Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 843
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
На мен ми се сториха супер странни и много удобни рисунките в пещерата. Всичко нагледно, подредено, как да не тръгне Дани да спасява Севера.  #Crazy hahaha. Не знам вас, но на мен ми беше смешно. Откъде Джони знае за горските чада? Явно съм пропуснала нещо.

# 256
Е предполага се, че знае от легендите които си имат из севера. Баба Нан и на него му ги е разказвала Simple Smile

# 257
Ох, толкова препускат с битките. Никой не пита за причини, действия, последствия. Събраха се Старкчетата и няма един смислен разговор за това как се стигна до сегашното им положение. Кой е отговорен, кой какво знае? Само някакви странни реплики и отчуждени погледи!

# 258
Рисунките са много странен шорткът в сценария, абсолютно несъвместими с цялостната идея. Самият Джон беше скептичен до скоро, въпреки че е израсъл в севера, трябваше да предлоположи, че Дани изобщо няма да му повярва и няма да й пука за ББ. Трябваше да говорят, да я покани да види, нещо да се случва...дори разговора с Мисандей беше по-намясто, от рисунките. Но...това е положението. Дори реплики за Тирион не могат да измислят.
Ужасно ще се изкефя
Скрит текст:
лийкнатите сценарии на епизоди да са нарочно подправени, и Джайм да вземе да умре Stuck Out Tongue Winking Eye Тирион и Церсей абсолютно ще откачат и ще станем свидетели на епични сблъсъци. Ех, мечти

# 259
... Събраха се Старкчетата и няма един смислен разговор за това как се стигна до сегашното им положение. Кой е отговорен, кой какво знае? Само някакви странни реплики и отчуждени погледи!
Когато се срещнаха Санса и Аря в криптата и двете се разбраха, че истоиите им как са стигнали дотук са дълги и не особено щастливи, но ще продължат напред. Защо да се губи екранно време в ретроспекции. Бран вече не е Бран и гледа на сестрите си по различен начин. Няма място за семейни прегръдки и вечери.

# 260
Това вече са strictly business отношения Laughing

# 261
Това вече са strictly business отношения Laughing
Мхм, всеки си има своите приоритети и своята игра.

# 262
  • Бургас
Ако Аря ще разказва на някого, то това ще е на Джон. На Санса просто няма какво  да и каже. Те преди не говореха, какво остава за сега. Двете са на противоположни места на галактиката.
Бран, не го вдявам защото така изкука, но явно се налага. На него няма смисъл да му се разказва.
Аз не разбирам Кутрето защо продължава да си виси при тях? Джон му показа, че не е добре дошъл. Бран и той. Аря не се кефи особено...

# 263
А къде да иде?
Едно че няма много опции къде да се дене, друго че сценаристите не знаят какво да го правят Simple Smile

# 264
  • Варна
А къде да иде?
Едно че няма много опции къде да се дене, друго че сценаристите не знаят какво да го правят Simple Smile
Да се върне в Долината, да се барикадира там, да изчака и да подкрепи победителя при най-благоприятните условия.

# 265
# 266
Извади трето око и се наду да го е*а.

# 267
Най-после и аз да изгледам прословутия 4-ти епизод  Laughing.
Хареса ми много, но аз очаквах че ще увеличават минутите, те се излагат. Дори предни сезони са били над 50 мин, а сега....
Не съм ви изчела още. Може да се повтарям, но как така Бран не може да види кой е искал да го убие?
Денерис и Джон  Sick Защо бе! Направо си мислех, че ще се награбят в пещерата. Още не разбирам от какъв зор ще ги събират двамата, но натам върви работата.
За това колко студена била Аря, нормално, разбирам го. То пък не може всичко да е сълзливо и всички хепи.
Жал ми стана за Тирион накрая. Жал ми стана и за Джайм. Явно много взех да го харесвам.
Ще се върна да видя какво коментирате.

# 268
А къде да иде?
Да се върне в Долината, да се барикадира там, да изчака и да подкрепи победителя при най-благоприятните условия.

Санса нали каза, че се е заклел/обрекъл на Старк. Ще седи да помага при битката с бродниците. Джон нали все повтаря, че няма време и те идват. Уви само те не ползват телепорта Simple Smile

# 269

Общи условия

Активация на акаунт