква така и не си взе. Трябваше някой да го опази и да го третира точно по този уж нечестен начин. Толкоз от мен по темата Аря и нейните детински, заядливи, несправедливи към кака и постъпки.

горката много те съжалявам  Cry
Скрит текст:
. Разбира се няма да си вземе "поука" баща ти живота си е негов, той си преценява с кого ще се запознава и какви са тези хора спрямо неговата гледна точка. И аз не харесвам втората жена на моят баща, но в нито един момент не съм се бъркал в живота на баща ми - голям човек е, а не бих могъл да променя мнението му, най-много да го ядосам и натъжа. Замисли се, че ти може да не харесвам определени жени, пък баща ти точно тях да харесва. Като го "опазваш" от тях, дали му помагаш? Ето че и ти не разбираш мъжете

Правото на неприкосновена комуникация (както и правото на личен живот) е абсолютно за всеки, жал ми е за теб, ако не го разбираш. То говори много за отношението на единия човек към другия - дали го уважаваш достатъчно, за да му се довериш, че ще направи правилен избор или не го уважаваш,  и искаш да му налагаш своите виждания. Ако е второто - постоянно ще живееш в подозрения и ще следиш другите.
Още нещо - на теб може да ти е смешно, че мъже коментират жени, щом не ги разбирали (според теб). Трябва ли на мен да ми е смешно, когато жени коментират мъже, и да помоля всичик жени във форума да спрат да коментират мъжките герои, защото жените не разбират мъжете и не върви да ги коментират без да ги разбират? newsm78
хайде малко по-сериозно.
Всъщност какво значи "да разбираш" някого. Начинът по който една жена бива разбирана от друга жена не е същият по който биав разбирана от трета жена и още по-малко - от мъж. Това не значи че някой не я разбира, просто всеки човек има своята истина за другите хора.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 21:07 от Джон Сняг

# 566
...
Още нещо - на теб може да ти е смешно, че мъже коментират жени, щом не ги разбирали (според теб). Трябва ли на мен да ми е смешно, когато жени коментират мъже, и да помоля всичик жени във форума да спрат да коментират мъжките герои, защото жените не разбират мъжете и не върви да ги коментират без да ги разбират? newsm78
...
офф:
Споко, ний мъжете ги разбираме, те са тези, които се жалват, че не разбират жените.
Ей на ся, аз напълно го разбирам Белиш, че му писна да е пето колело и никой да не го бръсне за ...ъъъъ...морков в ЗХ и реши да си спретне една интрижка, че да се облажи докато е време я с информация, я с дължими услуги - т.е. това, което винаги е правил.

# 567
  • София
Изгледал!
Трябваше да е в 04:00 ч. в понеделник ама пак заспах, пусто да остане.  Confused

Средна серия, но като цяло ми хареса. Лошото е, че останаха само още 2 епизода, а нищо кардинално не се е случило. Ще ни мъчат с най-важните детайли чак в 8-ия сезон.

Давос е култов персонаж. Луковия крал каквото и да прави или говори, никога не е скучно. Много ми хареса намигването към феновете с гребането на милия Джендри, ахаха не е истина как съм се смял.  Joy
Силни сцени с него в КЧ, с Джендри, после при лодката и с подкупните златни стражи. Срещата между Тирион и Джайм бе силна също. Не вярвам Цесрей да е бременна, може да го работи нещо или ако все пак е бременна, то ще пометне със сигурност, защото тя повече деца не може да има (а и няма време вече, сериала приключва).
Силен беше и момента с Джон и дракона. Хайде чак силен не (а и се надявах да е с Регал), защото бе клише отвсякъде, но пък добре бе направено, изкефих се. Денерис бе шокирана, а и мисля, че в точно този момент започна да се влюбва в Джон. Срещата на Дани с Джора също бе трогателна, но горкия Джора, отново няма да го огрее, ех съдба.  Grinning
Джили тръгна да чете за може би най-важното нещо и Сам естествено, че няма да я слуша и ще я прекъсне (и тук очаквано, но пък реалистично).
Бран като се варгна в гарваните бе култов момент, както и когато КнН ги видя, брр.
Имаме си и вестероска 'великолепна седморка'  Sunglasses Ихаааа, какви мъжаги са обаче, все култови персонажи, не ми се иска никой да умира, ама на там отиват нещата, че Торос, Берик и Джендри идват малко излишни. Иначе Джендри е симпатяга, харесаха се веднага двете копИлета.  Grinning
Най-накрая показаха, че Кутрето все пак е играч с главно 'И' Ама твърде късно. До епизод, два сигурно ще го ликвидират, защото няма време вече за него и кроежите му. Не мога да повярвам, че изигра толкова лесно Аря, но да видим в следващия епизод де, може и да не е успял, но идеята на ДиД бе именно такава. Те са доста праволинейни, уви.

Абе какво стана с Теон, нали искаше да моли за помощ от Дани? Нещо го забравиха сценаристите.

А добре де ама защо тези славни юнаци колкото и да са славни тръгнаха в най-лютия студ без шапки?!?!  Shocked ooooh! И защо отново нямаме Дух. Точно когато Джон отива зад вала трябва да е с него, но хубаво де, ясно е, че било много трудоемко и скъпо.

Разбира се най-слабия момент в целия епизод бе измъкването на Брон и Джайм от реката, а Джайм с броня и златна ръка, да бееееееее да. И естествено никой не ги търси или чака, абе за какво им е някакъв си там Джайм да търсят.
Цялата сцена бе срамна и уникален пирон в ковчега на ДиД.  ooooh! ooooh! ooooh! След Порн си имаме ново велико достижение в занаята. Ех, тез големци!  bowuu
Абе нека има хляб и зрелища на кой му пука за реализма и детайлите.

# 568
  • Варна
Скрит текст:
Джонка, като не ти е ясна ситуацията си мълчи. Къде тръгна да намесваш втори жени, любовници, мъжки предпочитания... Grinning Колко по-ясно да го кажа, философствате излишно върху несъществуващи женски образи и то измислени от мъж. Grinning Не ви се получава твърде добре. Това пък неприкосновено право на личен живот и т.н.
 да взема викам аз да проклинам майка си до края на живота си, за това, че ми е бъркала в джобовете преди да ми пусне дънките в пералнята и току виж видяла между мъхчетата на памучната част на джоба и някой друг остатък от тютюн и се е пробвала да ми задава въпроси, а? Мнооооого, ама прекалено много се вживяваш нещо. Не винаги шпионирането е признак на злонамереност. ТОЧКА! Ти че си си наумил нещо за Аря вече е ясно и не желая вече по никакъв начин да я дискутирам особено пък с теб. Аз пък също си наумих нещо за теб и моята глава е не по-малко твърда и по никакъв начин няма да ми коригираш мнението, освен, може по някакъв начин да успееш да ме убедиш, че чувството за съжаление, което реши да демонстрираш към мен, току виж се окаже нелицемерно. Един вид съжалителен да си наистина, а не като Данка, едно пише/казва
друго мисли/прави. Не те чета от вчера. Край! Ясен си ми, реших да дам малко воля и на дразнението, което всячески се опитвах да прикривам, скролвайки неизчетимите ти постове. ДА, в един момент нормален човек започва да те скролва, и даже първото ти изречение не изчита до край.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 21:41 от Spirit Crusher

# 569
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз се съмнявам в бременноста на Серсей.Много на време идва,когато Джейми й трябва повече от никога досега.
Също така,този дядка защо е непрекъснато около нея и все излиза от покоите й...да не се окаже той,бъдещия(хипотетичен) баща..Защото аз от Серсей очаквам всичко,включително и да си вдига фустите,когато се наложи.

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 00:08 от Beautyholicа

Общи условия

Активация на акаунт