Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 858
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Оф, на мен също ми е неприятно дори да си помисля за Джон+Дани, най-малкото щото му е ЛЕЛЯ. Сценаристите да не са забравили? Не, че не е в Таргариенските обичаи, ама...
Много ще са ми забавни реакциите на потропващата с краченце Неизгорима, Трошачка на окови, и т.н. и т.н., когато разбере, че Джон е преди нея в наследяването на трона Imp - естествено, ако е имало брак.

на мен и сериалният Джон и сералната Дани ми изглеждат еднакво неуравновесени,  надявам се да има сериозно разминаване с  Ветровете по отношение на характерите им. Сериалният  Джон ми е твърде тепмераментен , а сериалната Дани - твърде неестествена. Най  ми допада Аря - от сериалните герои, които останаха. Всички, които навредиха на семейството й или на нея лично .
Скрит текст:
Фрей, Церсей
- трябва да бъдат убити.. При нея има здрава логика.
Инак по принцип мога да приема такова "бракосъчетание",  нееднокрактно сме коментирали че например няма нищо неестествено едан кралска особа да се ожени за братовчедка (коментиран е й възможен брак на Джон със Санса), не виждам какъв е проблем да се ожени за леля,още повече че тази леля,е по-малка с близо две години от него, да не говорим, че
Скрит текст:
и двамата са Тарги и си е нормално да са женени
; да не говорим, че Дани има дракони, а Джон - вълчище, и не би следвало да им пука какво мисли обществото; да не говорим, че ако победят Другите, Даните и Джони ще са спасители на човечеството и то ще приеме всичко от тях.

За мен точният мъж за Дани беше Даарио Наарис. Кой каквото ще да мисли Whistling

Маскара, реакцията на Дани вероятно, в този случай, отново ще бъде потропване с краче, в смисъл "откъде пък се появиха измислените претенции на този измислен крал на Севера"

# 286
Излязло ли е заглавието на епизод 5? Вярно ли ще се казва Eastwatch?

# 287
Да, така ще се казва, отиваме на Вала най-накрая. Излезли са и снимки от епизода.

# 288
  • Вестерос
Има спекулации пак за ЛКС
фигурата, която минава зад Аря и има и снимки като се дуелира с Бриен, че стои зад Аря пак

# 289
а ЛКС ще рече?

# 290
И аз това умувам Laughing

# 291
Лейди Каменно сърце Wink

# 292
Лейди Кат Старк Scream
Само тя липсваше...никак не ми е мъчно за нея...

# 293
  • Бургас
Още умрели и полуумрели на хоризонта? То накрая живите ще са кът и горикя Night's king няма да има какво да резюректва.
Снощи си измъдрих теория за финал. Джон е Азор Ахай, а Дени е Ниса Ниса. Съответно Джон ще убие Дени, за да изкове меча си. Ще страда, но ще продължи /веднъж вече го е правил/. Ще срази Белите бродници, а Церсей ще доубие, това, което е останало от Севера и армията на Джон. Това ще е най - гаднярския финал.
Не вярвам на тия тинтири минтири , че ще съюзят хората, за да се изправят срещу мъртвите.

# 294
Аз не съм фен на Джон+Дани. Едва "Стоплих" към Игрид, но сега не ми се ще той да залюби Дани...Игрид беше изключение, нещо специално, в специален момент...Дани...какво да го привлече в Дани, освен обсидиан и драконите...но самата тя- импулсивна глезла...той си има достатъчно проблеми, та да се занимава с нея...

# 295
  • срещу двата комина :)))
днес ми попадна това :

# 296
Забранено ли е качването на трейлъра за следващия епизод?  newsm78
Скрит текст:
Кои са войниците които агитира Дени?  Thinking
https://www.youtube.com/watch?v=NNY73_YcZVY

# 297
Ланистърците, предполагам...

# 298
  • Варна
Твърди се, че вчера хакерите са пуснали сценария за 5 епизод.

Спойлери!!!
Скрит текст:

# 299
  • Варна
 Чакам да хакнат 8 сезон и да го изгледаме всичкото накуп Joy

Общи условия

Активация на акаунт