Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 837
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
- Джон, ти ли нарисува тези картинки, а сега се опитваш да ги изкараш за древни?
- Не, никога не бих направил такова нещо... на вас.

Като Тирион в 3 епизод в сцената с Денерис и "древните мъдреци". Joy

# 271
А къде да иде?
Едно че няма много опции къде да се дене, друго че сценаристите не знаят какво да го правят Simple Smile
Да се върне в Долината, да се барикадира там, да изчака и да подкрепи победителя при най-благоприятните условия.

Санса нали каза, че се е заклел/обрекъл на Старк. Ще седи да помага при битката с бродниците. Джон нали все повтаря, че няма време и те идват. Уви само те не ползват телепорта Simple Smile

Само не ми казвайте,че и всички рицари от Долината са в З Х да чакат бродници. Санса голям зор ще види с провизиите. Може би Кутрето затова дреме при нея, да помага с управлението на хазната Simple Smile. Между другото, нали бродниците и мъртвите не могат да преминат Вала, не могат и да плуват. Защо Джон и Бран подготвят всички за пристигането им?

# 272
  • Бургас
А къде да иде?
Едно че няма много опции къде да се дене, друго че сценаристите не знаят какво да го правят Simple Smile
Да се върне в Долината, да се барикадира там, да изчака и да подкрепи победителя при най-благоприятните условия.

Санса нали каза, че се е заклел/обрекъл на Старк. Ще седи да помага при битката с бродниците. Джон нали все повтаря, че няма време и те идват. Уви само те не ползват телепорта Simple Smile

Само не ми казвайте,че и всички рицари от Долината са в З Х да чакат бродници. Санса голям зор ще види с провизиите. Може би Кутрето затова дреме при нея, да помага с управлението на хазната Simple Smile. Между другото, нали бродниците и мъртвите не могат да преминат Вала, не могат и да плуват. Защо Джон и Бран подготвят всички за пристигането им?

Джон не знае, че не могат да преминат Вала. А Бран знае, че вече могат. Каква са комбинация само Simple Smile
Бран е интересно нещо. Знае, че щом е белязан магията, която спира мъртвите вече не работи, а се прибра. Така им отваря "вратите" и ги пуска.

# 273
  • София
Може би Кутрето затова дреме при нея, да помага с управлението на хазната Simple Smile.
Между другото, нали бродниците и мъртвите не могат да преминат Вала, не могат и да плуват. Защо Джон и Бран подготвят всички за пристигането им?

Скрит текст:
Бейлиш ще умре след 1-2 епизода, вече няма място за такива персонажи в 8ми сезон, когато ще е решаващата битка.
Бродниците ще минат стената, разбира се. Дали ще замразят водата и ще заобиколят или леденият дракон, който ще превърнат, ще им помогне да сринат стената, все тая. Ясно е, че ще преминат Laughing
Имам чувството, че някои хора в темата изобщо не гледат и не виждат нито една "улика" и подсказка в диалозите, в символите, които постоянно се пускат в сериала.

Мисандей разказа на Денерис какви неща ѝ е правил сив червей и Денерис ѝ завидя и започна постоянно да повтаря на Джон Сноу Bend the knee Laughing

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 17:02 от bubanka

# 274
Бран е интересно нещо. Знае, че щом е белязан магията, която спира мъртвите вече не работи, а се прибра. Така им отваря "вратите" и ги пуска.

В изтеклия спойлер относно всеки един епизод (има го на страница 7 тук) се казва, че:
Скрит текст:
Friki says that the wall is breached by fire not by any mark of bran or anything.

# 275
Малко мемета които ми харесаха Simple Smile
Скрит текст:

# 276
Littlefinger е създаден за мемета. Интересно е сега човек да гледа The Wire и да гледа Littlefinger там без да е попадал на снимки, клипове и т.н.

# 277

В изтеклия спойлер относно всеки един епизод (има го на страница 7 тук) се казва, че:
Скрит текст:
Friki says that the wall is breached by fire not by any mark of bran or anything.

може би е стигнал до извода, че е по добре да има една голяма битка между хората и Другите сега, в нея да загинат много хора и Другите веднъж завинаги да бъдат унищожени, отколкото битката да бъде отложена с още 1000 годиин да речем. Тогава и Другите биха могли да са по-силни.

# 278
  • Вестерос

# 279
Чета ви с огромно удоволствие, но не се намесвам, защото не се считам толкова компетентна, колкото сте вие, макар да съм гледала всичко плюс изчитането на книгите. Някои недоволстват, че Джон и Дани ще са заедно, но искам да ви припомня думите на Мелисандра, че е събрала огъня и леда. Не зная как ще е при Мартин, но подозирам, че интерпретацията във филма ще е тази: огънят и ледът / разбирай Дани и Джон/, обединени, ще се изправят срещу лошите, ще спасят хората и съответно ще си заслужат песента Simple Smile Това е холивудски, разбираем финал, възможен предвид малкото оставащи серии. А иначе ще е прекрасно, ако има големи разминавания с книгите, защото ще ни се случат две паралелни удоволствия.

# 280
  • Вестерос
Да така е, въпреки че за мен Джон е песента за огън (Регар) и лед (Лиана)  Laughing

# 281
  • Варна
Да така е, въпреки че за мен Джон е песента за огън (Регар) и лед (Лиана)  Laughing
Точно така, Дани е само един "прост" Азор Ахаи.Trollface

Относно дистанцираността на Бран - може и да е умишлена, да не иска да се намесва в спонтанните решения на хората около себе си. Знае твърде много и иска да ги предпази.

# 282
  • Вестерос
търкалящи се човечета

# 283
  • Варна
Оф, на мен също ми е неприятно дори да си помисля за Джон+Дани, най-малкото щото му е ЛЕЛЯ. Сценаристите да не са забравили? Не, че не е в Таргариенските обичаи, ама...
Много ще са ми забавни реакциите на потропващата с краченце Неизгорима, Трошачка на окови, и т.н. и т.н., когато разбере, че Джон е преди нея в наследяването на трона Imp - естествено, ако е имало брак.

# 284
Оф, на мен също ми е неприятно дори да си помисля за Джон+Дани, най-малкото щото му е ЛЕЛЯ. Сценаристите да не са забравили? Не, че не е в Таргариенските обичаи, ама...
Много ще са ми забавни реакциите на потропващата с краченце Неизгорима, Трошачка на окови, и т.н. и т.н., когато разбере, че Джон е преди нея в наследяването на трона Imp - естествено, ако е имало брак.
Аре ся, опитоми Дрого, че Джони ли няма да сложи под чехъл.

Общи условия

Активация на акаунт