Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 943
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Цитат
Въпреки изтеклите спойлери все още не е съвсем ясно дали Денерис и Джон имат или ще имат връзка.
Скрит текст:
Сексът на лодката/кораба, a.k.a “EL BOATSEX” вече e легендарен, пък не знам какво друго ще има.  Simple Smile Всъщност имам предположение, ще има чувства между тях и то по-скоро породени от уважение и възхищение, не толкова от страст и физическо привличане. Загатва се още в спойлера за следващия епизод, когато ще я заинтригува отношението на Дрогон към Джон. А и вече направиха няколко паралела между тях като лидери на хората си - всеки заради качествата си, не толкова заради някакви права по наследство. /Дето ви се видя толкова излишна сцената с Мисандей и Давос, и тя е част от това/. Няма как да не изпитват взаимно уважение. На плажа в момент на неувереност тя поиска неговия съвет, тогава, когато отказа да слуша останалите. Вече усеща, че е като нея. Тя го усети, драконът ще го усети, мда, ще се взимат май младите.

тъмнозелена то пък оставаше и да не иска неговия съвет.
Скрит текст:
Уж  Дани иска  Джон да й се признае за васал, а то ако не слуша съветите на васалите си, чудна кралица ще бъде..... Според мен всеки добър владетел е длъжен да изслушва  васалите си. За съжаление никой от тези около нея не е пълководец - Варис е комнадвал убийци, Тирион и веднъж забави настъплението на Станис, а Джон  има една голяма битка, когато помагаше на Донал Ноя да спре атаката на Манс Райдър и пряко командваше десетима души. Никой от тях не е пълководец 

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 17:38 от Джон Сняг

# 226
  • Варна
Хексе, точно пък "Fuck off"  много лесно се превежда -
Скрит текст:
еби се/шибай се.
Верно ли? Grinning
Едва ли е сменено заради трудности да се преведе буквално.

# 227
Аз пък
Скрит текст:
не виждам  и не искам връзка между тях нито в книгите, нито в сериала
Та те са толкова различни! Секса и битките са си секс и битки...и дотам. Ако нямат общ враг и общи битки, те нямат нищо общо. Не знам как той би я изтърпял тази спонтанна лигла и защо изобщо биха били заедно Simple Smile Джайм с неговите лиги по лудата Церсей ми стига Stuck Out Tongue Winking Eye
А и да победят и да царуват заедно- каква идилия! Ще бъде най-тъпия и невероятен край Anguished

# 228
  • Варна
Аз пък
Скрит текст:
не виждам  и не искам връзка между тях нито в книгите, нито в сериала
Та те са толкова различни! Секса и битките са си секс и битки...и дотам. Ако нямат общ враг и общи битки, те нямат нищо общо. Не знам как той би я изтърпял тази спонтанна лигла и защо изобщо биха били заедно Simple Smile Джайм с неговите лиги по лудата Церсей ми стига Stuck Out Tongue Winking Eye
А и да победят и да царуват заедно- каква идилия! Ще бъде най-тъпия и невероятен край Anguished
Защо горното е в скрит текст? Това са си твои спекулации.
Аз също смятам това за невероятен край. Егото на Денерис е твърде голямо за да търпи мъж до себе си.

# 229
  • Вестерос
о ем джиии, Давос НЕ сваля Мисандей, стига глупости....

# 230
Цитат
Въпреки изтеклите спойлери все още не е съвсем ясно дали Денерис и Джон имат или ще имат връзка.
Скрит текст:
Сексът на лодката/кораба, a.k.a “EL BOATSEX” вече e легендарен, пък не знам какво друго ще има.  Simple Smile Всъщност имам предположение, ще има чувства между тях и то по-скоро породени от уважение и възхищение, не толкова от страст и физическо привличане. Загатва се още в спойлера за следващия епизод, когато ще я заинтригува отношението на Дрогон към Джон. А и вече направиха няколко паралела между тях като лидери на хората си - всеки заради качествата си, не толкова заради някакви права по наследство. /Дето ви се видя толкова излишна сцената с Мисандей и Давос, и тя е част от това/. Няма как да не изпитват взаимно уважение. На плажа в момент на неувереност тя поиска неговия съвет, тогава, когато отказа да слуша останалите. Вече усеща, че е като нея. Тя го усети, драконът ще го усети, мда, ще се взимат май младите.

тъмнозелена то пък оставаше и да не иска неговия съвет.
Скрит текст:
Уж  Дани иска  Джон да й се признае за васал, а то ако не слуша съветите на васалите си, чудна кралица ще бъде..... Според мен всеки добър владетел е длъжен да изслушва  васалите си.
Джони, не четеш внимателно. поиска неговия съвет, тогава, когато отказа да слуша останалите Много съществен момент си пропуснал. Беше в момент, в който ѝ писна да слуша останалите и искаше да послуша този път себе си. Но се обърна и към Джон. Защото и на нея ѝ казват вече няколко пъти, че той е специален, лидер на хората си, не владетел. Точно каквато се чувства и тя. Майка, хранителка, лидер. Затова беше и сцената с Мисандей, от някъде и Джон трябваше да научи това-онова за Денерис. Какви свалки, какви пет лева  Simple Smile

# 231
Хексе, точно пък "Fuck off"  много лесно се превежда -
Скрит текст:
еби се/шибай се.
Верно ли? Grinning
Едва ли е сменено заради трудности да се преведе буквално.

Mother fucker как ще го преведеш? американците  си имат едно Fuck - и това е.

Поиска неговия съвет,
Скрит текст:
защото не й харесаха съветите на останалите й се нядяваше той да й предложи нещо по-добро. В крайна сметка той подкрепи останалите, просто се аргументира по-ясно
При всички случаи обаче, дори да й бе допаднало мнението на Тирион - пак трябваше да  изслуша Джон. Дани постоянно натяква, че изслушва всички и не е като баща си.

показателен е факт
Скрит текст:
, че поиска мнението му чак най-накрая
.

# 232
А, вече
Скрит текст:
всичко в скрит текст, че може някой да не е гледал сериала и да мисли Джон за девствен, знам ли вече Imp 

# 233
А, вече
Скрит текст:
всичко в скрит текст, че може някой да не е гледал сериала и да мисли Джон за девствен, знам ли вече Imp 

Направо цялата тема да е в скрит текст предлагам  Mr. Green

# 234
# 235
  • София
А, вече
Скрит текст:

Направо цялата тема да е в скрит текст предлагам  Mr. Green

Това ви се получи Simple Smile Но все пак нека спазваме добрия тон в  приятната темата и уважаме и желанието на хората, нечетящи спойлерите. Innocent

# 236
Давос се опитваше да предразположи Мисандей, какви свалки... Crazy В сериала явно талантът му е да печели на своя страна младите момичета - Ширийн, Лиана Мормонт, сега се пробва и тук. Peace Сцената идваше и да се свърже с предложението на Тирион Джон да поразпита хората що за кралица е Денерис.

# 237
  • Вестерос
Мартин бил казал тази година, че няма да имат еднакъв край сериала и книгите и , че сериала е вече фенфикшън. Затова са дали ролята на младия Гриф на Дани, а името му на Джон. Така ми твърдят във фб.

# 238
  • Варна
Мартин бил казал тази година, че няма да имат еднакъв край сериала и книгите и , че сериала е вече фенфикшън. Затова са дали ролята на младия Гриф на Дани, а името му на Джон. Така ми твърдят във фб.
Със сигурност не е казвал нищо такова Мартин.
Следя постоянно изявите, блога и постовете му. Щях да знам.

# 239
  • Вестерос
Показаха ми тази статия като доказателство.

http://www.cinemablend.com/television/How-George-R-R-Martin-Feel … -Books-80537.html
и аз им казах, че ще се консултирам (с Хексе)

Общи условия

Активация на акаунт